DORDRECHT
Kromme Zandweg 54
€ 465.000kosten koper
Vergrote karakteristieke Dubbeldamse 2-1 kap woning met een heerlijke tuin en een royale garage, gelegen aan de lommerrijke Kromme Zandweg, dichtbij het Damplein....
Vergrote karakteristieke Dubbeldamse 2-1 kap woning met een heerlijke tuin en een royale garage, gelegen aan de lommerrijke Kromme Zandweg, dichtbij het Damplein.

Deze 4-kamer woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is met behoud van het karakter uitgebreid en verbouwd. Zo is de oorspronkelijke keukenaanbouw vergroot en verder uitgebouwd waarbij een toilet en een badkamer zijn gerealiseerd. Op de verdieping is vernuftig met de ruimte omgegaan waardoor er 3 prima slaapkamers zijn. Erg praktisch is de grote bergzolder waar u uw spullen makkelijk kwijt kunt en anders is er natuurlijk de garage nog!

De gezellige woonkamer (met vloerverwarming) heeft een houtkachel en de keuken (met diverse Siemens apparatuur), het toilet en de badkamer (groot wastafel meubel en een inloopdouche) zijn modern uitgevoerd.

Als het weer het toelaat is het fantastisch vertoeven in de achtertuin, deze ligt op het noorden, maar heeft een dermate omvang dat u altijd wel ergens lekker in de zon kunt zitten. De tuin is verzorgd aangelegd en zal u zonder twijfel direct aanspreken.

Comfortabel is de lange oprit van 18 meter voor de garage, waar met gemak 3 a 4 auto’s kunnen staan. U leest het life style Dubbeldam in optima forma. We laten u deze erg leuke woning graag zien!

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, trap naar verdieping, toegang tot provisiekelder en toegang tot de woonkamer;
- Provisiekelder: opstelplaats cv-combiketel;
- Sfeervolle woonkamer met houtkachel;
- Open keuken met inrichting (hoogglans, gebroken wit, merk Bruynzeel) in 2 secties (een hoek - en een wandopstelling). Hoekopstelling met o.a. een enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, app. rvs afzuigunit, 4-pits inductie kookplaat en een vaatwasser (hagelnieuw). Wandopstelling met o.a. kastruimte, laden, app.: een koel-/ vriescombinatie en een combimagnetron. Behoudens de afzuigunit van Itho zijn alle apparaten van Siemens;
- Doorloop met toilet en toegang tot de badkamer;
- Modern toilet met geheel betegelde wanden, een zwarte plavuizen vloer, wit sanitair, een hangcloset en een hoekfontein;
- Moderne badkamer met geheel betegelde wanden, een antraciet plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel met 2 kranen, een inloopdouche met thermostaatkraan, een design radiator en een praktische nis met de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.

Verdieping
- Overloop;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde met een inbouwkast en een 3-deurs schuifdeurkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde met een vaste kast en een vlizotrap naar de bergzolder;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde met dakkapel en een inbouwkast.

Zolder
- Praktische bergzolder (bevloerd) met kraaldelen dakbeschot, een Velux dakvenster, verlichting en een cv-radiator.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. 6.30 x 5.30 m., gesitueerd op het zuiden. Aangelegd met een beukenhaag, een grindborder en een opstandborder.
- Oprit: ca. 18.00 x 4.25 m., verhard met grotendeels betontegels (50 x 50 cm.).
- Grote achtertuin van ca. 143 m² in totaal, waarvan ca. 45 m² achter de woning (met een relax hoek). Achter de garage meet de tuin ca. 10.20 m. diep en ca. 9.60 m met. breed. De omheinde achtertuin met achterom is gesitueerd op het noorden (gezien de oppervlakte is er altijd een schaduw en een zon plek te vinden). Aangelegd met o.a. gebakken klinkers, kunstgras en opstand borders. Buitenkraan en stroom aanwezig.
- Garage: ca. 6.68 x 3.33 m., halfsteens gebouwd, betonnen vloer, plaatstalen kanteldeur, een tuindeur, 2 raamkozijnen en een bovenlicht, v.v. elektra.
- Tuinberging: ca. 2.36 x 2.76 m., hout gebouwd, chalet model.


KADASTER
Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 4028, groot 334 m².


ALGEMEEN
- Nieuw pannendak met dakisolatie (buitenaf ) 2010 (Tuile du Nord);
- Dakbedekking keuken, badkamer en garage 2009;
- Isolerende beglazing (m.u.v. de voordeur);
- Hardhouten kozijnen (m.u.v. 2 raamkozijnen woonkamer en slaapkamer 1);
- Diverse draaiende delen v.v. horren;
- Gevelreiniging woning en garage (m.u.v. gedeelte bloembak) 2015;
- Keuken-/ badkamer aanbouw is in 1990 gerealiseerd, waarbij de badkamer in 2011 met 1 meter verlengd is;
- Dak-, muur-, vloerisolatie t.p.v. keuken-/ badkamer aanbouw;
- Energielabel G
- Aanvaarding december 2022TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 9 groepen, een kookgroep, aardlekbeveiliging en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Bosch, 2011);
- Elektrische vloerverwarming t.p.v. de woonkamer;
- Een groep vloer (bij) verwarming (via cv) t.p.v. de keuken, het toilet en de badkamer (het douchegedeelte uitgezonderd). Pomp bevindt zich in de provisiekelder;
- Mechanische afzuiging in het toilet en de badkamer;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Eiken lamel parketvloer woonkamer en zwarte plavuizen in de keuken.
- Verdieping: spachtelputz, sauswerk en glasvlies behang wandafwerking. Eiken lamel parketvloer, vinyl en vloerbedekking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Kromme Zandweg 54

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 GH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1934

  • Inhoud

   320 m3

  • Woonoppervlakte

   86 m2

  • Perceelgrootte

   334 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Vrijstaand steen

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Kromme Zandweg 54)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld