DORDRECHT
Meranti 182
€ 419.000kosten koper
Wat een mooie ligging heeft deze woning! Aan de achterzijde grenzend aan een waterpartij met fraai uitzicht en aan de voorzijde is de openbare ruimte royaal van opzet met een speelveld. Maar ook de ruimte die deze 6-kamer woning te bieden heeft zal u meer dan bevallen! De woning is in het verleden ‘op geplust’ door een dakopbouw (2001) en een achter aanbouw (2015). Het resultaat mag er zijn; een meer dan volwaardige woning waar u zich snel zult thuis voelen. ...
Wat een mooie ligging heeft deze woning! Aan de achterzijde grenzend aan een waterpartij met fraai uitzicht en aan de voorzijde is de openbare ruimte royaal van opzet met een speelveld. Maar ook de ruimte die deze 6-kamer woning te bieden heeft zal u meer dan bevallen! De woning is in het verleden ‘op geplust’ door een dakopbouw (2001) en een achter aanbouw (2015). Het resultaat mag er zijn; een meer dan volwaardige woning waar u zich snel zult thuis voelen.
In 2015 is de begane grond onder handen genomen, naast de gerealiseerde achter aanbouw (met 2 lichtkoepels) is er o.a. een luxe keuken geïnstalleerd in 2 secties met diverse apparatuur, is het toilet vernieuwd, zijn de wanden en het plafond strak gestuct en gesausd en is de vloer belegd met eikenhouten vloerdelen in combinatie met chique hoge plinten. De 1e verdieping biedt u o.a. een technische ruimte, 3 slaapkamers (waarvan er één gebezigd kan worden als werkkamer) en een complete badkamer met o.a. een hoekbad en een douchecabine. En dan de dakopbouw; die is echt top ingedeeld met een overloop, een praktische inloopkast, een inbouwkast, een modern separaat toilet en 2 grote slaapkamers.

De stijlvolle achtertuin (2016) heeft een speelse knik die de tuin beter tot zijn recht laat komen en waardoor ondanks de waterligging een zij-achterom aanwezig is. Aan de waterzijde bevindt zich een steiger en aan het einde van de dag is het heerlijk in het zonnetje vertoeven in de lounge-overkapping. Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid voor 2 auto’s voor de deur.

Op het platte dak zijn maar liefst 18 stuks zonnepanelen geïnstalleerd die uw elektraverbruik aanzienlijk reduceren.
De woonwijk Oudelandshoek heeft een uitgebreid voorzieningenniveau (NS-station, bus stop plaatsen, winkelcentrum Bieshof, scholen, sportfaciliteiten etc.). De natuurwaarden van Dordrecht liggen met de Nieuwe Dordtse Biesbosch, de Merwelanden en het karakteristieke polderlandschap ‘om de hoek’.

BEKNOPTE OMSCHRIJVING

Begane grond
– Entree, hal met meterkast, toilet en trap naar 1e verdieping;
– Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, pergamon sanitair, hangcloset en fontein;
– Uitgebouwde woonkamer (ca. 48 m²) met openslaande tuindeuren i.c.m. een convectorput en een praktische trapkast. Uitbouw v.v. 2 dakkoepels;
– Open keuken, gesitueerd aan de voorzijde met een keukeninrichting bestaande uit twee secties (een hoek- en wandopstelling) in Jasmijn kleurstelling met o.a. composiet werkbladen, diverse onder en bovenkasten, laden, apparatuur: rvs afzuigunit (naar buiten), 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, een vaatwasser, een oven/ magnetron, een steamer en een koel-/ vriescombinatie. Ter plaatse van het plafond zijn twee lichtkoven met inbouwverlichting aangebracht.

1e Verdieping
– Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, de technische ruimte en de badkamer;
– Technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats box mechanisch ventilatiesysteem, opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger;
– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers), wandlambrisering;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde;
– Slaapkamer 3/ werkkamer, gesitueerd aan de voorzijde;
– Badkamer, centraal gesitueerd op deze verdieping met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, pergamon sanitair, wastafel op zuil, hoekbad met zij-jets, een douchecabine, een hangcloset en een designradiator.

2e Verdieping
– Overloop met toilet, een inbouwkast (met omvormer zonnepanelen), een inloopkast en toegang tot de 2 slaapkamers;
– Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, pergamon sanitair, hangcloset en fontein;
– Slaapkamer 4, gesitueerd aan de voorzijde;
– Slaapkamer 5, gesitueerd aan de achterzijde.

BUITENSHUIS
– Voortuin: ca. 5.60 x 5.15 m., gesitueerd op het zuidwesten. Parkeergelegenheid voor twee auto’s.
– Achtertuin (2016): ca. 14.00 x 7.50 m., gesitueerd op het noordoosten (altijd een zon en een schaduwplek) en grenzend aan een waterpartij met een steiger. Omheind en v.v. een zij-achterom. Aangelegd met o.a. bestrating, gras en een border.
– Houten chaletberging (ca. 2.80 x 1.66 m. met betontegelvloer en v.v. elektra) in combinatie met een lounge-overkapping (ca. 2.80 x 6.00 m.).
- Aangebouwde, stenen berging (ca.: 2.98 x 2.20 m.), met elektra, betonvloer, betonnen dakvloer en werkblad met water aansluiting.
- Hardhouten beschoeiing aan de waterzijde.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 4335 groot 217 m² (eigen grond).

ALGEMEEN
– Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
– De dakopbouw (traditioneel gemetseld!) is gerealiseerd in 2001;
– De onderheide aanbouw (traditioneel gemetseld) is gerealiseerd in 2015;
– De gehele begane grond is in 2015 grondig verbouwd;
– Hardhouten kozijnen t.p.v. de dakopbouw en de achter aanbouw.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra bestaat uit 7 groepen waarvan er één t.b.v. de zonnepanelen en 2 aardlekschakelaars;
– Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel, type Remeha Calenta uit ca. 2015 (eigendom);
– Het platte dak is voorzien van 18 stuks zonnepanelen (2003);
– Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
– Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKING
– Begane grond: Glad gestucte wanden. Eikenhouten vloerdelen.
– Het trappenhuis is v.v. granol wandafwerking.
– 1e Verdieping: Behang wandafwerking. Doorgelegde laminaatvloer.
– 2e Verdieping: Behang wandafwerking. Mooie, doorgelegde houtlook laminaatvloer.


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Meranti 182

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 TT

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1994

  • Inhoud

   480 m3

  • Woonoppervlakte

   157 m2

  • Perceelgrootte

   217 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Meranti 182)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld