DORDRECHT
Oranjestraat 10
€ 225.000kosten koper
Op dit moment zitten alle kijkmomenten vol. Wilt u nog op de reservelijst dan kunt een mail sturen of via funda uw gegevens achter laten. ...
Op dit moment zitten alle kijkmomenten vol. Wilt u nog op de reservelijst dan kunt een mail sturen of via funda uw gegevens achter laten.

Super gezellige woning gelegen op een leuke locatie in de woonwijk Reeland, nabij de binnenstad en het centraal station. De speelse indeling is verrassend! Door de dak opbouw aan achterzijde zijn er maar liefst 3 goede slaapkamers op de verdieping aanwezig. Dat is bijzonder!
Na binnenkomst springt eigenlijk meteen de ruime living op met zijn plafondhoogte van ca. 3 meter. In de aanbouw aan de achterzijde bevindt zich de keuken. Er is een nette keukenopstelling in parallelopstelling voorzien van inbouwapparatuur.

Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig en dat vindt je niet vaak in een vergelijkbare woning. In het midden bevindt zich de badkamer met vloer en wandtegels, ligbad (jetstream functie is defect) met douchescherm, wastafelmeubel. Via het luikje op de overloop is er een kleine maar uiterst praktische bergzolder aanwezig.

De huidige bewoners wonen met enorm veel plezier in deze woning en dat kun je zien. Er is keurige vloerafwerking met houten vloerdelen en laminaat. De wanden zijn voorzien van stucwerk of voorzien van glasvlies behang. Via de keuken loop je zo de patiotuin in. Deze is ruim en een prima plek om van de zon te genieten.

Vanaf de voordeur loopt u binnen 10 minuten naar het Centraal Station van Dordrecht alsook naar het stadscentrum met gezellige restaurants, musea en een diversiteit aan winkels. Aan het einde van de straat zijn er daarnaast ook een aantal speciaalzaken/buurtwinkels waar een snelle boodschap makkelijk gehaald is. Tenslotte ligt de woning op ca. 5 minuten loopafstand van het Merwesteijnpark.

INDELING
Begane grond
- Entree/hal met vloerbedekking en granol wanden;
- Meterkast;
- Riante woonkamer met grenen vloerdelen. Allesbrander (kanaal geveegd in febr. 2021);
- Keuken in de aanbouw aan de achterzijde van de woning. Parallelopstelling met gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en magnetron. De losse vaatwasser blijft ook achter. Deur naar de patiotuin.
- Toiletruimte met vinyl vloerafwerking, duobloc en fonteintje. Electrische radiator.

Eerste verdieping
- Overloop met luik naar bergzolder;
- Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van dakkapel, kunststof kozijn met dubbel glas;
- Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde, met een voorzien van dakkapel, kunststof kozijn met dubbel glas;
- Slaapkamer 3, gesitueerd aan de achterzijde, met een voorzien van dakkapel, kunststof kozijn met dubbel glas;
- Badkamer gelegen in het midden van de 1e verdieping. Vloertegels. Nagenoeg geheel betegelde wanden. Ligbad met glazen douchescherm en wastafel. Ventilatie via buisventilator.

BUITENSHUIS
- Betegelde patio/binnenplaats met berging. Hier bevindt zich ook de cv ketel en wasmachine aansluiting. Zonneligging op het zuidoosten.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 613, groot 88 m².

ALGEMEEN
- De woning is gefundeerd “op staal”;
- Kozijnen van hout en kunststof;
- Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Houten begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren;
- De c.v-installatie (lease) en de wasmachine aansluiting bevinden zich in een berging

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Meterkast met verdeelinrichting elektra bestaande uit 6 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een gasgestookte cv-combiketel van het merk Remeha Avanta HR, LET OP dit is een leaseketel (€ 38,- per maand. Contract loopt in 2022 af );
- Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Granol en gestucte wanden. Grenen vloerdelen in woonkamer.
- Eerste verdieping: Behang – en glasvlieswandafwerking. Laminaatvloer


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

Zoomer Makelaardij – info@zoomermakelaardij.nl – 078 -3036666
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Oranjestraat 10

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 VH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1903

  • Inhoud

   250 m3

  • Woonoppervlakte

   80 m2

  • Perceelgrootte

   88 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Oranjestraat 10)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld