DORDRECHT
Laurierstraat 43
€ 325.000kosten koper
Heerlijk wonen op Dubbeldam. Ben je op zoek naar een woonhuis met 4 slaapkamers en een grote/ diepe tuin, gelegen op een gunstige en rustige locatie? Dan is dit wellicht precies de woning die je zoekt!...
Heerlijk wonen op Dubbeldam. Ben je op zoek naar een woonhuis met 4 slaapkamers en een grote/ diepe tuin, gelegen op een gunstige en rustige locatie? Dan is dit wellicht precies de woning die je zoekt!

Deze fijne eengezinswoning is aantrekkelijk gesitueerd aan een autovrij woonhofje, met aan zowel de voor- als achterzijde een vrije beleving. Het ruime perceel betreft 185 m² eigen grond. Dat resulteert in een achtertuin van maar liefst ca. 19.50 meter diep met altijd een zon- of schaduwplekje!

Naast 4 slaapkamers vind je een lichte doorzonwoonkamer, een ruime en praktische voorzolder, inpandige berging én een luxe/ moderne badkamer met grote inloopdouche. De wand- en vloerafwerkingen en de keukeninrichting kunnen door die nieuwe eigenaar naar eigen smaak en inzicht worden ingericht en afgewerkt. De kozijnen zijn geheel in kunststof uitgevoerd wat een hoop schilderwerk bespaart. Verder is deze woning uitgevoerd met betonnen constructievloeren op alle bouwlagen, een mooi pluspunt!

De ligging in de wijk is gunstig met op korte afstand scholen, zwembad De Dubbel, sportfaciliteiten, winkelcentrum Damplein en het Dubbelsteynpark. De oprit naar de autoweg N3 richting Breda en Rotterdam/Utrecht is nabij gelegen, evenals het mooie poldergebied van het eiland van Dordrecht en de Biesbosch.

Kortom, zoek je een woning met heel veel potentie waar je mooi kunt wonen op een geliefde locatie? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor!

OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree, ruime hal met meterkast, garderobe, trapopgang, trapkast en toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, fontein;
- Lichte doorzon woonkamer met grote ramen incl. achterpui voorzien van schuifpui, aan de voorzijde uitzicht op het hofje/ gemeentelijk groen, een vrije beleving aan de achterzijde en een wandradiator;
- Dichte keuken gelegen aan de achterzijde, met inrichting in wandopstelling, betegelde achterwand, diverse onder- en boven kasten en laden, afzuigunit, gaskookplaat, oven, koel-/vriescombinatie. Extra werkblad met bovenkasten en wandbetimmering. Tuindeur.

Eerste verdieping
- Overloop met open trap naar tweede verdieping;
- Separaat toilet met gedeeltelijk betegelde wanden en wit sanitair;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde, met vaste kasten;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde, met vaste kasten;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde;
- Moderne/luxe badkamer gelegen aan de voorzijde. Geheel betegelde wanden (wit), antraciet plavuizen vloer, ruime inloopdouche met glazen deur, thermostaat kraan, wastafelmeubel, designradiator, afzuiging en kunststof draai-/kiepraam.

Tweede verdieping
- Ruime overloop/ voorzolder met kunststof dakraam, hangplaats cv-combi ketel, opstelplaats wasmachine en bergruimte in de punt;
- Slaapkamer 4 met een hoog plafond (nokhoogte ca. 3.03 m. en een dakkapel op het achterdakvlak;
- Inpandige berging gelegen aan de voorzijde.

BUITENSHUIS
Tuin achterzijde: Buiten kraan aanwezig.
Halfsteens berging beton tegelvloer houten dakvloer, voorzien van elektra, drie ramen inclusief uitzet raam.

- Voortuin: ca. 2.80 x 6.10 m., gesitueerd op het noordwesten en aangelegd met siertegels en een plantenborder.
- Achtertuin: ca. 19.50 x 6.10 m., gesitueerd op het zuidoosten en aangelegd met een betegeld terras tegen de achtergevel en tegen de berging, pad van klinkers, gazon, diverse planten borders. Omheind met enerzijds houten schutting delen en anderzijds een haag. Buitenkraan en achterom aanwezig.
- Oude stenen berging: ca. 1.80 x 4.30 m., halfsteens opgemetseld en v.v. een betontegelvloer, houten dakvloer, een uitzetraampje en elektra.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 5867, groot 185 m².

ALGEMEEN
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen. Ook de buitenberging;
- Betonnen constructievloeren. De kwaaitaalvloer op de begane grond is hersteld;
- Asbesthoudende ontluchtingskanalen;
- Betonnen dakpannen;
- Projectnotaris is De Ruiter Mos Notarissen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 3 groepen;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een cv-combiketel (merk Remeha Avanta, 2007);
- Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: structuurverf en behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- Eerste verdieping: structuurverf wandafwerking. Overwegend tapijt en vinyl ter plaatse van slaapkamer 3.
- Tweede verdieping: structuurverf wandafwerking. Vinyl.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Laurierstraat 43

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 HL

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1969

  • Inhoud

   350 m3

  • Woonoppervlakte

   112 m2

  • Perceelgrootte

   185 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Laurierstraat 43)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld