DORDRECHT
Marnixstraat 26
€ 345.000kosten koper
Heeft u altijd al willen wonen in het gemoedelijke jaren-30 buurtje, lekker dichtbij de binnenstad, tussen de Hugo de Grootlaan, de Erasmuslaan, de Vlietweg en de Jan Luykenstraat? Dan is deze aansprekende woning aan de Marnixstraat een hele goede optie! De woning behoeft op diverse punten wel de nodige aandacht en modernisering maar dan kan je dit meteen naar eigen wens en smaak aanpassen....
Heeft u altijd al willen wonen in het gemoedelijke jaren-30 buurtje, lekker dichtbij de binnenstad, tussen de Hugo de Grootlaan, de Erasmuslaan, de Vlietweg en de Jan Luykenstraat? Dan is deze aansprekende woning aan de Marnixstraat een hele goede optie! De woning behoeft op diverse punten wel de nodige aandacht en modernisering maar dan kan je dit meteen naar eigen wens en smaak aanpassen.

Uitnodigend is de voorzijde van de woning met een voortuin, een erker en de prachtige voordeur met een getoogd kozijn, een teakhouten deur met hierboven glas-in-lood.

Deze woning heeft een grote woonkamer (waarbij de muurdoorbraak met de keuken al gemaakt is en ook het rookkanaal is verwijderd). Het toilet is modern en doordat de keuken open is t.o.v. de woonkamer, is het lekker ruimtelijk en licht.

De 1e verdieping biedt 3 slaapkamers en een badkamer met o.a. een douche en toilet. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar, hier bevindt zich ook een slaapkamer en tevens de afsluitbare stookruimte waar u ook de opstelplaats t.b.v. de wasmachine treft.

De prima achtertuin is gesitueerd op het noordoosten (altijd een zon en een schaduwplek) en is in 2020 opnieuw aangelegd met o.a. een lounge-overkapping.

Centrale ligging t.o.v. de binnenstad, wijkvoorzieningen, NS station Dordrecht Centraal, het Weizigtpark en diverse uitvalswegen.

INDELING:
Begane grond:
- Entree, gang, trap naar 1e verdieping, kelderkast met verdeelinrichting elektra en een toilet;
- Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en een hoekfontein;
- Royale woonkamer met erker;
- Open keuken met hoogglans witte inrichting met kookeiland annex eetbar. De werkbladen zijn van composiet, er is enkele rvs spoelbak, er zijn diverse onder en boven kasten en laden. De wandopstelling biedt een vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie. Het kookeiland voorziet in een rvs afzuigkap, een 5-pits gaskookplaat, een oven en 2 onderkasten. Via een zogenaamde boerendeur is de tuin toegankelijk.

Eerste verdieping:
- Overloop met een vaste trap naar de 2e verdieping. Plafond luik, uitkomende in de bovengelegen stookruimte;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar een woning breed balkon en een inbouwkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met een inbouwkast;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde met een betonnen vloer, v.v. aluminium lamellen plafond, geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel, een douchecabine met thermostaatkraan, een toilet en een design/ handdoekradiator.

Tweede verdieping:
- Slaapkamer 4/ zolderkamer, gelegen aan de achterzijde met Velux dakvenster en een deur naar de stookruimte;
- Stookruimte, gelegen aan de achterzijde met Velux dakvenster, opstelplaats cv-combiketel (Buva, ca. 2014) en opstelplaats t.b.v. de wasmachine.


Kelder
- Provisiekelder.

Buitenshuis
- Voortuin, gesitueerd op het zuidwesten. Aangelegd met o.a. gebakken klinkers en borders.
- Achtertuin, gesitueerd op het noordoosten. Omheind met achterom. Onderhoudsarm aangelegd met o.a. betontegels en split, plus een lounge-overkapping. Buitenkraan.
- Schuur, half steens gemetseld, betontegelvloer en v.v. elektra.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 7270, groot 159 m².

ALGEMEEN
- Dakisolatie van binnenuit;
- Grenenhouten kozijnen met diverse hardhouten draaiende delen;
- Gedeeltelijk isolerende beglazing (grotendeels begane grond en de Velux dakvensters t.p.v. de 2e verdieping). 1e Verdieping is geheel voorzien van enkele beglazing;
- Huisaansluiting riolering is een aantal jaren geleden vernieuwd.
- Oplevering ca. april 2023

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (merk Buva, ca. 2014);
- Natuurlijke ventilatie;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking;
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden + granol. Laminaat vloerafwerking;
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden en schuine dakvlakken. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Marnixstraat 26

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 AN

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1939

  • Inhoud

   300 m3

  • Woonoppervlakte

   100 m2

  • Perceelgrootte

   159 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Marnixstraat 26)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld