DORDRECHT
Merwekade 97
€ 499.000kosten koper
Mooier kan het haast niet….. wat een fantastische woonlocatie! U kijkt pal op het 3-rivieren punt, daar waar de Beneden Merwede, de Noord en de Oude Maas elkaar kruisen. Dit uitzicht met de dynamiek van de scheepvaart zal altijd blijven boeien. Deze 4-kamer maisonnette van ca. 128 m² is gesitueerd op de 1e en 2e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex uit 1980 met lift. ...
Mooier kan het haast niet….. wat een fantastische woonlocatie! U kijkt pal op het 3-rivieren punt, daar waar de Beneden Merwede, de Noord en de Oude Maas elkaar kruisen. Dit uitzicht met de dynamiek van de scheepvaart zal altijd blijven boeien. Deze 4-kamer maisonnette van ca. 128 m² is gesitueerd op de 1e en 2e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex uit 1980 met lift.

Bijzonder aantrekkelijk is de exclusieve garagebox onder de woonkamer en hiernaast is er de beschikking over een eigen berging, waar u o.a. uw fiets kwijt kunt.

De woning heeft 2 loggia’s op het zuiden, die grenzen aan een binnentuin.

Gezien het feit dat het interieur en afwerking oorspronkelijk is, dient u er rekening mee te houden dat dit gemoderniseerd dient te worden. Bijkomend voordeel is dat u er dan wel geheel ‘uw eigen draai’ aan kan geven.

Indeling beknopt: entree, hal, garderobe, meterkast, toilet, woonkamer, stookkast, berging en eetkeuken aan de achterzijde. Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, een praktische was-/ werkkast en een badkamer met o.a. een ligbad en een toilet.

De directe omgeving is natuurlijk geweldig met de mooie historische havens ‘om de hoek’, de vele monumentale panden, de leuke diverse horeca zaken met gezellige terrassen en via de Voorstraat Noord loopt u zo het winkelgebied in. En parkeren met de auto aan de Merwekade is altijd goed te doen.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, garderobe, meterkast, toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, beige sanitair, fontein;
- Woonkamer met prachtig uitzicht op het 3-rivieren punt, een hardhouten spiltrap naar de verdieping, travertin vensterbanken, een aluminium schuifpui naar loggia op het zuiden, stookkast en berging;
- Stookkast met opstelplaats cv-combiketel;
- Berging in L-vorm voor alledaagse voorraad;
- Eetkeuken aan de achterzijde/ binnentuin, inrichting in hoekopstelling met massief houten fronten, een granieten werkblad met betegelde achterwand, onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een oven en een vaatwasser.

Verdieping
- Overloop met aluminium schuifpui naar loggia op het zuiden, 2 bouwkasten, was-/ werkkast;
- Was-/ werkkast met gedeeltelijk betegelde wanden, opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met hoekkozijn;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer met geheel betegelde wanden, tegelvloer, beige sanitair, wastafelmeubel, plaatstalen ligbad met thermostaatkraan en een toilet.

Buitenshuis
- Loggia woonkamer, afm. ca. 3.06 x 2.16 mtr., gesitueerd op het zuiden, grenzend aan de binnentuin van het complex;
- Loggia overloop verdieping, afm. ca. 1.50 x 2.10 mtr., gesitueerd op het zuiden, grenzend aan de binnentuin van het complex;
- Berging in de onderbouw van het gebouw, afm. ca. 1.98 x 2.37 mtr., v.v. elektra;
- Garagebox, gesitueerd onder de woonkamer, afm. ca. 5.56 x 3.00 mtr., v.v. een elektronisch bedienbare sectional deur van Hörmann (inrijhoogte ca. 1.87 mtr.) en elektra. Waterkraan en een afvoerput in de vloer.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie G, nummer 2741 A4.

ALGEMEEN
- Projectnotaris De Ruiter Mos uit Dordrecht;
- VvE bijdrage € 280,13 per maand;
- Dak-, muur-, vloer- en glasisolatie;
- Energielabel C, geldig tot 27 januari 2033;
- Hardhouten kozijnen (meranti);
- Diverse aluminium schuiframen;
- Handbediende screen t.p.v. slaapkamer 1;
- Kunststof plafondpanelen t.p.v. de hal, het toilet en de badkamer.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas hre, 2020) met radiatoren;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Stoeltraplift (type: Stairlift FreeCurve) t.p.v. spiltrap;
- Videofooninstallatie;
- Liftinstallatie aanwezig (bevindt zich op de 1e woonlaag door de split-level opzet, trap met 8 optreden).

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spuitwerk, travertin en rauhfaser behang wandafwerking. Hardhouten parket vloer en groene (hal en eetkeuken) en beige tegels (toilet).
- Verdieping: rauhfaser behang wandafwerking en spuitwerk. Vinyl vloerafwerking en beige tegels in de badkamer.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Merwekade 97

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 TH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1980

  • Inhoud

   395 m3

  • Woonoppervlakte

   130 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Aangebouwd steen, Garagebox

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Merwekade 97)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld