DORDRECHT
Leliestraat 24
€ 249.900kosten koper
Wow! Zoveel ruimte verwacht je niet achter de charmante gevel van deze uitgebouwde 4-kamer eengezinswoning, gelegen op geliefde locatie nabij de binnenstad, het centraal station en het Weizigtpark!...
Wow! Zoveel ruimte verwacht je niet achter de charmante gevel van deze uitgebouwde 4-kamer eengezinswoning, gelegen op geliefde locatie nabij de binnenstad, het centraal station en het Weizigtpark!

De grote woonkamer en royale keuken van samen ruim 42 m² maken deze woning wel heel aantrekkelijk. Maar, dat is natuurlijk niet alles! Op het platte dak van de keuken staat een lichtstraat die voor een fijne lichtopbrengst zorgt. De keuken zelf is uitgerust met veel werk- en bergruimte en diverse apparatuur. Achter de keuken bevindt zich een super handige en ruime bijkeuken/ berging met dakkoepel en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.
Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamer, beide voorzien van een dakkapel. Optioneel is een dakterras te realiseren op de keukenuitbouw. In met midden van de verdieping ligt een hagelnieuwe, ruime en bovendien luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, wat een plaatje! Tot slot bevindt zich een zolderkamer met dakkapel op de 2e verdieping.

Verder zijn de meeste wanden mooi glad gestuukt en gesausd incl. het plafond in de woonkamer. Overwegend zijn er nette laminaatvloeren gelegd. De krachtige cv-combiketel is vorig jaar geplaatst en kan er de komende jaren tegenaan.

Verder zijn er enkele punten waar een koper rekening mee moet houden, zoals het nader afwerken van het trappenhuis en de zolderkamer. En op de 1e verdieping zijn er voorbereidingen getroffen voor een separaat toilet. Deze ruimte kan desgewenst ook als inpandige berging dienen.

Tot slot is de woning gefundeerd “op staal” dus kun je hier zorgeloos wonen en genieten! Kortom, ben je op zoek naar veel woonruimte op een centrale locatie in Dordrecht? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor!

INDELING
Begane grond
- Entree/hal met toiletruimte en toegang tot woonkamer;
- Toiletruimte met geheel betegelde wanden, plavuizenvloer, hangcloset en fontein;
- Royale woonkamer met hoge plafonds en deur naar portaal;
- Portaal met garderobe en trapopgang naar de 1e verdieping;
- Riante open keuken met L-vormige sectie/bar, wandsectie, lekker veel werk- en bergruimte met o.a. veel praktische trekladen, kunststof werkblad, 1,5 rvs spoelbak en inbouwapparatuur: rvs afzuigunit, keramische kookplaat, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en oven. Verder is de keuken voorzien een lichtstraat, designradiator en mooie antracietgrijze plavuizen;
- Ruime en praktische bijkeuken/ berging met stookkast/ opstelplaats cv-combiketel, opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping
- Overloop met open trap naar de 2e verdieping
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde, met dakkapel;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde, met dakkapel en deur naar het platdak;
- Bergruimte of ruimte voor plaatsen toilet gelegen aan de acherzijde;
- Riante badkamer met betonvloer, geheel betegelde wanden en plavuizenvloer (betonlook tegels), inloopdouche met inbouw kranen, stortdouche en drain, wastafelmeubel, designradiator en plafond met spots.

Zolderverdieping
- Slaapkamer 3 met dakkapel en plafondspots.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 1799, groot 65 m².

ALGEMEEN
- De woning is gefundeerd “op staal”;
- Houten vloeren en betonvloer t.p.v. uitbouw en badkamer;
- Buitenschilderwerk dient nog te worden uitgevoerd;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Dakkapellen 1e verdieping zijn v.v. isolatie;
- Bitumineuze dakbedekking uitbouw is ca. 3 jaar oud;
- Voorbereidingen plaatsen separaat toilet 1e verdieping aanwezig.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaat uit 9 groepen, een 2-fase (kook)groep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, CW 5, september 2021);
- Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestuukte en gesausde wanden. Laminaat en antracietgrijze plavuizen.
- Eerste verdieping: gestuukte en gesausde wanden. Houtlook laminaatvloeren.
- Zolderverdieping: gesausde wanden en geen noemenswaardige vloerafwerkingen.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Leliestraat 24

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 ZN

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

  • Inhoud

   335 m3

  • Woonoppervlakte

   103 m2

  • Perceelgrootte

   65 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Leliestraat 24)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld