SLIEDRECHT
Pergolesilaan 17
€ 615.000kosten koper
Fraaie en bijzonder goed onderhouden geschakelde 2-1 kap woning met 4 slaapkamers en een heerlijke tuin op het westen, gelegen in de wijk Baanhoek-West....
Fraaie en bijzonder goed onderhouden geschakelde 2-1 kap woning met 4 slaapkamers en een heerlijke tuin op het westen, gelegen in de wijk Baanhoek-West.

De woning is ten tijde van de bouw uitgebouwd, waardoor de woonkamer lekker royaal is met een breedte van maar liefst ca. 8.45 m. Het interieur en afwerking is van hoog niveau.

Naast de tuingerichte woonkamer met gashaard en openslaande tuindeuren biedt de begane grond u tevens een moderne uitgebreide keuken die van alle gemakken voorzien is. Hier biedt de vloerverwarming u ook heerlijk comfort.

Op de 1e verdieping treft u 3 prima slaapkamers en een luxe badkamer met o.a. een wastafelmeubel met 2 wasbakken, een bubbelbad, een douchecabine en een hangcloset. Praktische wand nissen in combinatie met speelse verlichting maken het sfeerplaatje hier compleet.

De 2e verdieping is een open zolderruimte annex slaapkamer 4, waar u desgewenst een extra slaapkamer kunt creëren. Hiervoor zijn een aantal indelingsopties, waarvan wij u er twee aan de hand doen.

Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid van één auto op de oprit. Handig is dat hier zich ook de (fietsen)berging bevindt. De achtertuin op het westen, met de stoere lounge-overkapping in combinatie met een berging, is van een mooi formaat. Op het betegelde terras met zelfstandig elektrische bedienbaar zonweringsysteem is het dan ook goed vertoeven.

Vermeldenswaardig is dat de slaapkamers en de 2e verdieping zijn v.v. airconditioning. De slaapkamers op de 1e verdieping zijn allen v.v. een praktische inloop schuifdeurkast.

Uiteraard is de woning optimaal geïsoleerd van huis uit (energielabel A) en de 17 stuks in 2020 geïnstalleerde zonnepanelen zorgen voor een goed betaalbare energierekening.

De wijk Baanhoek-West heeft inmiddels een goed voorzieningenniveau (o.a. een supermarkt, kinderopvang, basisschool met buitenschoolse opvang). De op en afrit naar rijksweg A15 ligt nabij, evenals het treinstation (traject Geldermalsen-Dordrecht) en het regionaal busstation (o.a. naar Rotterdam en Utrecht). Ook de halte van de waterbus bevindt zich in nabijheid van de woning.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, garderobe meubel, trapkast met unit vloerverwarming, toilet, meterkast;
- Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Heerlijk brede (ca. 8.45 m.) brede tuingerichte woonkamer (uitgebouwd ten tijde van de bouw) met gesloten systeem gashaard met hardstenen tableau, openslaande tuindeuren. In de achtergevel bevinden zich een dubbel kozijn en een enkel kozijn met van plafond tot de vloer doorlopende ruiten, waardoor de beleving van de tuin optimaal is;
- Open eetkeuken aan de voorzijde van de woning, bestaande uit 2 secties (u-opstelling en een wandsectie) met een moderne inrichting van het merk Schmidt in neutrale witte kleurstelling met een composiet werkblad, 1.5 rvs spoelbak, een Quooker kraan, onderkasten (waaronder een ‘magic corner’) en laden, app.: rvs afzuigunit, 4-pits inductiekookplaat met een warmhoud zone, een vaatwasser (2016) en t.p.v. de wandsectie een magnetron, een hete lucht oven en een koel-/ vriescombinatie met hiernaast 2 onderkasten en een staande kast. Hoekkozijn en 2 kozijnen met van plafond tot de vloer doorlopende ruiten.

Eerste verdieping
- Overloop met open trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde met Frans balkon en een praktische inloop schuifdeurkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde met dakkapel en een praktische inloop schuifdeurkast;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de linkerzijde van de verdieping met een hoge nok, een Velux dakvenster zowel aan de voor - als achterzijde en een praktische inloop schuifdeurkast;
- Luxe/ moderne badkamer, gelegen aan de rechterzijde van de verdieping met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel met 2 waskommen en een spiegelcombinatie, een whirlpool duo-bad, een douchecabine met thermostaatkraan en een drainafvoer en een hangcloset. Verlaagd plafond met spots. In de wanden zijn handige nisjes gemaakt en de verlichting is speels.

Tweede verdieping
- Speels vormgegeven open zolderruimte/ slaapkamer 4 (desgewenst is er nog een extra slaapkamer te creëren, zie de 2 indelingsvarianten die als bijlagen aan de plattegronden zijn toegevoegd), een Velux dakvenster zowel aan de voor - als achterzijde, dakraam achterzijde, bergruimte achter knieschotten, entresolvloer als extra praktische opslag, een nis met opstelplaats cv-combiketel, de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger en de hangplaats van de unit van het mechanisch ventilatiesysteem.

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het oosten, aangelegd met sierbestrating en beuken hagen. De oprit biedt parkeergelegenheid voor een personenauto. Vorstvrije buitenkraan.
- Achtertuin: gesitueerd op het westen, omheind met houten schuttingdelen inclusief achterom. Aangelegd met een betegeld terrasgedeelte (incl. afvoergoot) met fraai zelfstandig elektrische bedienbaar zonweringsysteem), betonklinkers, grasgazon (v.v. drainage) en borders met vaste beplanting. Vorstvrije buitenkraan. Stroompunten en tuinverlichting. Stoere houten lounge-overkapping met stroompunten en spots in combinatie met een berging met gepotdekselde delen en een dubbele deur. V.v. elektra.
- (Fietsen)berging aan de voorzijde van de woning met een epoxy vloer. V.v. elektra. Omvormer zonnepanelen.

KADASTER
Gemeente Sliedrecht, sectie A, nummer 4137, groot 245 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- HR++ glas;
- Energielabel A;
- Ankerloze woning scheidende muur;
- Hardhouten (meranti) kozijnen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 12 groepen, een 2-fase groep, een zonnepaneel groep, een autolader groep (laadpaal verhuist mee), 1 groep t.b.v. berging voorzijde, 4 aardlekschakelaars en een en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel met radiatoren (Intergas, 2011) t.p.v. hal en de 2 verdiepingen;
- Thermostatische radiatorknoppen;
- De begane grond is v.v. vloerverwarming (7 groepen);
- 17 stuks zonnepanelen (in augustus 2020 geïnstalleerd). Opbrengst ca. 4,67 megawatt;
- Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn v.v. airconditioning (Mitsubishi electric). T.p.v. de 2e verdieping is eveneens airconditioning aanwezig (Mitsubishi heavy industries);
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Intern netwerk systeem;
- Glasvezel aansluiting;
-

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking en 1 natuurstenen wand in de woonkamer. Plavuizen vloer.
- Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking en 1 behangwand in de hoofdslaapkamer. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: spachtelputz wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Geschakelde twee onder een kapwoning

  • Adres

   Pergolesilaan 17

  • Plaats

   Sliedrecht

  • Postcode

   3363 KC

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2011

  • Inhoud

   668 m3

  • Woonoppervlakte

   170 m2

  • Perceelgrootte

   245 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Pergolesilaan 17)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld