DORDRECHT
Selma Lagerlof-erf 136
€ 259.000kosten koper
Gemoderniseerd en bovenal ruim appartement met eigen parkeergelegenheid, gelegen in een ruim opgezet stukje van de wijk Stadspolders omringd met groen en een waterpartij. Het appartement is met 89 m² ruim te noemen en daarbovenop is er nog een balkon van 9 m² waar je vanaf ca. 15.00 uur tot zonsondergang geniet van het zonnetje. Het complex, dat is gebouwd in 1983 is netjes onderhouden. Dat geldt ook voor het appartement op de 3e verdieping. Opvallend groot is de woonkamer en door de grote...
Gemoderniseerd en bovenal ruim appartement met eigen parkeergelegenheid, gelegen in een ruim opgezet stukje van de wijk Stadspolders omringd met groen en een waterpartij. Het appartement is met 89 m² ruim te noemen en daarbovenop is er nog een balkon van 9 m² waar je vanaf ca. 15.00 uur tot zonsondergang geniet van het zonnetje. Het complex, dat is gebouwd in 1983 is netjes onderhouden. Dat geldt ook voor het appartement op de 3e verdieping. Opvallend groot is de woonkamer en door de grote raampartijen is het ook een lichte kamer. De open keuken met inbouwapparatuur dateert van 2017 en is nog relatief jong. De badkamer is standaard uitgevoerd. Verder zijn er 3 goede slaapkamers aanwezig. Nette stoffering met laminaatvloer en wanden met glasvliesbehang in het gehele appartement.

Het appartement ligt heel centraal nabij alle wijkvoorzieningen en uitvalswegen. Zo is het letterlijk 2 minuten lopen naar het winkelcentrum aan de Pearl Buck-erf en ook winkelcentrum Bieshof en het NS station liggen op een steenworp afstand. Verder zijn er voldoende basisscholen en andere wijkvoorzieningen in de buurt waardoor het hier prettig wonen is.


INDELING:
Begane grond
- Centrale hal met liftinstallatie, trappenhuis en bergingen.

Derde verdieping
- Entree/ hal:
- Meterkast;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met closet en laaghangend reservoir alsmede een handwasfontein;
- Lichte woonkamer met deur naar het balkon;
- Balkon;
- Keuken uit 2017 met rechte wandopstelling, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap (direct naar buiten), koelkast, combi magnetron en onderbouw vriezer. CV kast met AGPO Domina ketel uit 2010;
- Gang met vaste kast;
- Badkamer met vloertegels en gedeeltelijk betegelde wanden. Verder is de badkamer voorzien van douchehoek, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde.


Buitenshuis
- Super fijn balkon met hoge mate van vrijheidsbeleving en grenzende aan de woonkamer. Het balkon is ca. 9 m² groot en is gesitueerd op het noordwesten. Je hebt hier de middagzon vanaf circa 15.00 uur tot einde dag.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 3121, appartementsindex 22 (appartement en berging);
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 3121, appartementsindex 53 (parkeerplaats op de begane grond).


ALGEMEEN
- Comfortabel en riant appartement met gebruiksoppervlakte van 89 m²;
- Groot balkon met middagzon
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw;
- Gehele appartement voorzien van isolerende beglazing;
- Actieve Vve met bijdrage van € 185,05 per maand;
- Energielabel B;
- Bouwjaar 1983.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 3 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel van Agpo Domina uit 2010;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met laminaat. Wandafwerking met glasvlies behang.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Selma Lagerlof-erf 136

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 AS

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1983

  • Inhoud

   265 m3

  • Woonoppervlakte

   89 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage, Parkeerkelder

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Selma Lagerlof-erf 136)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld