DORDRECHT
Piersonstraat 66
€ 349.000kosten koper
Wil je comfortabel en rustig wonen op een centrale locatie in Dordrecht? Dan is deze modern vormgegeven 5-kamer eengezinswoning met overdekte parkeerplaats én zonnige tuin een zeer goede optie! De woning is gelegen in ‘Kasteel Buitenhof’, een relatief jonge woonwijk die is gelegen tussen de woonwijken Crabbehof en Sterrenburg. ...
Wil je comfortabel en rustig wonen op een centrale locatie in Dordrecht? Dan is deze modern vormgegeven 5-kamer eengezinswoning met overdekte parkeerplaats én zonnige tuin een zeer goede optie! De woning is gelegen in ‘Kasteel Buitenhof’, een relatief jonge woonwijk die is gelegen tussen de woonwijken Crabbehof en Sterrenburg.

Naast wonen is een kantoor- of praktijkruimte aan huis hier prima mogelijk. Op de begane grond bevindt zich namelijk een riante (slaap)kamer van ca. 25 m². Deze kamer kan desgewenst opgedeeld worden in 2 kamers en geeft toegang tot een extra badkamer. Ook bevindt zich op de begane een praktische inpandige berging.

Op de eerste verdieping vinden we royale living met open keuken en grote ramen. ‘Licht en zicht’ kenmerken deze ruimte. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen en de grote badkamer.

De zuidwest gesitueerde tuin biedt meer dan voldoende zonuurtjes en de overdekte parkeerplaats biedt veel gemak. Al met al een heerlijke woning met ook nog eens goede isolatievoorzieningen (energielabel A)!

Gelegen in een kleinschalige en speels opgezette wijk genaamd ‘Kasteel Buitenhof’ met een kindvriendelijk binnenterrein. Centrale ligging tussen de woonwijken Crabbehof en Sterrenburg, met om de hoek NS-station Dordrecht Zuid. Winkelcentra, scholen en uitvalswegen naar randweg N3 en rijkswegen A15 en A16 bevinden zich in de directe nabijheid.

Maak nu snel een afspraak en laat u overtuigen door de kwaliteiten van deze woning!

INDELING
Begane grond
- Entree, hal met garderobe, meterkast, toilet en houten open trap naar 1e verdieping;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (wit), tegelvloer (zwart), wit sanitair en fontein;
- Riante slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Deze kamer kan desgewenst worden opgedeeld in 2 kamers of worden ingericht als kantoor- en/ of praktijkruimte;
- Badkamer een grotendeels betegelde wanden, tegelvloer, inloopdouchecabine, thermostaatkraan, wastafelmeubel en designradiator;
- Praktische inpandige berging bereikbaar via buiten.

Eerste verdieping
- Royale woonkamer met grote ramen (lichtinval!) incl. aluminium schuifpui met balustrade, vrij zicht aan de achterzijde en achterdeur met trap naar een gemeenschappelijke terrein. Houten open trap naar 2e verdieping;
- Open keuken gelegen aan de voorzijde, met kunststof inrichting in wandopstelling, kunststof werkblad, enkele rvs spoelbak, onderkasten, laden en bovenkasten, ‘wijnfles vakken’ en apparatuur: rvs afzuigunit, 5-pits gaskookplaat en vaatwasser. Wandsectie met voorraadkast incl. praktische trekladen, koelkast incl. vriesvak.

Tweede verdieping
- Overloop met was-/stookkast en schuifkastenwand;
- Was-/stookkast met dubbele deur, opstelplaats van cv-combiketel en warmte terugwinunit, en aansluiting t.b.v. wasmachine en wasdroger;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 4 gelegen aan de achterzijde;
- Badkamer gelegen in het midden van de woning, met geheel betegelde wanden (wit), plavuizen vloer (zwart), wastafelmeubel, ligbad met douche en thermostaatkraan, toilet, radiator, aluminium plafond met spots en mechanische ventilatie.

Buitenshuis
- Voortuin: afm. ca. 6.50 x 5.00 m., gesitueerd op het zuidwesten. Aangelegd met grote siertegels (90 × 90 cm), kunstgras en een boompje. Omheind met deels houten schuttingdelen en deels hekwerk met klimop.
- Bijbehorende parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder (nr. 68).

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 2846, groot 84 m² (woning);
- Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 2662, A-68 (parkeerplaats).

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd (energielabel A);
- Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;
- Van rechtswege lid van Vereniging van Eigenaars t.b.v. onderhoud van parkeerplaatsen en buitenruimten;
- Bijdrage VvE bedraagt € 59,55 per maand;
- Elektrische zonwering t.p.v. begane grond, voorzijde.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, een zonnepanelengroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas, ca. 2007);
- Warmte terugwinunit (J.E. StorkAir, ca. 2007);
- 12 stuks zonnepanelen (ca. 2019);
- Glasvezel aansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Houtlook laminaat en tapijt vloerafwerking.
- Eerste verdieping: gestuukte en gesausde wand enerzijds en spachtelputz wandafwerking anderzijds. Mooie eiken vloerdelen (verlijmd, t.p.v. woonkamer), laminaatvloer (keuken.
- Tweede verdieping: spachtelputz wandafwerking. Doorgelegde laminaatvloer, vinyl vloerafwerking (grote slaapkamer).


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Piersonstraat 66

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3317 RG

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2008

  • Inhoud

   450 m3

  • Woonoppervlakte

   132 m2

  • Perceelgrootte

   84 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Piersonstraat 66)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld