DORDRECHT
Marnixstraat 7
€ 419.900kosten koper
Wauw, wat een leuke woning is dit! Deze tussenwoning is gebouwd in een geliefde bouwstijl uit de jaren ’30 en ook nog eens goed onderhouden, modern én gelegen op een uitstekend locatie. Moderne voorzieningen zoals neutrale keukenopstelling met inbouwapparatuur, moderne sanitaire voorzieningen en de juiste afwerking zijn hier gecombineerd met authentieke details zoals erker, plafondornamenten, glas in lood én en-suite deuren en en-suite kasten. Hier worden wij gelukkig van en hopelijk u ook!...
Wauw, wat een leuke woning is dit! Deze tussenwoning is gebouwd in een geliefde bouwstijl uit de jaren ’30 en ook nog eens goed onderhouden, modern én gelegen op een uitstekend locatie. Moderne voorzieningen zoals neutrale keukenopstelling met inbouwapparatuur, moderne sanitaire voorzieningen en de juiste afwerking zijn hier gecombineerd met authentieke details zoals erker, plafondornamenten, glas in lood én en-suite deuren en en-suite kasten. Hier worden wij gelukkig van en hopelijk u ook! Deze gezinswoning beschikt over gezellige woonkamer en eetkamer die van elkaar gescheiden worden middels de eerder genoemde en-suite kasten en en-suite deuren. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De dichte keuken is voorzien van een witte greeploze keukenopstelling met grijs kleurig composiet aanrechtbladoven, onderbouw koelkast, inductie kooplaat en afzuigkap. Een losse vriezer staat in de kelderkast.
Op de verdieping zijn er 2 grote slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer. De slaapkamers zijn goed gestoffeerd. Slim is de tussenwand in de achterste slaapkamer waardoor er een soort inloopkast is gecreëerd.
De 2e verdieping vinden we aan de voorzijde bergruimte en aan de achterzijde een fijne slaapkamer. Aan de achterzijde is een grote dakkapel aanwezig met kunststof kozijn. Op de overloop bevinden zich de cv ketel en de wasmachine.

De woning heeft een goede ligging in de straat waardoor er vanuit de woonkamer redelijke vrij zicht is. Centrale ligging nabij historische binnenstad, NS station, winkels, restaurantjes, park en uitvalswegen.

INDELING:
Begane grond
- Hal met planken vloer en strak gestuukte wanden;
- Modern betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein;
- Kelderkast met daarin de groepenkast voorzien van 9 groepen en 2 aardlekschakelaar;
- Dichte keuken met neutrale keukenopstelling en deur naar de tuin. Keuken is voorzien van witte greeploze keukenopstelling met grijs kleurig composiet aanrechtblad, oven, onderbouw koelkast, inductie kooplaat en afzuigkap. Een losse vriezer staat in de kelderkast;
- Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. En suite deuren en voorkamer met erker. In de woonkamer ligt dezelfde houten vloer als in de hal.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot slaapkamers en badkamer;
- Slaapkamer 1. Dit is de grote ouderslaapkamer gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Muurtje met daarachter de walk-in-closet;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer met ligbad inclusief jet stream, wandcloset, wastafel en luxe radiator.

Tweede verdieping
- Overloop met technische ruimte en toegang tot de slaapkamer;
- Bergruimte aan de voorzijde;
- Slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel.

Buitenshuis
- Tuin aan voorzijde;
- Tuin achterzijde met berging en ligging op het westen.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 7375, groot 134 m².

ALGEMEEN
- Zeer fijne, rustige en kindvriendelijke woonomgeving;
- Dichtbij wijkwinkels en (historische) binnenstad van Dordrecht met winkels, restaurantjes, NS station en nog veel meer;
- Sfeervolle jaren ’30 woning met veel sfeer verhogende elementen;
- Goede voorzieningen zoals keuken, sanitaire voorzieningen en vloer- en wandafwerking;
- Energielabel is een E label


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 9 groepen en 2 aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte Nefit Trendline uit 2020;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: stucwerk wandafwerking. Vloer met houten lamelparket.
- Eerste verdieping: stucwerk wandafwerking. Laminaatvloer.
- Tweede verdieping: stucwerk wanden en laminaatvloer.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Marnixstraat 7

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 AM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1934

  • Inhoud

   367 m3

  • Woonoppervlakte

   108 m2

  • Perceelgrootte

   134 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Marnixstraat 7)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld