• Gratis waardebepaling #opentaxatiezaterdag Meld je nu aan!

 • DORDRECHT
  Schuttevaerkade 103
  € 489.000kosten koper
  Wauw wat een verrassende en spectaculaire indeling! Deze woning (type maisonnette) is gelegen op de 1e en 2e woonlaag van een representatief appartementencomplex met liftinstallatie. De opzet is als volgt: een volwaardige woonlaag (2e verdieping) van ca. 111 m² en een echt gave studioruimte hieronder (1e verdieping, inpandig bereikbaar vanuit de 2e verdieping) van ca. 42 m². Praktisch is ook de gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond van het complex. ...
  Wauw wat een verrassende en spectaculaire indeling! Deze woning (type maisonnette) is gelegen op de 1e en 2e woonlaag van een representatief appartementencomplex met liftinstallatie. De opzet is als volgt: een volwaardige woonlaag (2e verdieping) van ca. 111 m² en een echt gave studioruimte hieronder (1e verdieping, inpandig bereikbaar vanuit de 2e verdieping) van ca. 42 m². Praktisch is ook de gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond van het complex.

  De sfeer en opzet van deze unieke woning is heel aantrekkelijk. Intiem en met karakter zo zouden wij het willen omschrijven. De studioruimte kan op velerlei manieren ‘ingevuld worden’, bijvoorbeeld als ‘master bedroom’, kantoor of praktijkruimte aan huis, privé gym enzovoorts. Kortom dit is aan u!

  Vanuit het appartement en vanaf het inpandig balkon/ loggia heeft u zicht op de Riedijkshaven en schuinweg op de rivier Beneden Merwede. Parkeren doet u gemakkelijk op de exclusieve deels overdekte afgesloten parkeerplaats op het binnenterrein van het complex en de eigen berging bevindt zich in een gang op de 1e verdieping direct achter de studioruimte (heel praktisch!).

  Op de 2e verdieping bevinden zich naast de woonkamer (met loggia) en de open keuken, 2 slaapkamers, een toilet, een technische ruimte/berging en de badkamer. Een verdieping lager kunt u uw fantasie kwijt op welke wijze u de studioruimte wilt benutten.

  Alle centrumvoorzieningen zijn binnen handbereik, zoals bijvoorbeeld Kinepolis, Villa Augustus, het Energiehuis, diverse horecazaken, het Dordrechts Museum, de weekmarkt, de waterbus, het mooie historisch havengebied, het kernwinkelgebied van Dordrecht, de stadsparken Wantijpark en Merwesteinpark etc.


  INDELING
  2e verdieping
  - Entree, gang met meterkast;
  - Slaapkamer 1 voorzijde;
  - Slaapkamer 2 voorzijde;
  - Centrale hal met trap naar 1e verdieping, toilet en technische ruimte;
  - Toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
  - Technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem en opstelplaats t.b.v. wasmachine en wasdroger;
  - Badkamer met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel met 2 kranen, douche met thermostaat kraan en een designradiator;
  - Woonkamer gelegen aan de havenzijde met dubbele schuifpui naar loggia;
  - Open keuken met inrichting in hoekopstelling (zwarte kleurstelling), een kunststof werkblad in granietlook, 1,5 rvs spoelbak, een betegelde achterwand, diverse onder- en bovenkasten, een apothekerskast, laden, app.: rvs recirculatie afzuigkap, een 5-pits gaskookplaat op glas, een vaatwasser, een oven, een magnetron en een koel-/ vriescombinatie.

  1e verdieping
  - Open en multifunctionele studioruimte aan de havenzijde met trapkast. Laat u verrassen!

  Gebouw gebonden buitenruimte
  - Loggia, bereikbaar vanuit de woonkamer, afm. ca 8 m²., gesitueerd op het noordwesten. Uitzicht op de Riedijkshaven en schuinweg op rivier Beneden Merwede.

  Buitenshuis
  - Berging box, afm. ca. 2.35 x 3.37 m., gelegen op de 1e verdieping, v.v. elektra, gelegen direct achter de studioruimte.
  - Comfortabele afgesloten exclusieve parkeerplaats (v.v. nr. 32), gelegen op het binnenterrein behorende tot het complex.

  AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
  Begane grond/ tweede verdieping
  - Entree/gang: ca. 4.65 x 1.28 m. + ca. 5 m².
  - Slaapkamer 1: ca. 4.65 x 3.10 m.
  - Slaapkamer 2: ca. 2.43 x 5.21 m.
  - Toilet: ca. 1.00 x 1.30 m.
  - Technische ruimte: ca. 1.93 x 2.23 m.
  - Inpandige badkamer: ca. 2.00 x 3.10 m.
  - Woonkamer: ca. 40 m²
  - Open keuken: ca. 3.40 x 3.78 m.

  Eerste verdieping
  - Open studioruimte: ca. 6.12 x 6.85 m.


  KADASTER
  - Gemeente Dordrecht, sectie C, nummer 6872 A11 (appartement, berging en parkeerplaats), A5 (studio) en nummer 6869, gedeeltelijk (1/47ste onverdeeld aandeel mandelige zaak t.b.v. parkeren).


  ALGEMEEN
  - Volledig geïsoleerd;
  - Aluminium kozijnen/ puien;
  - Bijdrage VvE € 168,- per maand;
  - Ligging in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht.


  TECHNISCHE INSTALLATIES
  - Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
  - Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (merk Vaillant, productiejaar 2020);
  - Mechanisch ventilatiesysteem;
  - Videofooninstallatie;
  - Glasvezelaansluiting.


  WAND EN VLOERAFWERKINGEN
  - Tweede woonlaag: leisteen en glasvliesbehang wandafwerking. Eikenhouten lamelparketvloer. De sanitaire ruimten zijn v.v. plavuizen;
  - Eerste woonlaag: gestucte en gesausde wandafwerking. Vloerbedekking vloerafwerking.


  Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

  De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

  De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

  Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

  Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

  Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

  Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

  Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
   • Type

    -

   • Adres

    Schuttevaerkade 103

   • Plaats

    Dordrecht

   • Postcode

    3311 RB

   • Status

    Beschikbaar

   • Bouwjaar

    2003

   • Inhoud

    490 m3

   • Woonoppervlakte

    153 m2

   • Perceelgrootte

    1132 m2

   • Zonligging

    -

   • Slaapkamers

    3

   • Garage

    Geen garage, Parkeerplaats

   • Energieklasse

    -

   • Bijzonderheden

    Beschermd stads of dorpsgezicht

  Neem contact op met Zoomer Makelaardij

  Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Schuttevaerkade 103)? Vul dan onderstaand formulier in.


   U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

   Privacy

   Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

   Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
   Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
   Ik sta open voor contact momenten.
   Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

   * = verplicht veld