DORDRECHT
Oranje Vrijstaatplein 7
€ 325.000kosten koper
Wat is dit ontzettend goed gedaan! Echt een pareltje…. Met oog voor detail en gevoel voor raffinement is deze woning in 2021 en 2022 duurzaam verbouwd (energielabel B) en gemoderniseerd. Het resultaat mag er zijn, een echt letterlijk instapklare woning om direct te kunnen genieten van alle gedane inspanningen. ...
Wat is dit ontzettend goed gedaan! Echt een pareltje…. Met oog voor detail en gevoel voor raffinement is deze woning in 2021 en 2022 duurzaam verbouwd (energielabel B) en gemoderniseerd. Het resultaat mag er zijn, een echt letterlijk instapklare woning om direct te kunnen genieten van alle gedane inspanningen.

Van huis uit heeft deze karaktervolle 4-kamer eindwoning met een plafondhoogte van 2.94m heel veel sfeer, door de grootscheepse verbouwing is dit alleen maar verder toegenomen in combinatie met een luxe en trendy interieur en afwerking. Qua ruimtelijke beleving is op de begane grond ook de juiste beslissing genomen door de woonkamer te combineren met een open keuken aan de tuinzijde (totaal ca. 37 m²) met een spectaculair kookeiland en een schuifpui naar de tuin. Verrassend is ook de indeling van de verdieping met 3 prima slaapkamers met originele balkenplafonds en heerlijk royale badkamer.

Wat is er zoal gedaan? Wat niet? Een korte opsomming op hoofdpunten:
- Zijgevelrenovatie inclusief dakkapel;
- Kunststof kozijnen met HR glas en draai-/ kiepramen;
- Muurdoorbraak woonkamer-keuken (staalconstructie en stalen onderslagbalk onder het kookeiland);
- Nieuwe keuken, nieuw en vergroot toilet en een nieuwe badkamer;
- Nieuwe plafond-, vloer- en wandafwerkingen (alles strak gestukadoord en gesausd);
- Nieuwe cv-installatie inclusief cv-combiketel en radiatoren;
- Nieuwe riolering;
- Nieuwe gas-, water- en elektrische installatie (verdeelinrichting en bedrading).

U leest het, er zijn kosten nog moeite gespaard om deze woning te revitaliseren en ‘klaar te stomen’ voor de toekomst. Hierdoor is de woning in hoge mate onderscheidend ten opzichte van vergelijkbare woningen in de omgeving.

De waaiervormige omheinde achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en voorziet in een praktische houten overkapping. De combinatie keuken, schuifpui en tuin is bij goed weer een fantastische combi. Aan de voorzijde kijkt de woning uit op het schoolplein van de Wantijschool, locatie Noordhove.

Vermeldenswaard is dat de woning voorzien is van dakisolatie, muurisolatie en HR glas. Qua ligging ligt de woning bijzonder centraal; NS station Dordrecht Centraal bevindt zich op loopafstand, evenals het regionaal busstation. En in de gezellige Dordtse binnenstad zit u ook zo. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om hier met veel plezier te wonen.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, verdeelinrichting elektra met fraaie meterkast;
- Centrale hal met trap naar verdieping, hoge praktische bergruimte onder het plafond en een toilet;
- Luxe en vergroot toilet met geheel betegelde wanden, een ‘hardsteen look’ plavuizen vloer, wit sanitair, wastafel met eikenhouten blad en een hangcloset;
- Ruime woonkamer met hoog plafond met aan de voorzijde 3 raamkozijnen in een erkerformatie;
- Open keuken aan de tuinzijde met een schuifpui en een loopdeur. Zwarte trendy inrichting opgesteld in 2 secties (kookeiland en wandsectie) met:
Kookeiland: enkele rvs spoelbak, onderkasten en laden, app.: afzuigunit in hanglampmodel, inductiekookplaat en een vaatwasser.
Wandsectie: kastruimte, combi-oven en een koel-/ vriescombinatie.

Verdieping
- Overloop, stookkast met opstelplaats cv-combiketel;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met dakkapel;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met openslaande deuren naar balkon met een robuust uitgevoerde gemetselde balustrade;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde;
- Royale badkamer, gelegen aan de voorzijde met luxe sanitair en tegelwerk. Grotendeels betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel met 2 kranen, een fijne inloopdouche, een hangcloset, een designradiator en een opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger. Een leuk aspect is dat er houten balken in het zicht zijn.

Buitenshuis
- Achtertuin, gesitueerd op het zuidwesten. Omheind en aangelegd met betontegels en gebakken klinkers. Houten overkapping om de fietsen en containers te stallen.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 2818, groot 73 m².

ALGEMEEN
- Dakisolatie;
- Muurisolatie van buitenaf (zijgevel) en diverse voorzetwanden intern;
- Isolerende beglazing/ HR glas;
- Kunststof kozijnen met draai-/ kiep ramen;
- Moderne woning gebonden installaties;
- Betonpannen dak;
- Gefundeerd op ‘staal’.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen, een 2-fase groep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha, 2021) met radiatoren;
- Mechanische ventilatie in badkamer;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: glad gestucte en gesausde wanden. PVC vloerafwerking;
- Verdieping: glad gestucte en gesausde wanden. PVC vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Oranje Vrijstaatplein 7

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 EP

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1914

  • Inhoud

   275 m3

  • Woonoppervlakte

   87 m2

  • Perceelgrootte

   73 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Oranje Vrijstaatplein 7)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld