DORDRECHT
Mina Kruseman-erf 200
€ 295.000kosten koper
Leuke hoekwoning met uitbouw gelegen in de wijk Stadspolders. Heerlijk zo’n uitbouw want hierdoor heb je een royale woonkamer! En in de zomer schuif je lekker de schuifpui open. Zo haal je het zonnetje in huis. Aan de voorzijde van de woning is er een open keuken in hoekopstelling en inbouwapparatuur. Op de grond liggen plavuizen en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Deze schilder je zo in je eigen favoriete kleur. Op de 1e verdieping zijn er oorspronkelijk 3 slaapkamers maar de...
Leuke hoekwoning met uitbouw gelegen in de wijk Stadspolders. Heerlijk zo’n uitbouw want hierdoor heb je een royale woonkamer! En in de zomer schuif je lekker de schuifpui open. Zo haal je het zonnetje in huis. Aan de voorzijde van de woning is er een open keuken in hoekopstelling en inbouwapparatuur. Op de grond liggen plavuizen en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Deze schilder je zo in je eigen favoriete kleur. Op de 1e verdieping zijn er oorspronkelijk 3 slaapkamers maar de huidige eigenaar heeft de voorste slaapkamers samengevoegd tot 1 grote kamer. De badkamer is betegeld met witte wandtegels en donkere vloertegels. “Een echt parade paardje van het huis”. De inloopdouche is helemaal van deze tijd en verder is er een wastafelmeubel en een wandcloset aanwezig. Op de 2e verdieping is er naast de voorzolder ook een ruime zolderkamer met dakkapel.
De tuin is gesitueerd op het zuidoosten, lekker zonnig. Een zonnescherm en rolluiken ontbreken niet dus wordt het te warm dan kan je de zon buiten houden.

De ligging staat garant voor fijn wonen. De wijk is rustig en bevindt zich nabij alle voorzieningen die je zoekt. Denk daarbij aan de speeltuin voor de woning, winkelcentra, scholen, sportscholen, NS station maar ook aan het polderlandschap dat zich op loopafstand van de woning bevindt. Je wandelt of fietst hier zo vanaf je woning naar de Biesbosch. Hoe lekker is dat?

INDELING
Begane grond
- Entree/hal. Hier vind je tevens de meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. De wanden zijn voorzien van lambrisering met daarboven spachtelputz;
- Toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De wanden zijn deels betegeld met grijze wandtegels;
- Meterkast;
- Tuingerichte woonkamer met schuifpui. De woonkamer is lekker groot door de uitbouw uit 1998. In de woonkamer is er onder de trap een trapkast aanwezig;
- Open keuken gesitueerd aan de voorzijde, uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser. De frontjes van de keuken hebben zwarte handgrepen en zijn donkergrijs geschilderd.

Eerste verdieping
- Overloop.
- Slaapkamer 1. Beide slaapkamers aan de voorzijde zijn samengetrokken waardoor deze slaapkamer lekker groot is. Eventueel kan dit weer teruggebracht worden tot 2 slaapkamers;
- Slaapkamer 3. Gelegen aan de achterzijde. Een fijne slaapkamer met Veluxraam;
- Fraaie in 2018 gemoderniseerde badkamer met inloopdouche cabine, wastafelmeubel, wandcloset en handdoekradiatoren. De wanden zijn betegeld met groot formaat witte wandtegels.

Tweede verdieping
- Overloop met ophanging van de cv ketel en plaats voor de wasmachine. Handig is het bergzoldertje boven de zolderkamer;
- Fijne zolder slaapkamer met dakkapel.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 1757, groot 141 m².

ALGEMEEN
- Rustige locatie in woonwijk;
- Grote woonkamer door uitbouw;
- Nieuwe badkamer uit 2018 en toiletruimte gemoderniseerd in 2017;
- Fijn woonhuis met zonnige achtertuin;
- Achtertuin met stenen berging en abc golfplaten;
- Goed geïsoleerde woning;
- Houten kozijnen en volledig dubbel glas;
- Rolluiken aan voor en achterzijde aanwezig. Deels elektrisch bedienbaar.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast met 6 groepen, aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas uit 2018). Begane grond met 4 groeps vloerverwarming. Aangelegd in 1998;
- Mechanische ventilatie
- Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: plavuizen vloer met in het midden van de woonkamer een bies. Wandafwerking met spachtelputz.
- Eerste verdieping: vloer met brede laminaatplanken. Wanden met spachtelputz en glad stucwerk;
- Tweede verdieping: vloer met brede laminaatplanken. Wanden met behang en
spachtelputz op de overloop. Slaapkamer met granol.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Mina Kruseman-erf 200

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 GH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1988

  • Inhoud

   325 m3

  • Woonoppervlakte

   110 m2

  • Perceelgrootte

   141 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Mina Kruseman-erf 200)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld