DORDRECHT
Mahonie 153
€ 275.000kosten koper
OP DIT MOMENT ZITTEN ALLE KIJKMOMENTEN VOL. WILT U NOG OP DE RESERVELIJST DAN KUNT U EEN MAIL STUREN OF VIA FUNDA UW GEGEVENS ACHTER LATEN. ...
OP DIT MOMENT ZITTEN ALLE KIJKMOMENTEN VOL. WILT U NOG OP DE RESERVELIJST DAN KUNT U EEN MAIL STUREN OF VIA FUNDA UW GEGEVENS ACHTER LATEN.

Wilt u er van verzekerd zijn dat u eind 2022 in een hele leuke en comfortabele woning woont? Dan kan uw woonwens prima vervuld worden door deze moderne eengezinswoning in de wijk Oudelandshoek! Deze woning is in 2019 voorzien van o.a. een nieuwe neutrale keuken met diverse apparatuur, een nieuw toilet en een nieuwe badkamer. En dit natuurlijk helemaal in een trendy en tijdloze inrichting en afwerking, zoals u zelf ook de gedane keuzes gemaakt zou kunnen hebben.

Wat ook erg prettig is, is dat de woning beschikt over een exclusieve parkeerplaats. Als u de achtertuin uitloopt dan komt u vrijwel direct op een parkeerpleintje uit. De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en biedt u altijd een zon en een schaduwplek.

Dan de woning zelf… deze is gebouwd in 2 bouwlagen en beschikt over 3 slaapkamers, waarvan er 1 in gebruik is als was-/ werkruimte. De hoogglans witte Brugman keukeninrichting is v.v. diverse apparatuur en een eetbar. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en vormt met de direct aangrenzende tuingerichte woonkamer een hele aangename leefruimte. De keuken, het toilet en de badkamer zijn allen uit 2019 en zijn lekker eigentijds. Dus geen keuzestress, niet verbouwen, niets van dat. Gewoon direct genieten!

De begane grond is v.v. pvc vloerafwerking en de verdieping is v.v. een hoogwaardige Quick Step laminaat vloer. De dakbedekking is vernieuwd in 2021 (overlaagd) en het buitenschildwerk is in 2020 gedaan.

Centrale ligging t.o.v. alle wijkvoorzieningen zoals winkelcentrum Bieshof, NS-station Stadspolders. Via de Wantijdijk bent u zo in het centrum, maar ook zo midden in de natuur als u richting het poldergebied en de Nieuwe Dordtse Biesbosch fietst. Via randweg N3 is er een goede aansluiting op de A15 en de A16.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, toilet, meterkast;
- Modern toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Tuingerichte woonkamer met trapkast en aluminium schuifpui;
- Open keuken aan de voorzijde met hoogglans witte inrichting in hoekopstelling (Brugman keuken) met enkele rvs spoelbak, Quooker kraan, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: rvs afzuigkap, inductiekookplaat, een vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie.

Verdieping
- Overloop met stookkast;
- Stookkast met opstelplaats cv-combiketel;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met kastenwand;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde (thans in gebruik als was-/ werkruimte);
- Moderne badkamer in het midden van de verdieping met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel, een douchecabine, een hangcloset en een designradiator. Verlaagd plafond.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. .1.50 x 5.00 m., gesitueerd op het zuidwesten. Aangelegd met grindtegels en split.
- Achtertuin: ca. 12.20 x 5.00 m., gesitueerd op het noordoosten. Omheind en v.v. een achterom. Aangelegd met betontegels, gras en split.
- Schuur: ca. 2.05 x 2.71 m., halfsteens gemetseld, betonvloer en v.v. elektra.
- Exclusieve parkeerplaats.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 3953, groot 122 m² (woning).
Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 3962, groot 24 m² (parkeren).

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Energielabel B;
- Dakbedekking vernieuwd in 2021 (overlaagd);
- Houten kozijnen;
- Buitenschilderwerk 2020;
- Radiatoren begane grond vernieuwd;
- Rolluiken op de verdieping, zowel voor als achtergevel.
- Oplevering ca 1-12-2022


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 10 groepen, een 2-fase kookgroep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Vaillant, ca. 2009) met radiatoren;
- Vloer (bij)verwarming gedeelte begane grond (2 groepen);
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Waterontharder;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking, pvc vloerafwerking (hieronder plavuizen vloer);
- Verdieping: behang en structuurverf wandafwerking, Quick Step laminaat vloerafwerking.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Mahonie 153

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 MG

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1994

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   85 m2

  • Perceelgrootte

   146 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Mahonie 153)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld