DORDRECHT
Liechtensteinhof 2
€ 715.000kosten koper
Prachtige 2/1-kap woning (type Roussilion) in Villapark De Hoven, hoog afwerkingsniveau en een tot werkruimte verbouwde garage gelegen op de mooiste locatie van de wijk! Dit woonhuis heeft de ‘wauw factor’! Het is dan ook perfect onderhouden en heel sfeervol ingericht met gebruikmaking van duurzame materialen. De en-suite separatiedeuren op de begane grond verdelen de verblijfsruimte in een woonkamer aan de voorzijde - met eiken visgraat vloer, gezellige gashaard en schitterend uitzicht over...
Prachtige 2/1-kap woning (type Roussilion) in Villapark De Hoven, hoog afwerkingsniveau en een tot werkruimte verbouwde garage gelegen op de mooiste locatie van de wijk! Dit woonhuis heeft de ‘wauw factor’! Het is dan ook perfect onderhouden en heel sfeervol ingericht met gebruikmaking van duurzame materialen. De en-suite separatiedeuren op de begane grond verdelen de verblijfsruimte in een woonkamer aan de voorzijde - met eiken visgraat vloer, gezellige gashaard en schitterend uitzicht over de singel en zijn rietkragen – én de eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. Hier bevindt zich ook de witte hoekkeuken met spoeleiland, zwart composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur.
Doordat de garage is verbreed werd het mogelijk een directe verbinding te maken met de aanbouw. Vervolgens is deze ruimte getransformeerd tot een moderne werkplek met vloerverwarming, strakke afwerking van vloer en wand, lichtkoepels en nieuwe glazen pui.
Dan de verdiepingen… op de 1e verdieping zijn er 3 goede en keurig gestoffeerde slaapkamers. De eigenaren hebben de hal verkleind ten behoeve van een grotere badkamer. Deze is hierdoor enorm ruim en compleet ingericht met o.a. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en handdoekradiator.
Verrassend is ook de indeling van de 2e verdieping. En dan doel ik niet op de technische ruimte met cv ophanging en wasmachine opstelling maar op de compleet en luxueus verbouwde zolderkamer. Deze geheel witte zolderkamer biedt niet alleen een fijne slaapruimte maar ook een douchecabine/ inloopdouche, prachtig wastafelmeubel met composiet blad en mooie maatwerk kasten.

Typerend voor de woningen in De Hoven zijn de diepe voortuinen en de eigen opritten met een capaciteit van 3 auto’s. De achtertuin is fraai aangelegd met mooie platanen waardoor de tuin karakter heeft gekregen. Er zijn ook enkele terrassen waar kan je neerstrijken om wat zonnestralen te pakken.

De directe woonomgeving met het Dordtse poldergebied en de Nieuwe Dordtse Biesbosch ‘om de hoek’ geven een extra dimensie aan het wonen in deze mooie wijk. De voorzieningen van de belendende wijken Dubbeldam en Stadspolders zijn binnen handbereik.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, toilet, hardhouten trap naar 1e verdieping;
- Modern en gedeeltelijk betegelde toiletruimte met mooie toiletpot en handwasfontein;
- Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van de woning. De zitkamer met gashaard en natuurstenenmantel is een fijne plek in de woning. Je kijkt hier fraai weg richting de fraaie rietpluimen aan de singel en de woningen die zich op grote afstand bevinden aan de andere zijde van het water;
- Separatiewand met en-suite deuren naar de eetkamer aan de achterzijde. Er is voldoende plaats voor een grote eettafel. Openslaande deuren naar de tuin;
- Riante keukenopstelling met spoeleiland. Deze neutrale en moderne keuken is voorzien van massief houten frontjes, composiet aanrechtblad, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap direct naar buiten. Wandopstelling met 2 combi- ovens, vriezer en koelkast;
- Werkkamer in de zijaanbouw welke direct vanuit de keuken te betreden is. Een fijne plek om te werken door de nieuwe pui, de lichtkoepel en de fraaie afwerking met plavuizen vloer inclusief vloerverwarming en de strakke wandafweking.
- Deur naar de berging.


Eerste verdieping
- Overloop met open hardhouten trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Vaste kast;
- Moderne, vergrootte en complete badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset, handdoekradiator en verlaagd plafond met inbouwspots. Alle kranen zijn geïntegreerd in de muur.

Tweede verdieping
- Overloop met uitbouw/ trappenhuis;
- Afgesloten technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, mv installatie en dakvenster;
- Slaapkamer 4, met veel vaste kasten (maatwerk), inloopdouche en luxueus wastafelmeubel van met merk ‘Be Dutch’ met composiet blad inclusief ingegoten wastafel. Vlakke radiatoren en bergzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. 8.77 x 5.30 m., gesitueerd op het oosten. Verzorgd aangelegd met o.a. gebakken klinkers, grasveldje en met diverse fruitbomen;
- Oprit: Parkeergelegenheid voor ca. 3 personenauto’s. Aangelegd met gebakken klinkers en groot formaat betontegels;
- Achtertuin: ca. 8.98 x 9.57 m., gesitueerd op het westen. Verzorgd aangelegd met o.a. fraaie platanen, grasveldje, siergras en fijn terras. De tuin is afgezet met een zwart hekwerk en diverse leibomen.


GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE
- Een balkon t.p.v. de achterzijde van de 1e verdieping, afm. ca. 2.14 x 5.45 m., toegankelijk via slaapkamer 2 (openslaande balkondeuren).


KADASTER
Gemeente Dubbeldam, sectie I, nummer 2583, groot 291 m².

ALGEMEEN
- Prachtige ligging in villapark De Hoven;
- Volledig geïsoleerd (energielabel A);
- Woonkamer met en-suite deuren;
- Zijaanbouw met werkkamer en berging;
- Sfeervolle afwerking van vloeren en wanden;
- Hardhouten kozijnen;
- Hardhouten trappen;
- Chique paneeldeuren;
- Luxe sanitaire voorzieningen in toilet en badkamers;


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 14 groepen, 4 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Lexicom patch kast;
- Woning op de begane grond voorzien van vloerverwarming. Ook de zijaanbouw is voorzien van vloerverwarming met een eigen unit;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit HR uit 2014);
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wanden voorzien van spachtelputz en behang. Woonkamer en eetkamer met eiken visgraat vloer. Keuken en aanbouw met grote zwarte vloertegels;
- Eerste verdieping: wanden met stucwerk, spachtelputz en behang. Wit grenen vloerdelen;
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Wit grenen vloerdelen.Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).


De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Liechtensteinhof 2

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3329 BJ

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2008

  • Inhoud

   613 m3

  • Woonoppervlakte

   165 m2

  • Perceelgrootte

   291 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Liechtensteinhof 2)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld