DORDRECHT
Lyra 8
€ 325.000kosten koper
Verrassend groene locatie in Sterrenburg II....
Verrassend groene locatie in Sterrenburg II.

Als u de Lyra inrijdt dan ligt deze woning op de verste hoek van het linksgelegen eerste bouwblok. Dit betekent dat u ‘in het groen’ woont en dat uw achtertuin maar liefst ca. 3 meter breder is ten opzichte van de tussenwoningen (de perceelgrootte is hierdoor maar liefst ca. 100 m² groter dan dat hier gewoon is).

Deze aantrekkelijke hoekwoning met dakkapel en dakterras is in 2016 op tal van punten gemoderniseerd en verbeterd (o.a. nieuwe keuken, badkamer en toilet, nieuwe zand/ cement dekvloer begane grond -waarbij de convectorput is komen te vervallen-, nieuwe vloerafwerkingen en stucwerk wanden begane grond en 1e verdieping, nieuwe cv-combiketel, nieuwe verdeelinrichting elektra, 3 stuks nieuwe radiatoren met Unicore leidingwerk, nieuwe gasleiding naar de kookplaat, geïsoleerde leidingkoof in de woonkamer en nieuwe dakbedekking op de dakkapel). De zijtuin en de achtertuin zijn in 2019 gerealiseerd.

De tuingerichte woonkamer heeft een fraaie kunststof schuifpui naar de tuin, de separate keuken met diverse inbouwapparatuur bevindt zich aan de voorzijde van de woning, de badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, een toilet en een stoom-/ douchecabine. De 3 aanwezige slaapkamers zijn royaal van formaat (desgewenst is er van één slaapkamer weer twee slaapkamers te maken). Een prima gezinswoning dus!

Een groot pluspunt is de grote achtertuin, heerlijk gesitueerd op het zuiden en strak aangelegd met een houten schuur in combinatie met een stoere lounge-overkapping. De zij en de achtertuin bieden u eventueel de mogelijkheid om de woning uit te breiden.

De ligging is centraal in de wijk, op fiets-/wandelafstand van het gezellige overdekte winkelcentrum Sterrenburg. Scholen, sportfaciliteiten, kinderdagverblijven en parken zijn allemaal in nabijheid te vinden. In ca. 15 fietsminuten bent u in de aantrekkelijk Dordtse binnenstad en met de auto is er via randweg N3 een directe aansluiting op de A15 en A16.


INDELING

Begane grond
- Entree, L-vorm hal met meterkast, garderobe, trap naar 1e verdieping, toilet en deur naar de keuken en een deur naar de woonkamer;
- Modern toilet met grotendeels betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangend closet en fontein;
- Tuingerichte woonkamer met kunststof schuifpui en een praktische trapkast;
- Dichte keuken aan de voorzijde van de woning met inrichting in hoekopstelling (hoogglans witte kleurstelling) met o.a. een enkele rvs spoelbak, diverse onderkasten, laden, apparatuur (Zanussi): rvs afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi oven, vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie.

1e verdieping
- Overloop met bergkast en trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers) met vaste kast en Agnes plafondsysteem met inbouwspots;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met inbouwkast;
- Moderne badkamer, gelegen in het midden met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel, stoom-/ douchecabine (met radio) en een hangcloset.
2e verdieping
- Grote voorzolder met dakkapel, opstelplaats cv-combiketel en opstelplaats t.b.v. de wasmachine. Werkblad;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde met deur naar dakterras, inbouwkast en een bergvliering.

Buitenshuis
- Voortuin, gesitueerd op het noorden, afm. ca. 4.70/6.40 x 7.30 m., aangelegd met sierbestrating, betontegels en borders. Buitenkraan aanwezig.
- Zijtuin (2019), gesitueerd op het oosten, afm. ca. 11.04 x 2.80 m., aangelegd met 60 x 60 cm. keramische tegels en een border. Buitenkraan aanwezig.
- Achtertuin (2019), gesitueerd op het zuiden, afm. ca. 11,70 x 7.30 m., omheind, aangelegd met 60 x 60 cm. keramische tegels, betontegels, gras en borders. Hout gebouwde schuur in combinatie met een stoere lounge-overkapping. De schuur is v.v. elektra en heeft een betontegelvloer. De lounge-overkapping is v.v. sierbestrating.
- Dakterras, gesitueerd op het zuiden, afm. ca. 2.38 x 4.29 m, v.v. drainata tegels.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 2302, groot 225 m².


ALGEMEEN
- Betonnen dakpannen;
- Gedeeltelijk houten kozijnen met enkel glas en gedeeltelijk kunststof kozijnen met isolerende beglazing en draai-/ kiepramen;
- Geïsoleerde borstwering t.p.v. de keuken;
- Achtergevel v.v. kunststof horizontale rabatdelen/ borstwering.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaat uit 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwater via een gasgestookte cv-combiketel (Vaillant, ca. 2016);
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm (uitval);
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: glad gestucte en gesausde wandafwerking. Mooie eikenhout print laminaat vloer.
- Eerste verdieping: glad gestucte en gesausde wandafwerking. Mooie eikenhout print laminaat vloer.
- Tweede verdieping: glasvlies behang wandafwerking. Beukenprint laminaatvloer.


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Lyra 8

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 NE

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1973

  • Inhoud

   360 m3

  • Woonoppervlakte

   123 m2

  • Perceelgrootte

   225 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Lyra 8)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld