DORDRECHT
Leerparkpromenade 275
€ 300.000kosten koper
MODERN APPARTEMENT MET BALKON EN EIGEN PARKEERPLAATS...
MODERN APPARTEMENT MET BALKON EN EIGEN PARKEERPLAATS

Modern en ruim 3 kamer appartement met balkon gelegen op de 4e verdieping plus een eigen parkeerplaats en een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
Dit fraaie appartementencomplex is gebouwd in 2012 en ligt in een ‘sprankelende’ omgeving nabij Het Land van Valk. Vanuit het appartement heb je uitzicht over de groene zone aan de Leerparkpromenade. Op loopafstand bevinden zich een supermarkt, restaurant, sportfaciliteiten, uitvalswegen en een uitstekende busverbinding. Het centrum van Dordrecht en NS station is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar.
Het appartement zelf is werkelijk super. Wat dacht je van de enorme grote woonkamer met 3 French windows? Hier kan je wel mee uit de voeten toch! De open keuken heeft een neutrale hoekopstelling met inbouwapparatuur. Er zijn 2 goede slaapkamers en een inpandige berging. De badkamer is keurig en geheel betegeld en uitgevoerd met inloopdouche en een wastafel. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een balkon van 4.70 m breed. Nadat je thuis bent gekomen van je werk is het dan ook geen straf om hier even tot rust te komen en te genieten van de groene woonomgeving aan de voorzijde van het appartementencomplex.

Het appartementencomplex is uiteraard zeer goed geïsoleerd, energiezuinig en wordt verwarmd door stadsverwarming. Het complex is dus gasloos. Huidige eigenaren (3 personen) verbruiken slechts ca. 1.800 kWh per jaar voor energie en dat is zeer interessant in deze tijd.

INDELING:
Begane grond
- Entree met videofooninstallatie, elektrisch bedienbare deur, lift en trappenhuis. Toegang tot de gezamenlijke fietsenberging en de eigen overdekte parkeerplaats (parkeerplaats nr. 46).

Vierde verdieping
- Centrale hal met meterkast en toegang tot de woonruimtes;
- Royale en lichte woonkamer;
- Open keuken in hoek opstelling. Witte kunststof keuken met zwart aanrechtblad. Inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast. combi magnetronoven. vaatwasser, RVS spoelbak;
- Gang naar sanitaire ruimtes en slaapkamers;
- Toiletruimte met duo block en fontein;
- Inpandige berging met deels betegelde wanden, mechanische ventilatie ophanging. Wasmachine opstelling. Installatie stadsverwarming;
- Badkamer met grijze vloertegels en deels betegelde wanden met witte wandtegels, wastafel met planchet en spiegel, inloopdouche, radiator.
- Grote slaapkamer;
- Kleine(re) slaapkamer;
- Terras met uitzicht over de groene omgeving van het Leerpark en Het Land van Valk.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4956, A102 (appartement)
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4956, A203 (parkeerplaats)

ALGEMEEN
- Gezonde en actieve VvE bijdrage € 164,- per maand;
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond;
- Eigen overdekte parkeerplaats;
- Energiezuinig complex;
- Centrale woonomgeving.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaat uit 5 groepen, kookgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via stadsverwarming;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting;
- Videofooninstallatie.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met laminaat. Wandafwerking met glasvliesbehang.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Leerparkpromenade 275

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 KW

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2012

  • Inhoud

   290 m3

  • Woonoppervlakte

   89 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Parkeerkelder

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Leerparkpromenade 275)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld