DORDRECHT
Rhijnvis Feithstraat 11
€ 260.000kosten koper
Ontzettend leuke maar bovenal goed onderhouden tussenwoning met zonnige achtertuin gelegen in de wijk Krijspijn. Deze woning is gebouwd omstreeks 1926, het exterieur én het interieur hebben van zichzelf die gezellige sfeer uit de jaren ’20 en ‘30. Op de begane grond is er de hal met trapopgang en ruime toiletinrichting. Sfeervolle woonkamer met schouw, tegelplateau en houtkachel alsmede dubbele deuren naar de tuin. In de woonkamer vind je veel zwarte details waardoor de woning extra...
Ontzettend leuke maar bovenal goed onderhouden tussenwoning met zonnige achtertuin gelegen in de wijk Krijspijn. Deze woning is gebouwd omstreeks 1926, het exterieur én het interieur hebben van zichzelf die gezellige sfeer uit de jaren ’20 en ‘30. Op de begane grond is er de hal met trapopgang en ruime toiletinrichting. Sfeervolle woonkamer met schouw, tegelplateau en houtkachel alsmede dubbele deuren naar de tuin. In de woonkamer vind je veel zwarte details waardoor de woning extra karakter krijgt. Open keuken gelegen aan de achterzijde. De moderne keukenopstelling is neutraal uitgevoerd in lichte kleurstelling en donker aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een zeer verzorgde badkamer met ligbad en wastafelmeubel.

In de tuin ervaar je een ‘vrije’ woonbeleving. Veel begroeiing zorgt voor privacy en gezelligheid. Achter in de tuin is er een berging aanwezig.

Het woonhuis bevindt zich nabij alle dagelijkse voorzieningen zoals buurtwinkels en scholen maar bevindt zich ook op korte afstand tot uitvalswegen, de Dordtse binnenstad en het NS station.

Deze leuke woning is zeker een bezichtiging waard. Kom dus snel langs en laat u verrassen!


INDELING:
Begane grond
- Entree en hal. Trapopgang naar de verdieping alsmede toegang tot meterkast, toilet en woonkamer;
- Toiletruimte met duobloc. Gedeeltelijk betegelde wanden;
- Gezellige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Houten vloer en wanden met stucwerk;
- Open keuken met hoekkeuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser.

Eerste verdieping
- Overloop met kastruimte boven de trap en toegang tot de slaapkamers en de badkamer;
- Vaste kast met wasmachine aansluiting;
- Kleine slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Ophanging van de Vaillant cv ketel uit 2014. Voorzien van behang;
- Grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een airco (deze unit is wel wat ouder) en een inbouwkast;
- Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met een inbouwkast;
- Badkamer met ligbad en glazen douchescherm en wastafelmeubel. De vloer is voorzien van mozaïek vloertegels en de wanden zijn voorzien van witte wandtegels. Plafond met plastic schrootjes. Ventilatie via buisventilator

Buitenshuis
- Gezellige tuin met groenborders en twee volwassen bomen. Houten schuttingen. Houten schuur en stenen berging. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten dus zon is gegarandeerd.

KADASTER
Woning: Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 5208, groot 112 m².
Brandgang: 1/6e onverdeeld aandeel. Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 5171, groot 19m²

ALGEMEEN
- Fundering ‘op staal’ (gemetselde fundering);
- Kruipruimte isolatie;
- Kozijnen zijn deels van hout (merbau) en deels van kunststof en gedeeltelijk voorzien dubbel glas/ HR++ glas m.u.v. raam boven voordeur en achterzijde begane grond. Eén raam op de begane grond is ‘lek’;
- Bitumen dakbedekking is ca. 6-8 jaar oud.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen, aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel van het merk Vaillant. Bouwjaar cv ketel is 2011;
- Glasvezel aansluiting;

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wandafwerking met granol, vinylbehang en stucwerk. Vloerafwerking in hal en toilet met vinyl. Woonkamer met houten vloerdelen en keuken met plavuizen;
- Eerste verdieping: wandafwerking met behang en glasvezel behang. Vloerafwerking met laminaat;

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Rhijnvis Feithstraat 11

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 RW

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1926

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   85 m2

  • Perceelgrootte

   112 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Rhijnvis Feithstraat 11)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld