DORDRECHT
Meranti 156
€ 469.000kosten koper
Heerlijk woonhuis op een fantastische locatie in de wijk Oudelandshoek. Wonen is een pure beleving op deze locatie. Het huis is voldoende ruim voor een groot gezin en de ligging staat garant voor veel woonplezier. In de tuin en op de vlonder aan het water is het goed toeven met vrienden of kunnen de kinderen veel vertier hebben met een bootje. De woning heeft een verrassende en niet standaard indeling. Op de begane grond is er aan de voorzijde de keuken in dubbele hoekopstelling en voorzien van...
Heerlijk woonhuis op een fantastische locatie in de wijk Oudelandshoek. Wonen is een pure beleving op deze locatie. Het huis is voldoende ruim voor een groot gezin en de ligging staat garant voor veel woonplezier. In de tuin en op de vlonder aan het water is het goed toeven met vrienden of kunnen de kinderen veel vertier hebben met een bootje. De woning heeft een verrassende en niet standaard indeling. Op de begane grond is er aan de voorzijde de keuken in dubbele hoekopstelling en voorzien van moderne inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een eet- en zitgedeelte met schuifpui naar de tuin. Aan de voorzijde is er verder nog een praktische garage. Op de 1e verdieping zijn er 3 royale slaapkamers, een inpandige berging/ wasruimte en een moderne badkamer met o.a. inloopdouche en wastafelmeubel. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer. Verder is nog vermeldenswaardig dat de toiletten op begane grond en de 1e verdieping modern zijn betegeld.

Op deze mooie locatie woon je fantastisch en kan je genieten van alle rust en comfort die dit royale 5 kamer woonhuis u biedt. De ligging aan de buitenzijde van de wooncluster Meranti, met zicht op de Loswalweg, is heerlijk. De achtertuin van deze geschakelde woning is gesitueerd op het oosten en grenst aan een watergang. De inpandige garage en de parkeergelegenheid voor 2 auto’s voor de deur zullen u eveneens bevallen.

De ligging is ideaal. U loopt zo naar de Wantijdijk, de rivier het Wantij, het winkelcentrum Bieshof, NS Station Stadpolders en de bibliotheek. Met de fiets bent u zo in het natuurpark De Nieuwe Dordtse Biesbosch en recreatiegebied De Merwelanden. De auto brengt u snel op de N3, welke aansluit op de A15 en A16.

Kortom een hele plezierige woning, die we graag aan u willen laten zien!

INDELING

Begane Grond
- Entree, hal, meterkast, toilet, open trap naar de 1e verdieping, toegang tot inpandige garage, toegang tot de woonkamer en de keuken;
- Geheel betegelde toilet met wandcloset en fontein. De vloertegel is doorgezet achter de toilet met grijze tegelstroken;
- Inpandige garage/berging met plaatstalen kanteldeur incl. loopdeur;
- Tuingerichte woonkamer, bestaande uit een eet en zitgedeelte met een schuifpui naar de achtertuin;
- Open keuken in U-opstelling voorzien van moderne keuken (2013) voorzien van een composiet werkblad, 5-pits gaskookplaat, grote koelkast, afzuigkap, vaatwasmachine, afzuigschouw.

1e verdieping
- Royale overloop met open trap naar de 2e verdieping, vaste schuifkastenwand;
- Toilet met geheel betegelde wanden, tegelvloer, wandcloset;
- Slaapkamer 1, grote slaapkamer aan de achterzijde;
- Slaapkamer 2, kleine slaapkamer aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, aan de voorzijde;
- Badkamer (2015) met geheel betegelde wanden, tegelvloer, inloopdouche, wastafelmeubel met waskom.

2e verdieping
- Overloop met schuifdeurkast;
- Slaapkamer 4, grote slaapkamer van voor- naar achterzijde.

Buitenshuis
- Achtertuin op het oosten/ zuiden met heerlijk terras en vlonder aan het water. Dat is genieten! Er is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden.
- Voortuin op het westen met bestrating en mogelijkheid om 2 auto’s op eigen terrein te parkeren.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 4638, groot 199 m².


ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw, voorlopig energielabel B;
- Houten ramen met metalen schuiframen;
- Mogelijkheid voor tweede badkamer t.p.v. de 2e verdieping.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 10 groepen, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
- Verwarming middels gasgestookte cv-combiketel (Nefit Smart Line, ca. 2004) met vloerverwarming op de begane grond ( hal, keuken en woonkamer);
- Centraal mechanisch ventilatie systeem;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: glad stucwerk op de wanden. Plavuizen vloerafwerking.
- Eerste verdieping: glad stucwerk op de wanden. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: spachtelputz wandafwerking. Vloerbedekking en laminaat vloerbedekking.


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen
  • Type

   Geschakelde woning

  • Adres

   Meranti 156

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 TS

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1995

  • Inhoud

   490 m3

  • Woonoppervlakte

   147 m2

  • Perceelgrootte

   199 m2

  • Zonligging

   Oost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Meranti 156)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld