DORDRECHT
Papendrechtsestraat 45
€ 548.000kosten koper
U bent op zoek naar een meer betaalbaar nieuwbouwappartement in het nieuwe Stadswerven dan het actuele nieuwbouwaanbod en het liefst met uitzicht op de rivier?...
U bent op zoek naar een meer betaalbaar nieuwbouwappartement in het nieuwe Stadswerven dan het actuele nieuwbouwaanbod en het liefst met uitzicht op de rivier?

Dan is dit 3-kamer appartement wat ons kantoor in doorverkoop bemiddeling heeft gekregen een uitgelezen kans! Zeker omdat u zelf nog een aantal eigen keuzes kunt maken qua indeling, keukeninrichting en nadere wand - en vloerafwerkingen. In sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer is voorzien, hierin is een neutrale en tijdloze keuze gemaakt. Ook is gekozen voor luxere binnendeuren.

Het appartement is gesitueerd op de 4e verdieping met een balkon op het noordoosten en een exclusieve parkeerplaats in de parkeergarage. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling aan de oostzijde van het gebouw.

Presentatietekst vanuit de nieuwbouw verkoopbrochure:

Wonen aan het waterfront
Op een van de mooiste plekken in het nieuwe Stadswerven verrijst Wervenkade. Een indrukwekkend gebouw met 63 woningen, een weelderig dak landschap en een inpandige parkeergarage. Wervenkade biedt een unieke kans om comfortabel en luxe te wonen aan het water. Met oog voor het roemrijke industriële verleden, de unieke ligging en de bestaande flora en fauna. Wervenkade schittert straks aan de rivier de Beneden Merwede - vlak bij veel voorzieningen - en biedt een adembenemend uitzicht over het water. De uiterst duurzame woningen zijn gesitueerd rondom een groen binnenhof, trapsgewijs oplopend naar het water. Ze zijn zeer divers en variëren in grootte. Zo zijn er parkwoningen, kadewoningen, appartementen (19 typen) en Merwedewoningen, van waaruit u overal geniet van een weids panorama over het water.

Het stoere Wervenkade maakt deel uit van het omvangrijke nieuwbouwproject Stadswerven, dat uniek is voor Dordrecht en de omliggende Drechtsteden. De komende jaren wordt dit oostelijke water front omgetoverd tot een levendige en hoogwaardige woonwijk, met een mooie mix van koop- en huurwoningen.
Stadswerven wordt gebouwd op de Kop van de Staart, rondom de voormalige scheepswerf De Biesbosch. Het trapsgewijze gebouw Wervenkade geeft het gebied extra elan en fungeert straks als de nieuwe entree van deze unieke wijk in ontwikkeling. De integrale, ecologische en duurzame herontwikkeling betreft circa 70 hectare water en land in het hart van de Drechtsteden. Voorzieningen als scholen, winkels, ateliers, musea, galeries, horeca, een wijkcentrum, een jachthaven, groene pleinen en parkeerplekken krijgen straks hun plek in Stadswerven.

Het exclusieve pand Wervenkade telt in totaal 63 woningen: 41 appartementen en 22 woningen. Elke woning/ appartement heeft een eigen exclusieve parkeerplaats.

Vrij woongevoel
De zeer ruime terrassen, de hoogwaardige afwerking met duurzame materialen, drempelloze ruimtes, een royale en praktische inpandige berging, de energie neutrale installaties en het groene binnenhof geven u een weergaloos woongevoel. Een gevoel dat nog eens versterkt wordt door het immense uitzicht op het fonkelende water. Rust en ruimte pur sang.

INDELING:
Begane grond/ 4e verdieping
- Entree, hal, meterkast, vaste kast, toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (wit), een antracietkleurige tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en fontein (zie technische omschrijving project Wervenkade voor nadere specificaties);
- Inpandige berging met opstelplaats WTW-installatie (Orcon), opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger;
- Woonkamer met schuifpui naar terras met dicht glazen zijscherm;
- Open keuken. In de keukeninrichting is door koper zelf te voorzien. Aansluitingen conform kopers optietekening bouwnummer 22;
- Slaapkamer 1, gesitueerd aan de oostzijde;
- Slaapkamer 2, gesitueerd aan de oostzijde. De positionering van deze slaapkamer is een kwart slag gewijzigd ten opzichte van de standaard indeling. Zie kopers optietekening bouwnummer 22.
- Badkamer met grotendeels betegelde wanden (wit), een antracietkleurige tegelvloer, wit sanitair, een wastafel, een douchecombinatie en een elektrische handdoekradiator (zie technische omschrijving project Wervenkade voor nadere specificaties).

Buitenshuis
- Balkon, gesitueerd op het noordoosten met dicht glazen zijscherm;
- Exclusieve parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond, genummerd met P72;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie I, complexaanduiding 3199 A46 (appartement);
- Gemeente Dordrecht, sectie I, complexaanduiding 3199 A138 (parkeerplaats).

ALGEMEEN
- SWK (Stichting Waarborgfonds Koopwoningen) Garantie en Waarborgregeling 2020 van toepassing. Waarborgcertificaatnummer 20-274-066, afgegeven op 03-11-2022;
- Kunststof kozijnen (incl. draaiende en schuivende delen) met HR** glas en draai-/ kiepramen. Aluminium schuifpui naar balkon. Inbraakwerendheidklasse **. De voordeur wordt voorzien van een driepuntsluiting;
- Bijdrage VvE appartement: € 150,- per maand;
- Bijdrage VvE parkeerplaats: € 25,- per maand;
- Volledig geïsoleerd (energielabel A);
- De gevels zijn uitgevoerd als spouwmuur, voorzien van de vereiste thermische isolatie. De isolatiewaarde van de gevels bedraagt minimaal Rc = 4,5 m2K/W (Rc is de warmteweerstand van de constructie);
- Op alle platte daken wordt een isolatielaag aangebracht, voorzien van dakbedekking. De dakranden worden afgewerkt met een daktrim of metalen zetwerk. De daken hebben een gemiddelde isolatiewaarde Rc = 6 m2K/W (Rc is de warmteweerstand van de constructie). De daken van de uitbouwen aan de achterzijde van de woningen worden uitgevoerd als dakterras (de grote uitbouwen) of voorzien van mossedum (begroeiing) (de kleine uitbouwen). In het kader van de duurzaamheid en het ontwerpen van een energiezuinig gebouw, worden op alle daken zonnepanelen aangebracht. De energie-opbrengst van de panelen wordt via een nog te bepalen verdeelsleutel gekoppeld aan de individuele woningen of appartementen van “Wervenkade”.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Elektrische installatie conform technische omschrijving project Wervenkade. De verdeelinrichting elektra bestaat uit 8 groepen, een fornuisgroep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Waterinstallatie conform technische omschrijving project Wervenkade;
- Verwarming en warmwaterinstallatie conform technische omschrijving project Wervenkade. Het gehele appartement wordt voorzien van vloerverwarming, uitgevoerd als hoofdverwarming (10 groepen). Het appartement wordt aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk van HVC;
- Ventilatie-installatie conform technische omschrijving project Wervenkade. Van toepassing zal zijn een WTW (Warmte Terug Win) systeem van Orcon;
- Bel-/ videofooninstallatie conform technische omschrijving project Wervenkade;
- Communicatievoorzieningen conform technische omschrijving project Wervenkade;
- Rookmelding conform technische omschrijving project Wervenkade.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond/ 4e verdieping: er is nog geen sprake van nadere wand - en vloerafwerking.

Wandafwerking
De wanden van de woning worden behang klaar opgeleverd, met uitzondering van de wanden die voorzien zijn van tegelwerk en spuitwerk. Behang klaar betekent dat zonder extra bouwkundige inspanningen kan worden overgegaan tot het behangen van de wand. Plaatselijke oneffenheden, bijvoorbeeld resten van spuitpleisterwerk en luchtbellen, dienen door de koper te worden verwijderd.

Vloerafwerking
Niet van toepassing.

Plafondafwerking
In de woning zijn de plafonds (met uitzondering van meterkast) en de wanden boven het tegelwerk in de badkamer en toilet afgewerkt met wit spuitwerk in een fijnkorrelige structuur. De V-naden van de betonelementen zijn zichtbaar in het plafond.

Tegelwerk
Op de vloer van het toilet en de badkamer zijn vloertegels aangebracht, kleur antraciet, afmeting 300 x 300 mm, uitgevoerd in blokverband. De douchehoek is uitgevoerd met naar de douchegoot afwaterende betegeling.

De wanden van het toilet en de badkamer zijn voorzien van wandtegels, kleur wit, afmeting 200 x 250 mm, liggend verwerkt. In het toilet tot een hoogte van 1,5 m en in de badkamer tot een hoogte van 2,1 m. De vloer- en wandtegels zijn niet strokend verwerkt. Uitwendige hoeken zijn voorzien van een PVC hoekstrip.

Kleur en materiaal staten exterieur en interieur
Zie technische omschrijving project Wervenkade, welke als bijlage deel uit maakt van deze verkooppresentatie.

Ruimte staat appartement
Zie technische omschrijving project Wervenkade, welke als bijlage deel uit maakt van deze verkooppresentatie.

Keuken
Er wordt niet voorzien in een keukeninrichting en keukenmengkraan, hierin dient u zelf een keuze maken.

De aansluitpunten zitten op de standaard bedachte plaatsen. Waterleiding en riolering zijn afgedopt. Separaat wordt een tekening worden verstrekt met de maatvoering van alle standaard aansluitpunten ten behoeve van de keuken. Aangezien het niet meer toegestaan is om gas aan te leggen in nieuwbouwwoningen, is koken uitsluitend mogelijk met een elektrische kookplaat. Voor een juiste werking van de WTW-installatie is er geen aansluitpunt voor de wasemkap opgenomen. Er dient rekening gehouden te worden met de toepassing van recirculatiekap in de keuken. Deze kap filtert zelf de lucht middels (koolstof)filters (dit is belangrijk!).



Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De plattegronden deel uitmakend van deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Papendrechtsestraat 45

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3313 CT

  • Status

   INGETROKKEN

  • Bouwjaar

   2023

  • Inhoud

   335 m3

  • Woonoppervlakte

   106 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Papendrechtsestraat 45)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld