DORDRECHT
Kleine Beerstraat 35
€ 300.000kosten koper
We hebben zoveel bezichtigingsaanvragen ontvangen dat we een bezichtigingsstop in hebben moeten lassen. U kunt zich wel laten noteren op de reservelijst door een mail naar info@zoomermakelaardij.nl te sturen....
We hebben zoveel bezichtigingsaanvragen ontvangen dat we een bezichtigingsstop in hebben moeten lassen. U kunt zich wel laten noteren op de reservelijst door een mail naar info@zoomermakelaardij.nl te sturen.

.


Starters opgelet! In de geliefde en kindvriendelijke wijk Sterrenburg I staat deze leuke en goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers, een dakkapel én een ruime uitbouw op de begane grond!

De achterzijde van de begane grond is over de gehele breedte van de woning voorzien van een uitbouw, waardoor de woonkamer maar liefst 9 meter lang is! En wauw, wat geeft dit een leefruimte zeg. Echt fantastisch! Verder is er op de begane grond nog een royale keuken met een deur naar de achtertuin. Op de 1e verdieping is er een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de 2e verdieping is er een ruime overloop en een slaapkamer met dakkapel.

De voortuin, welke is gelegen op het zuiden, is aangelegd met sierbestrating en grind. De achtertuin is omheind met houtenschuttingen en aangelegd met grote tegels en is te bezoeken via een achterom. Achter in de tuin staat een stenen berging waar u gemakkelijk fietsen en tuingereedschap in kwijt kunt. Tevens staat er als eyecatcher een aluminium pergola in de tuin, waar u heerlijk onder kunt zitten.

Deze leuke eengezinswoning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Sterrenburg I. Het overdekte winkelcentrum van Sterrenburg, (basis)scholen en sportverenigingen zijn allemaal op loopafstand. Tevens zijn natuurgebieden als de ‘Nieuwe Dordtse Biesbosch’ en ‘De Elzen’, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen, in de nabije omgeving.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak en wij laten u graag deze woning zien!

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, trapkast, toilet en toegang tot de keuken;
- Modern betegelde toiletruimte met deels betegelde wanden, wit sanitair, wandcloset en fontein;
- Royale doorzonwoonkamer met een deur naar de achtertuin. De gestuukte wanden en plafond zijn geverfd in moderne kleuren en zorgen voor een fijne woonbeleving;
- Dichte keuken met rechte keukenopstelling in lichte kleurstelling en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van 5-pits gasfornuis, keukenboiler, vaatwasser, koelkast, combi magnetron en diverse onder- en bovenkasten. Ook via de keuken kan je de tuin in.

1e verdieping
- Overloop. Toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met 2 inbouwkasten;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde, met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wastafelmeubel, inloopdouche, designradiator en een wandcloset.

2e verdieping
- Ruime overloop, met kunststof Velux dakraam, opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde, met een dakkapel waardoor het een lichte en ruime kamer is.

Buiten
- Voortuin, gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van sierbestrating en grind;
- Achtertuin, De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en is bijna geheel voorzien van bestrating en een klein deel is ingericht als groenborder. Tevens is er een stenen berging achterin de tuin aanwezig.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 3105, groot 149 m²

ALGEMEEN
- Leuke tussenwoning in de rustige- en kindvriendelijke wijk Sterrenburg I;
- Royale doorzonwoonkamer;
- Grote aanbouw over volledige breedte van de woning;
- 4 slaapkamers;
- Op de begane grond en 1e verdieping kunststof kozijnen en dubbelglas;
- Houten dakkapel;
- Veel parkeergelegenheid.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Cv-combiketel (Nefit Trendline II 2014);
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestuukte wandafwerking. Laminaat vloerafwerking in de woonkamer en Travertinvloer in de hal en keuken.
- 1e verdieping: deels behang en deels gestuukte wandafwerking. De vloer is afgewerkt met laminaat.
- 2e verdieping: Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Kleine Beerstraat 35

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3318 RD

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1968

  • Inhoud

   325 m3

  • Woonoppervlakte

   103 m2

  • Perceelgrootte

   149 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Kleine Beerstraat 35)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld