DORDRECHT
Oranjelaan 136
€ 235.000kosten koper
What a view!...
What a view!

Wonen op een geliefde locatie aan de rand van de binnenstad en dan in een héél leuk 3-kamer topappartement met een weids uitzicht, terras, balkon, eigen berging en een parkeerplaats op privé terrein? Nu is je kans!

Van origine betreft dit een 4 kamer appartement. De woonkamer is in het verleden vergroot door er een slaapkamer bij te trekken. Het resultaat is een royale kamer met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht! De hoekligging in combinatie met het zijraam en de bovenramen langs zij in de woonkamer geven extra licht en zicht. Aan de voorzijde geven openslaande deuren toegang tot een woningbreed terras: dit is genieten!

De keuken is modern uitgevoerd in rechte opstelling met extra kastenwand. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voor en achterzijde. Verder zijn de badkamer en het toilet separaat, wat wel zo prettig is.

Het balkon aan de achterzijde voorziet in ochtend- en middagzon en het terras aan de voorzijde dat aan de woonkamer grenst voorziet in middag- en avondzon. Echt een topplekje met garantie op zon en een geweldig uitzicht!

Centrale ligging ten opzichte van een supermarkt, de historische binnenstad, NS station, Park Merwestein en het Wantijpark, scholen, sportfaciliteiten, bioscoop, restaurantjes, Villa Augustus en uitvalswegen N3, A15 en A16.

Maak snel een afspraak met ons kantoor!

INDELING:
Begane grond
- Entree met intercominstallatie. Centrale hal met trapopgang naar appartementen en trap naar de bergingen in het souterrain. Tevens doorgang naar de parkeerplaatsen gelegen achter het complex.

3e Verdieping
- Entree/ hal met intercom, meterkast en toiletruimte;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, granitovloer en fontein;
- Royale woonkamer met lichtinval vanuit 3 kanten, openslaande terrasdeuren én fantastisch vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde;
- Dichte keuken gelegen aan de achterzijde. Moderne kunststof inrichting in wandopstelling, taupe kleurige fronten, composiet werkblad en apparatuur: rvs afzuigunit, inductiekookplaat, combioven, koelkast, aansluiting t.b.v. vaatwasser en/of wasmachine. Extra wandsectie/ kastenwand. Kast met opstelplaats cv-combiketel. Toegang tot balkon;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde met balkondeur en geïsoleerd zijwand;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde, met balkondeur en aansluiting t.b.v. vaatwasser;
- Badkamer gelegen in het midden van de woning met gedeeltelijk betegelde wanden, granito vloer, douche, wastafelmeubel en designradiator.

BUITENSHUIS
- Woningbreed terras: ca. 1.33 x 7.70 m., gesitueerd op het noordwesten.
- Balkon: ca. 0.82 x 4.44 m., gesitueerd op het zuidoosten.
- Praktisch berging in de onderbouw: ca. 2.96 x 2.10 m.
- Gemeenschappelijk parkeerterrein achter het gebouw.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie B nummer 1712 A44.

ALGEMEEN
- Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 122,- per maand;
- Kunststof kozijnen en dubbel glas;
- Dakisolatie.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 5 groepen, kookgroep en aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, 2010);
- Intercominstallatie;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Wanden zijn voorzien van spachtelputz en structuurverf. Vloerafwerking overwegend houtlook laminaatvloeren.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Oranjelaan 136

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 GK

  • Status

   INGETROKKEN

  • Bouwjaar

   1955

  • Inhoud

   210 m3

  • Woonoppervlakte

   67 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Oranjelaan 136)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld