DORDRECHT
Molenzigt 10
€ 539.000kosten koper
Aantrekkelijke en royale 6-kamer eengezinswoning van maar liefst ca. 186 m² gelegen in de jonge wijk Wilgenwende. Hier is het fantastisch wonen en genieten!...
Aantrekkelijke en royale 6-kamer eengezinswoning van maar liefst ca. 186 m² gelegen in de jonge wijk Wilgenwende. Hier is het fantastisch wonen en genieten!

Soms heb je als koper het geluk dat er een woning op de markt komt, waar je in feite bijna niets aan hoeft te doen. U treft er een modern inbouwpakket en een goede onderhoudsconditie. Dat is het geval bij deze flinke 4-laags eengezinswoning!

Recente bouw (2020) met goede isolatievoorzieningen (energielabel A), gebouwd in de geliefde jaren-30 stijl van de vorige eeuw met o.a. metselwerk gevels met speelse detailleringen, mooie kozijnverdelingen, gootoverstekken, een keramisch pannendak, zonnepanelen en ga zo maar door.

Wat deze woning onderscheidt van concurrerend aanbod?
- Een royale woonkamer incl. fraaie open keuken v.v. vloerverwarming (1e verdieping);
- Vanuit de woonkamer en keuken vrij uitzicht en toegang tot een ruim en zonnig terras (Z);
- 4 prima formaat slaapkamers en een luxe/moderne badkamer verdeeld over de 2e en 3e verdieping;
- Een flinke 5e slaapkamer op de begane grond (denk hier aan de optie voor aan een kantoor- of praktijk aan huis, of zorg verlenen aan een inwonend(e) kind of ouder);
- Een ruime inpandige garage die thans is opgedeeld in waskamer met praktische berging;
- Mooie pvc vloeren op alle 4 de woonlagen (behoudens waskamer en berging);
- En ‘last, but not least’ het gemak van een exclusieve parkeerplaats direct achter het huis.

De woning ligt aan de zuidkant van Dordrecht met o.a. haar poldergebied en de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De nabij gelegen opritten van randweg N3 brengen u snel op de rijkswegen A15 en A16. De wijk Wilgenwende is een wijk waar een diversiteit aan woningen is en wordt gerealiseerd. De architectuur van de wijk is tot nu toe geïnspireerd op de prettige stijl van de ‘jaren 30’ en de ‘herenboerderij’ zoals die vroeger op het eiland van Dordt voorkwam.

Laat u verrassen door de ruimte en de uitstekende ligging van deze heerlijke woning!

INDELING
Begane grond:
- Entree, hal/tochtportaal met meterkast;
- Centrale hal met toilet, trap naar 1e verdieping en toegang tot slaapkamer en wasruimte;
- Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, grijze plavuizenvloer, wit sanitair, hangend closet en fontein;
- Grote slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Deze kamer is evt. te gebruiken als kantoor- of praktijk aan huis, of om bijv. zorg verlenen aan een inwonend(e) kind of ouder;
- Wasruimte/berging gelegen in het midden, met een op maat gemaakte pantry/ kastenblok (met spoelbak, boiler en opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger), trapkast en een deur naar berging;
- Ruime en praktische (fietsen)berging gelegen aan de achterzijde, met een elektrisch bedienbare sectionaaldeur;
- De voormalige garage is thans opgedeeld in voornoemde wasruimte en berging. Deze is desgewenst op eenvoudige wijze weer terug te brengen.

Eerste verdieping
- Royale woonkamer incl. open keuken (totaal ca. 47 m²) met vloerverwarming, openslaande terrasdeuren voor, 3 raamvenster achter, vrij uitzicht en een open trap naar de 2e verd.;
- Open keuken gelegen aan de achterzijde, met een strakke en luxe inrichting in matte leem/taupe kleurstelling met o.a. een grote rvs spoelbak, Quooker, div. onderladen en kasten, servieskast en apparatuur (overwegend Siemens): inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging (Bora), grote koelkast, combi-/stoomoven en vaatwasser.

Tweede verdieping
- Overloop met open trap naar 3e verdieping;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 4 gelegen aan de voorzijde;
- Moderne badkamer gelegen aan de achterzijde, met geheel met antraciet tegels betegelde wanden, mooi grijze plavuizenvloer, wit sanitair, duo wastafelmeubel, inloopdouche met hand- en stortdouche en drain, ligbad, hangend closet en een designradiator.

Derde verdieping
- Ruime overloop/voorzolder;
- Slaapkamer 5. Royale L-vormige slaapkamer met dakkapel, bergruimte in de punt en op maat gemaakte kasten met opstelplaats van de cv-combiketel, box mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen.

BUITENSHUIS
- Voortuin: afm. ca. 3.80 x 5.40 m., gesitueerd op het zuiden en aangelegd met siertegels, plantenborder en grindborder.
- Terras (1e verdieping): ca. 3.60 x 5.40 m., gesitueerd op het zuiden en aangelegd met fraaie tegels (60 x 60 cm), gedeelde bloembak en buitenverlichting.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 2722, groot 96 m² (woning);
- Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 2702, groot 413 m² (1/8e onverdeeld aandeel in voornoemd mandelig perceel t.b.v. parkeren en recht van uit-/overpad).

ALGEMEEN
- SGW garantie;
- Volledig geïsoleerd, energielabel A;
- Anker loze woning scheidende spouwmuren;
- Hardhouten kozijnen;
- Keramisch pannendak.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via gasgestookte cv-combiketel (Atag, productiejaar 2018);
- Vloerverwarming t.p.v. 1e verdieping (hoofdverwarming, 3 groepen);
- 6 stuks zonnepanelen;
- Box mechanisch ventilatiesysteem (Duco);
- Glasvezelaansluiting;

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gesausd glasvliesbehang wandafwerking. Pvc vloerafwerking (betonlook tegels). Onafgewerkt wanden en betonvloer t.p.v. de wasruimte en inpandige garage.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Pvc vloerafwerking (houtlook, visgraatmotief).
- Tweede verdieping: gesausd glasvliesbehang. Pvc vloerafwerking (houtlook, planken)
- Derde verdieping: gesausd glasvliesbehang. Pvc vloerafwerking (houtlook, planken)


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Molenzigt 10

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 LS

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2020

  • Inhoud

   575 m3

  • Woonoppervlakte

   186 m2

  • Perceelgrootte

   509 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Garage mogelijk, Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Molenzigt 10)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld