DORDRECHT
Reigerstraat 42
€ 175.000kosten koper
Op dit moment zitten alle kijkmomenten vol, u kunt uw gegevens achterlaten via funda dan zetten we u op de reservelijst. ...
Op dit moment zitten alle kijkmomenten vol, u kunt uw gegevens achterlaten via funda dan zetten we u op de reservelijst.

Super leuk (starters) appartement te koop!

Sfeervol en tot in de puntjes afgewerkt 3-kamer appartement op de 3e en bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, gelegen aan de rand van geliefde woonwijk Reeland. De ligging en situering op de toplaag van het gebouw brengt met zich mee dat de lichtinval bijzonder gunstig is en dat de uitzichten super zijn!

Deze moderne woning heeft een gezellige en lichte woonkamer. Aangrenzend ligt de hoofdslaapkamer die bereikbaar middels dubbele glasdeuren. Deze deuren in combinatie met de bovenlichten zorgen voor extra lichtinval. De 2e slaapkamer is eventueel ook te gebruiken als werk- of hobbykamer. De badkamer en keuken zijn slim ingedeeld en modern van aard. Verder zorgen de 2 balkons altijd voor een zon- of schaduwplek, hoe fijn is dat! Tot slot is er een eigen praktische (fietsen) berging die achter het gebouw is gelegen.

In de directe nabijheid zijn de groenvoorzieningen, sportfaciliteiten, voldoende openbare parkeergelegenheid, openbaar vervoer en uitvalswegen naar randweg N3 die de Rijkswegen A15 en A16 met elkaar verbindt. Voor een fijne wandeling loop je bijv. zo de deur uit, de Wantijdijk op. Tot slot is de gezellige binnenstad op 5 minuten fietsafstand gelegen.

Kortom, pak jij de kans om dit zo te betrekken appartement op super centrale locatie te kunnen kopen? Maak snel een afspraak om je te laten overtuigen van de kwaliteiten van deze woning!


INDELING:
Begane grond
- Entree/afgesloten portaal met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

3e / topverdieping
- Entree, L-vorm hal met deuropener, meterkast en voorraadkast;
- Lichte en sfeervolle woonkamer gelegen aan de voorzijde, met vrij uitzicht, schouw, inbouwkast en een glasdeur naar slaapkamer 1;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde, met inbouwkast, vrij uitzicht en een balkondeur;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde, met balkondeur en wederom uitzicht;
- Dichte keuken gelegen aan de achterzijde, met nette inrichting in hoekopstelling, massief houten werkblad, porselein/keramische gootsteen, betegelde achterwand, bovenkasten, een grote onderkast, laden en apparatuur: 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigunit, opstelplaats wasmachine. Designradiator en balkondeur;
- Moderne badkamer met geheel betegelde wanden (grijs en wit), Portugese vloertegels, douche met thermostaatkraan, wastafel en hangcloset.

Buitenhuis
- Balkon I, gelegen aan de voorzijde, ca. 2 m², gesitueerd op het zuidoosten;
- Balkon II, gelegen aan de achterzijde, ca. 3 m², gesitueerd op het noordwesten;
- Externe berging van ca. 4 m², gelegen achter het appartementengebouw.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie B, nummer 1936, appartementsindex A 12.

ALGEMEEN
- Volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- Bijzonder nette en sfeervolle woning;
- Actieve Vereniging van Eigenaren. Bijdrage Vve bedraagt ca. € 89,--.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een cv-combiketel (Intergas, ca. 2010);
- Intercominstallatie;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Gestucte en gesausde wanden (incl. diverse plafonds). Nette laminaatvloeren (woonkamer en slaapkamers) en mooie Portugese tegels (hal, badkamer en keuken).

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.
  • Type

   -

  • Adres

   Reigerstraat 42

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 HM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1952

  • Inhoud

   150 m3

  • Woonoppervlakte

   47 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Reigerstraat 42)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld