DORDRECHT
Salvia 21
€ 565.000kosten koper
Fraaie vrijstaande bungalow met garage en oprit gelegen op een ruim perceel van 749 m2. De woonomgeving in de wijk Zuidhoven is rustig en geliefd. Kenmerkend voor deze woning uit 1961 is de speelse indeling en de kleine niveauverschillen. Zo liggen de woonkamer, keuken en toilet enkele traptreden hoger dan de slaapkamers en de badkamer. De royale woonkamer heeft een grote glazen pui over de volledige lengte. Aan licht inval dus geen gebrek! Via de twee schuifpuien loop je zo de veranda op en de...
Fraaie vrijstaande bungalow met garage en oprit gelegen op een ruim perceel van 749 m2. De woonomgeving in de wijk Zuidhoven is rustig en geliefd. Kenmerkend voor deze woning uit 1961 is de speelse indeling en de kleine niveauverschillen. Zo liggen de woonkamer, keuken en toilet enkele traptreden hoger dan de slaapkamers en de badkamer. De royale woonkamer heeft een grote glazen pui over de volledige lengte. Aan licht inval dus geen gebrek! Via de twee schuifpuien loop je zo de veranda op en de tuin in. De greeploze keuken is in 2012 vernieuwd en is geplaatst in een hoekopstelling met inbouwapparatuur. De badkamer is geheel betegeld en o.a. voorzien van douchecabine, wastafel en wandcloset. Er zijn 3 slaapkamers waarvan de master bedroom een vaste kastenwand heeft. Naast de woning bevindt zich de garage. Hier hangt de cv ketel en biedt plaats voor de wasmachine.

De grote tuin rondom de woning is fraai aangelegd met heesters, flinke bomen en een vijverpartij in de voortuin. Vanaf de straat is er een oprit van ca. 17 meter zodat er met gemak ca. 3 auto’s kunnen worden geparkeerd. Door de jaren heen is de woning altijd zo goed mogelijk onderhouden maar her en der is een schilderbeurt welkom. De kozijnen zijn deels van hout en deels van kunststof en geheel voorzien van dubbel glas. Het dak is gedekt met bitumineuze dakbedekking en werd jaarlijks gecontroleerd.

De wijk Zuidhoven is een populaire woonwijk. Hier tref je een gevarieerd aanbod met bungalows, gezinswoningen en appartementen in een groene woonomgeving. Door de centrale ligging is binnenstad van Dordrecht snel te bereiken. Ook andere wijkvoorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen vindt u in de nabijheid van de woning.

Alles bij elkaar bieden wij een bijzonder woonhuis op een hele fijne locatie aan. Maak dus snel een afspraak voor een bezichtiging!


BEKNOPTE OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree en centrale hal met breuksteen vloerafwerking en wanden met vliesbehang. Woonkamer, keuken en toilet bevinden zich aan de achterzijde van het woonhuis en bevinden zich iets hoger dan de rest van de woning. Aan de voorzijde bevinden zich de slaapkamers en de badkamer;
- Meterkast met 10 groepen en hoofdschakelaar;
- Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje;
- Gang naar slaapkamers en badkamer. Vloerafwerking met plavuizen en wanden met vliesbehang;
- Badkamer met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wastafel, halfronde douchecabine, een wandcloset, verlaagd plafond met inbouwspotjes en handdoekradiator;
- Slaapkamer I;
- Slaapkamer II, een tussenkamer en tevens kleinste slaapkamer;
- Slaapkamer III betreft de grootste slaapkamer met grote schuifkastenwand en deur naar de tuin;
- Dichte keuken met ‘doorgeefluikje’ naar de woonkamer. De greeploze keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven.
- Woonkamer. Diepe woonkamer met over de volle lengte een grote glazen pui inclusief 2 schuifdeuren naar de veranda/ het balkon en de tuin. Op de vloer ligt een parketafwerking en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang. In de woonkamer geniet je van veel privacy en de iets hogere ligging heeft een speels karakter.

BUITENSHUIS
- Rondom de tuin met aan de voorzijde een oprit met parkeercapaciteit van ca. 3 auto’s, overkapping. Voorzijde, zijkant en achterzijde een siertuin met diverse fraaie heesters en bomen;
- Aangebouwde gemetselde garage, afm. ca. 6.00 x 3.00 m., betonvloer, halfsteens muren, stalen overheaddeur v.v. elektra, aansluiting water en opstelplaats voor de cv ketel.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 2502, groot 749 m².


ALGEMEEN
- Isolerende beglazing;
- Energielabel is nog niet bekend;
- Kozijnen van kunststof en van hout;


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 10 groepen en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel van het merk Intergas (productiejaar, ca. 2014);
- Glasvezelaansluiting;


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: vloerafwerking met breuksteen, plavuizen en parket. Wandafwerking met vliesbehang. 2 Slaapkamers met vloerbedekking en (vezel)behang, de master bedroom is voorzien van een plavuizenvloer.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Vrijstaande woning

  • Adres

   Salvia 21

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3317 JN

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1961

  • Inhoud

   350 m3

  • Woonoppervlakte

   109 m2

  • Perceelgrootte

   749 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Aangebouwd steen

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Salvia 21)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld