DORDRECHT
Nieuwstraat 97
€ 559.000kosten koper
4
118 m²
Wauw, wat een toffe woning is dit zeg! Een dosis (praktische en speelse) creativiteit, een bijzonder goede smaak en het vermogen om een interieur en afwerking met oog voor detail en gevoel voor raffinement aan te brengen. In het kort de eigenschappen en vaardigheden die hier ruimschoots zijn ingezet met als eindresultaat een plaatje van een instapklare woning. En wie kan in hartje binnenstad zeggen dat ie een dubbele inpandige garage heeft van ca. 40 m²? ...
Wauw, wat een toffe woning is dit zeg! Een dosis (praktische en speelse) creativiteit, een bijzonder goede smaak en het vermogen om een interieur en afwerking met oog voor detail en gevoel voor raffinement aan te brengen. In het kort de eigenschappen en vaardigheden die hier ruimschoots zijn ingezet met als eindresultaat een plaatje van een instapklare woning. En wie kan in hartje binnenstad zeggen dat ie een dubbele inpandige garage heeft van ca. 40 m²?

Deze 5-kamer woning ligt om de hoek van het Statenplein met aan de voorkant uitzicht op The Movies/ Augustijnenkamp en aan de achterkant een vrije doorkijk richting de Kolfstraat via de Dwarsgang. Echt een prettige woonlocatie met alle gemakken van de binnenstad binnen handbereik.

Door een ingrijpende verbouwing heeft de woning zeer recent een complete metamorfose ondergaan. De begane grond biedt nu een multifunctioneel slaapvertrek i.c.m. een duo-inloopkast en een half open badkamer met o.a. ligbad, douche en toilet. Achter de badkamer bevindt zich de grote dubbele inpandige garage. Op de 1e verdieping treft u een chique toilet, een gezellige woonkamer en de spectaculair ingerichte open keuken met een eiland van maar liefst 5 m. lang en 1 m. breed. Via openslaande deuren is het dak van de dubbele inpandige garage te bereiken, ideaal om een dakterras te realiseren (positief advies OZHZ). De 2e verdieping is echt met ‘Zwitserse precisie’ ingericht, alles klopt hier tot in detail. Naast de overloop met wastafelmeubel, stookkast en doucheruimte, vindt u hier 3 prima slaapkamers. De vernieuwde woning gebonden installaties en het zeer smaakvolle interieur en afwerking (met o.a. stoere schuifdeuren op een stalen rails, fraaie stalen glasdeuren, strakke witte wanden en de pvc vloerafwerking etc.) zullen u ongetwijfeld aanspreken.

Eigenlijk moet u gewoon een afspraak voor een bezichtiging maken als deze woning voldoet aan uw woonwenscriteria, want dan ervaart u de sfeer en kwaliteiten het best. Een zelfstandig bed & breakfast op de begane grond is hier overigens zeker een optie.

Vanaf eind 2020 is er hard gewerkt om deze woning te maken zoals ie nu is. De grootscheepse verbouwing is kwalitatief/ duurzaam uitgevoerd.

Bent u straks de gelukkige nieuwe eigenaar?

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, trap naar 1e verdieping, deur naar multifunctioneel slaapvertrek;
- Multifunctioneel slaapvertrek met openslaande deuren, een luchtbehandelingsunit, een bio-ethanol haard, een vrij hangend tv-meubel, een zeer praktische duo-inloopkast met hierachter de badkamer;
- Luxe half open badkamer met zwart sanitair, een wastafelmeubel met 2 waskommen, een vrijstaand ligbad, een hangcloset en een geheel betegelde douche. Verder aanwezig zijn een praktische bergkast en opberg nissen. Stoere schuifdeur op stalen rails naar de dubbele inpandige garage;
- Dubbele inpandige garage met elektronisch bedienbare sectional deur, balken plafond, betonnen vloer en v.v. elektra.

Eerste verdieping
- Overloop met toilet en een fraaie stalen dubbele glasdeur naar de woonkamer;
- Modern/ chique toilet met geheel betegelde wanden, zwart sanitair, hangcloset, fontein en een praktische bergkast;
- Gezellige woonkamer met een balken plafond, een luxe bio-ethanol haard, een leuke glazen inbouwwandkast en een fraaie glasdeur als afsluiting van de trapopgang naar de 2e verdieping;
- Open eetkeuken met moderne inrichting met o.a. een spectaculair eiland van maar liefst 5 m. lang en 1 m. breed (incl. eetbar), een enkele spoelbak, een Quooker kraan, diverse laden, pitt cooking met 4 grote gaspitten op/ in het werkblad verwerkt en een vaatwasser. Wandsectie/ koffiecorner met o.a. een koelkast, een vriezer en 2 combi-/ stoomovens. Openslaande deuren naar dakbetreding met hierboven een luchtbehandelingsunit.

Tweede verdieping
- Overloop met grenenhouten dakvenster, een stookkast, een wastafelmeubel met 2 waskommen en een was-/ werkruimte;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met dakkapel (kunststof kozijn/ raam) en een luchtbehandelingsunit;
- Slaapkamer 2, gelegen in het midden aan de linkerzijde met 2 grenenhouten dakvensters en een luchtbehandelingsunit;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde met dakkapel en een luchtbehandelingsunit;
- Doucheruimte, gelegen aan de voorzijde met grenenhouten dakvenster, beton cire wandwerking en pvc vloerafwerking, zwart sanitair, een hangcloset en een douche;
- Was-/ werkruimte met opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.
Elke slaapkamer is via een stoere schuifdeur op een stalen rails toegankelijk.


Buitenshuis
- Grote dak betreding boven de dubbele inpandige garage. Dit dak leent zich bij uitstek om een dakterras te realiseren (omgevingsvergunning benodigd, reeds positief advies van OZHZ ontvangen!). De zonligging is op het zuidwesten.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie H, nummer 3132, groot 37 m².
- Gemeente Dordrecht, sectie H, nummer 4227, groot 60 m².

ALGEMEEN
- Ligging in een gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht;
- Pannendak is ca. tussen de 5 en 10 jaar oud;
- Dakisolatie 14 cm steenwol van binnenuit i.c.m. dampdichte folie;
- Geïsoleerde voorzetwanden en tussenwanden, steenwol;
- Vloerisolatie alleen t.p.v. de opdekvloer begane grond (10 cm. glaswol);
- Energielabel C (07-02-2032);
- Overal isolatieglas, m.u.v. voordeur en ramen t.p.v. woonkamer;
- De gas-, water- en elektra installaties zijn nieuw, evenals de cv-installatie en de riolering;
- Elke luchtbehandelingsunit in de woning kan warmen en koelen;
- Installeren zonnepanelen is qua elektra voorbereid;
- Totale renovatie 2020-2021;

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar + 2 reservegroepen;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha, 2020) i.c.m. radiatoren;
- UTP aansluitingen (dubbel) in elke kamer en de woonkamer;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en wit gesausde wanden. Pvc vloerafwerking.
- Eerste verdieping: gestucte en wit gesausde wanden. Pvc vloerafwerking.
- Tweede verdieping: gestucte en wit gesausde wanden. Pvc vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Nieuwstraat 97

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 XR

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1809

  • Inhoud

   550 m3

  • Woonoppervlakte

   118 m2

  • Perceelgrootte

   97 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Nieuwstraat 97)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld