DORDRECHT
Johanna Naber-erf 437
€ 250.000kosten koper
Direct beschikbaar: een speels opgezet 3-kamer appartement met zonnige serre (zuiden), gesitueerd op de 2e verdieping van een kleinschalig en representatief appartementengebouw met lift!...
Direct beschikbaar: een speels opgezet 3-kamer appartement met zonnige serre (zuiden), gesitueerd op de 2e verdieping van een kleinschalig en representatief appartementengebouw met lift!

Het appartement beschikt over een eigen berging en een eigen onoverdekte parkeerplaats op het afsluitbare achtergelegen parkeerterrein. Het appartementengebouw, genaamd “Crescend” is duurzaam gebouwd aan de rand van het Johanna Naber-erf in de geliefde wijk Stadspolders.

Het appartement beschikt over ruime woonkamer van ca. 34 m² met eiken houten vloer en aangrenzend de serre, een open keuken, een ruime slaapkamer en een grote badkamer. Daarnaast is er nog een kamer beschikbaar, een technische ruimte en een separaat (2e) toilet.

Het uitzicht aan de voorzijde is aantrekkelijk (vrij uitzicht en vanuit de serre is er een leuke doorkijk in de straat).

Kortom, een erg leuk appartement op een mooie locatie met een verrassende indeling en deel uit makend van een prima appartementengebouw. De Nieuwe Dordtse Biesbosch en de Merwelanden, de groene achtertuinen van Dordrecht, bevinden zich in nabijheid.

INDELING:
Begane grond
- Entree met intercom installatie, elektrisch bedienbare deur, lift en trappenhuis;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling met toegang tot vuilcontainerruimte en de bergingen van de appartementen. Eigen berging.

2e Verdieping
- Entree/hal, toilet, technische ruimte, meterkast;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hoekfontein en raampje met ventilatiestrook;
- Technische ruimte met tegelvloer, opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem, opstelplaats wasmachine;
- Grote woonkamer met stucplafond, sierlijsten en ornamenten, sierschouw met sierhaard, vrij uitzicht en een deur naar de serre;
- Serre aan de achterzijde (gesitueerd op het zuiden) met hoekkozijn, aluminium schuiframen en leuke uitzichten;
- Open keuken aan de voorzijde, met gedateerde kunststof inrichting in wandopstelling in lichte kleurstelling, houtlookblad, spoelbak, diverse onder en bovenkasten, betegelde achterwand, app.: afzuigunit, inductiekookplaat (ca. 0,5 jaar oud), koelkast met vriesvak en een vaatwasser;
- Slaapkamer 1/ royale master bedroom aan de achterzijde, met kast op maat en een deur naar de serre;
- Slaapkamer 2 aan de voorzijde, met kast;
- Badkamer in het midden, met geheel betegelde wanden (grijs met groen/bruin), plavuizenvloer, wit sanitair, wastafelmeubel, hangcloset, douchecabine met glaswanden, thermostaatkraan en tegelvloer, hoekligbad en radiator.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Y nummer 2425 A27.

ALGEMEEN
- Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 193,- per maand;
- Definitief Energielabel A;
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Houten kozijnen;
- De kraan van het bad lekt.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen, 2-fase kookgroep en 2 aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, ca. 2011);
- Intercominstallatie;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezelaansluiting;
- Het Crescend is voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Structuurverf en behang wandafwerking. Overwegend eiken vloerdelen, tegelvloer t.p.v. keuken en tapijt t.p.v. slaapkamer 2.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Johanna Naber-erf 437

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 HM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1999

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   92 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Johanna Naber-erf 437)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld