DORDRECHT
Langedaal 112
€ 639.000kosten koper
Wauw wat een grote woning is dit, zeker één van de grotere in de wijk Dordtse Hout (gebruiksoppervlakte van maar liefst ca. 218 m²). Fantastisch al die ruimte! Deze woning, type 2-1 kap geschakeld, is aan de achterzijde uitgebouwd en er is een opbouw gerealiseerd boven de garage. Via twee speelse doorgangen is de woonkamer vergroot door een deel van de voormalige inpandige garage toe te voegen aan de woonkamer om bijvoorbeeld te kunnen werken of om de kinderen een eigen speelplek te geven....
Wauw wat een grote woning is dit, zeker één van de grotere in de wijk Dordtse Hout (gebruiksoppervlakte van maar liefst ca. 218 m²). Fantastisch al die ruimte! Deze woning, type 2-1 kap geschakeld, is aan de achterzijde uitgebouwd en er is een opbouw gerealiseerd boven de garage. Via twee speelse doorgangen is de woonkamer vergroot door een deel van de voormalige inpandige garage toe te voegen aan de woonkamer om bijvoorbeeld te kunnen werken of om de kinderen een eigen speelplek te geven. Aan de voorzijde is hierdoor een praktische was-/ werkruimte annex (fietsen)berging ontstaan.

Het resultaat van deze grootscheepse aanpassingen mag er zijn met o.a. een woonkamer van ca. 55 m² (ca. 8.50 m. breed aan de tuinzijde), een woonkeuken van ca. 22 m² en 4 echt grote slaapkamers van respectievelijk groot 25 m², 22 m², 20 m² en 20 m².

De begane grond is v.v. een plavuizen vloer met vloerverwarming en de wanden in de woning zijn grotendeels gestuct en gesausd.

De achtertuin is gesitueerd op het noorden (altijd een zon en een schaduwplek!) ligt aan een watergang en biedt veel privacy (en lucht en groen). Met de plavuizen van 60 x 60 cm is de tuin nagenoeg onderhoudsvrij en de heerlijke jacuzzi en de stoere lounge-overkapping maken het plaatje meer dan compleet.

Dordtse Hout is gesitueerd aan de zuidzijde van Dordrecht, dus dicht bij het poldergebied wat Dordrecht rijk is en de fraaie Nieuwe Dordtse Biesbosch. De op en afritten van rijksweg A16 bevinden zich in nabijheid en via randweg N3 is er een goede aansluiting op rijksweg A15.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, garderobe, trap naar 1e verdieping i.c.m. een trapkast en een toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, hangcloset en een hoekfontein;
- Tuingerichte woonkamer in L-vorm met 3 lichtkoepels, een schuifpui naar de tuin, een tuindeur en een deur naar de was-/ werkruimte annex (fietsen)berging;
- Gezellige open woonkeuken aan de voorzijde met Tulp inrichting verdeeld in 3 secties (kookeiland met eetbar, een spoelsectie en een wandsectie) met o.a.: granieten werkbladen, een enkele rvs spoelbak, veel kastruimte en veel laden, app.: in het plafond geïntegreerde afzuigunit, een 5-pits gaskookplaat, 2 combi-magnetrons en een vaatwasser;
- Was-/werkruimte annex (fietsen)berging met dubbele houten deuren, tegelvloer, schuifdeurkastenwand en opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.


Eerste verdieping
- Overloop met open trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde met schuifdeurkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde (voorheen 2 kamers) met schuifdeurkast;
- Slaapkamer 3, gelegen boven de garage met zowel raamkozijnen aan de voor als achterzijde met entresolvloer en een schuifdeurkast;
- Vergrote badkamer in het midden met gedeeltelijk betegelde wanden (t.p.v. de douche geheel betegelde wanden), een plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel met 2 spoelbakken en een spiegelcombinatie, een inloopdouche, een whirlpool, een hangcloset en een design-radiator. Verlaagd plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping
- Open slaapzolder/ slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde met dakkapel, een vaste kastenwand en een stookruimte annex berging met opstelplaats cv-combiketel en hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem.

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het zuiden. Aangelegd met sierbestrating. Buitenkraan aanwezig. Parkeergelegenheid voor 3 auto’s.
- Achtertuin: gesitueerd op het noorden (altijd een zon en een schaduwplek!), grenzend aan een waterloop. Aangelegd o.a. met houten schuttingen aan de linker en rechterzijde en antracietkleurige plavuizen (60 x 60 cm). Een heerlijke jacuzzi en een stoere lounge-overkapping i.c.m. een houten vlonder maken van het geheel iets bijzonders. Buitenkraan aanwezig.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 8578, groot 304 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel A, geldig tot 21-03-2032;
- Betonnen dakpannen en bitumineuze dakbedekking t.p.v. de platte daken;
- Houten kozijnen (kunststof ramen t.p.v. de dakkapel);
- Achter aanbouw ca. 2008;
- Dakopbouw ca. 2012.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 11 groepen, een 3-fase en een 2-fase groep, 4 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit HR, ca. 2018);
- Begane grondvloer v.v. vloerverwarming (7 groepen);
- Airconditioning overloop 1e verdieping (Mitsubishi);
- De werking van de 3 lichtkoepels in de woonkamer is elektronisch en weersafhankelijk;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Plavuizen vloer.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden + behang. Vloerbedekking.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Kunststof vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Geschakelde twee onder een kapwoning

  • Adres

   Langedaal 112

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3317 MD

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1998

  • Inhoud

   655 m3

  • Woonoppervlakte

   218 m2

  • Perceelgrootte

   304 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Langedaal 112)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld