DORDRECHT
Johanna Naber-erf 450
€ 309.000kosten koper
Fantastisch 3 kamer appartement gelegen op de 3e verdieping (bovenste verdieping) van dit goed onderhouden en kleinschalige appartementencomplex aan de rand van de wijk Stadspolders. De bovenste appartementen hebben een heel fijn terras op het zuiden waarbij je ruim wegkijkt over de wijk en het Bilderbos. Dat is genieten! Een ander voordeel - en grote luxe - is dat u de auto parkeert op uw eigen parkeerplaats binnen het terrein van het complex. Op de begane grond heeft u verder een eigen ruime...
Fantastisch 3 kamer appartement gelegen op de 3e verdieping (bovenste verdieping) van dit goed onderhouden en kleinschalige appartementencomplex aan de rand van de wijk Stadspolders. De bovenste appartementen hebben een heel fijn terras op het zuiden waarbij je ruim wegkijkt over de wijk en het Bilderbos. Dat is genieten! Een ander voordeel - en grote luxe - is dat u de auto parkeert op uw eigen parkeerplaats binnen het terrein van het complex. Op de begane grond heeft u verder een eigen ruime berging en een fietsenberging tot uw beschikking.

Er is een prima woonkamer met schuifpui naar het balkon en airconditioning (warmen en koelen). De open keuken heeft een moderne en recente inrichting (2020) in hoekopstelling en is voorzien van diverse apparatuur. Ook de moderne badkamer is uit 2020 (o.a. met ligbad, douchecabine en toilet). Verder is er een separaat toilet en zijn er 2 slaapkamers, waarvan de ‘master bedroom’ aan de zuidzijde ligt met een deur naar het balkon en deze slaapkamer beschikt ook over airconditioning (warmen en koelen). Erg praktische is de was-/ stookruimte met de aansluiting t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.

Het rustige appartementencomplex (genaamd ‘Crescend’) ligt in de prettige woonwijk Stadspolders en is goed verzorgd waardoor het wonen hier plezierig is.

Het Crescend is energiezuinig qua opzet, zo is er ca. 19 m² aan zonnepanelen (t.b.v. de stroomvoorziening van de algemene ruimten) geïnstalleerd t.p.v. de voorgevel en ca. 54 m² aan zonnecollectoren op het dak van het gebouw (t.b.v. het leveren van een bijdrage van de zon in de opwarming van tapwater). De VvE is actief, betrokken en goed georganiseerd.

Kortom een fijn appartement op een mooie locatie met goede indeling inclusief terras, eigen parkeerplaats en ruime berging, dit alles deel uitmakend van een representatief appartementsgebouw. De Nieuwe Dordtse Biesbosch, golfbaan Crayestein en de Merwelanden (de groene achtertuinen van Dordrecht), bevinden zich in de nabijheid en verder zijn alle wijkvoorzieningen waaronder winkelcentrum Bieshof binnen handbereik.

INDELING:
Begane grond
- Entree met bellentableau met intercom installatie, een elektrisch bedienbare deur, lift en trappenhuis;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling met toegang tot vuilcontainerruimte en de berging van de appartementen via een gang. Eigen ruime berging met daglicht. Eigen plek in de fietsenstalling voor één fiets (nr. 50). Parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex op eigen terrein waar zich een exclusieve parkeerplaats bevindt die genummerd is met het huisnummer.

Derde verdieping
- Entree, gang met intercom installatie, meterkast, toilet en de was-/ stookruimte;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (marmer look), plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset, hoekfontein;
- Was-/ stookruimte met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem, opstelplaats t.b.v. wasmachine en wasdroger;
- Prettige woonkamer met schuifpui naar het balkon;
- Open keuken aan de voorzijde met een inrichting in hoekopstelling in zwarte kleurstelling met enkele rvs spoelbak met Quooker kraan, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigunit, 4-pits inductie kookplaat, een heteluchtoven een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie en een combi magnetron;
- Slaapkamer 1 betreft een grote slaapkamer gelegen de zuidzijde met deur naar het balkon;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
- Chique/ moderne badkamer met marmerlook wandtegels, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel met spiegelcombinatie, douchecabine, duo-ligbad, hangcloset en een zwarte design radiator;
- Balkon, gesitueerd op het zuiden met uitzicht op de directe omgeving.

BUITEN
- Eigen berging, afm. 4.17 m x 1.56 m., voorzien van verlichting en een raam.
- Eigen parkeerplaats, gesitueerd op afsluitbare achtergelegen parkeerplaats. Met huisnummer genummerd.
- Eigen fietsstallingplek in de gemeenschappelijke fietsenstalling. Genummerd met nr. 50.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 2425 A36.

ALGEMEEN
- Gezonde en actieve VvE, bijdrage €244,- per maand;
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Houten kozijnen, aluminium schuifpui;
- HR++ glas t.p.v. hoofdslaapkamer + buitenschilderwerk 2023;
- Definitief energielabel B. (Hierna zijn HR++ glas, gedeelde zonnepanelen en zonneboiler gekomen)

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen, 2-fase groep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha 2020);
- Airconditioning (warmen en koelen) t.p.v. de woonkamer en de hoofdslaapkamer (Daikin);
- Intercominstallatie;
- Mechanisch ventilatiesysteem (2020);
- Glasvezel aansluiting;
- Rookgasafvoeren van het Crescend zijn vernieuwd in 2021;
- Het Crescend is voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met click pvc-vloer (2020). Wandafwerking met granol en glasvlies behang.Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Johanna Naber-erf 450

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 HM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1999

  • Inhoud

   205 m3

  • Woonoppervlakte

   78 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Parkeerplaats

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Johanna Naber-erf 450)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld