DORDRECHT
Schrijversstraat 12
€ 319.000kosten koper
Een combinatie die we niet veel tegenkomen! Ben je op zoek naar een stadswoning met goede buitenruimte in het historische havengebied van Dordrecht en dan het liefst met een grote inpandige garage? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Schrijversstraat is gelegen tussen de bekende Wijnstraat en Kuipershaven, een heerlijk centrale locatie waar het woonklimaat als rustig kan worden beschouwd....
Een combinatie die we niet veel tegenkomen! Ben je op zoek naar een stadswoning met goede buitenruimte in het historische havengebied van Dordrecht en dan het liefst met een grote inpandige garage? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Schrijversstraat is gelegen tussen de bekende Wijnstraat en Kuipershaven, een heerlijk centrale locatie waar het woonklimaat als rustig kan worden beschouwd.

De woning voorziet op de 1e verdieping in een diepe woonkamer met open keuken en een moderne/ luxe badkamer met o.a. ligbad en inloopdouche. Via de badkamer is een moderne toiletruimte en een praktische was-/stookkast bereikbaar.

Op de 2e verdieping is een grote open zolderruimte (slaapkamer) gelegen. Optioneel kunnen hier op gemakkelijk wijze 2 slaapkamers en een overloop met kastruimte worden gecreëerd. Dit was namelijk de oude situatie, zie plattegrond 2e verdieping.

Er is via de 2e verdieping een heerlijk dakterras van ca. 18 m² op het zuiden bereikbaar. Het zonnige dakterras voorziet in vrij én groen uitzicht! Uniek in de binnenstad en bovendien een heel fijn plekje om lekker te kunnen genieten!

‘Last but not least’ is inpandige garage bijna 14 meter diep en ca. 46 m² groot! Deze ruimte met elektrische sectionaaldeur kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het stallen van 2 grote auto’s, motoren en natuurlijk ook voor hobbymatig gebruik.

Alle hotspots en denkbare voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. Denk aan bijvoorbeeld het Drierivierenpunt, horeca/ terrassen, een supermarkt, de historische havens, winkels en openbaar vervoer.

Je leest het, het gaat hier om een verrassend pand met veel mogelijkheden en een goede buitenruimte, waar woonplezier verzekerd is! Maak snel een bezichtigingafspraak met ons kantoor!


INDELING
Begane grond
- Entree via de voordeur of via de elektrische sectionaaldeur;
- Ruime garage van ca. 13.90 m. diep en ca. 46 m² groot, voorzien van een elektrische sectionaaldeur (op afstand bedienbaar), betonvloer, elektra, water en gipsplaten plafonds;
- Plafondhoogte ca. 2.56 m.

Eerste verdieping
- Diepe woonkamer met 2 grote raamvensters incl. draaiende ramen, trapopgang naar de 2e verdieping en aan de achterzijde de open keuken met een daklichtkoepel;
- Open keuken met inrichting in U-opstelling, houten fronten, epoxy-grind werkblad, dubbele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, carrouselkast, betegelde achterwand (getrommeld marmer) en apparatuur: vlakscherm afzuigunit, keramische kookplaat, oven, koel-/vriescombinatie;
- Moderne/ luxe badkamer (ca. 2020) met gedeeltelijk betegelde en op de tegel afgestuukte wanden, plavuizenvloer, ligbad met handdouche, inloopdouche met glaswand- en deur, thermostaatkraan, hand- en stortdouche, zitje en drain, wastafelmeubel, elektrische designradiator, plafond met inbouwspots, mechanische ventilatie en een daklichtkoepel. Via de badkamer zijn de separate toiletruimte en de was-/stookkast toegankelijk;
- Separate toiletruimte met gedeeltelijk betegelde en gestuukte wanden, plavuizenvloer, hangcloset en mechanische afzuiging;
- Praktische was-/stookkast opstelplaats cv-combiketel en wasmachine;
- Plafondhoogte 1e verdieping ca. 2.62 m.

Tweede verdieping (zelfstandige bovenwoning)
- Grote open zolderruimte/ slaapkamer die desgewenst kan worden ingedeeld in 2 slaapkamer met een overloop met kastruimte. Toegang tot dakterras aan de achterzijde;
- Plafondhoogte ca. 2.58 m.

BUITENSHUIS
- Een heerlijk dakterras van ca. 18 m², gesitueerd op het zuiden. Aangelegd met houten vlonderdelen, een pergola en houten plantenbakken. Buitenkraan en elektrapunt aanwezig. Het uitzicht vanaf het terras is vrij en groen: een fantastische binnenstad beleving!

KADASTER:
- Gemeente Dordrecht, sectie F, nummer 716, groot 49 m².

ALGEMEEN
- Hoofddak opnieuw bekleed met EPDM (ca. 2018);
- Platdak (dakterras) gedekt met bitumineuze dakbedekking (ca. 2012);
- Steens gemetselde gevels. Achtergevel 2e verdieping gerenoveerd (ca. 2012);
- Geheel voorzien van houten kozijnen. Kozijnen 2e verdieping zijn vernieuwd (mei 2021);
- Dakisolatie, vloerisolatie 1e en 2e verdieping, gevelisolatie t.p.v. achtergevel 2e verdieping, muurisolatie t.p.v. badkamer en geheel voorzien van isolerende beglazing (behoudens voordeur);
- Energielabel E. Na opmaak van label zijn de tussenvloeren 1e en 2e verdieping geïsoleerd;
- Badkamer en toilet zijn vernieuwd in ca. 2020;
- Ligging in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 4 groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening bovenwoning d.m.v. een cv-combiketel (Intergas, ca. 2010);
- Box mechanische ventilatie met afvoer naar het dakterras.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond (inpandige garage): geen noemenswaardige wand- en vloerafwerkingen.
- Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking. Lichte laminaatvloer als vloerafwerking.
- Tweede verdieping: glasvliesbehang wandafwerking. Tapijt vloerafwerking.


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Schrijversstraat 12

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 BP

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1905

  • Inhoud

   350 m3

  • Woonoppervlakte

   72 m2

  • Perceelgrootte

   49 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Schrijversstraat 12)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld