DORDRECHT
Johanna Naber-erf 429
€ 275.000kosten koper
Gezellig en ruim 3 kamer appartement gelegen op de begane grond mét buitenruimte, eigen parkeerplaats en berging. De woning is zeer verzorgd en wordt keurig bewoond. Hier zult u snel uw draai vinden! Het appartementencomplex is zeer representatief en bevindt zich in de geliefde wijk Stadspolders. Het appartement heeft een grote woonkamer met een open keuken en moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur. Er zijn 2 goede slaapkamers en een badkamer met o.a. ligbad en wastafelmeubel. De begane...
Gezellig en ruim 3 kamer appartement gelegen op de begane grond mét buitenruimte, eigen parkeerplaats en berging. De woning is zeer verzorgd en wordt keurig bewoond. Hier zult u snel uw draai vinden! Het appartementencomplex is zeer representatief en bevindt zich in de geliefde wijk Stadspolders. Het appartement heeft een grote woonkamer met een open keuken en moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur. Er zijn 2 goede slaapkamers en een badkamer met o.a. ligbad en wastafelmeubel. De begane grond woningen hebben allen een buitenruimte. Dat wordt dus genieten van de zon!

Het appartement beschikt over een eigen berging en een eigen onoverdekte parkeerplaats op het afsluitbare achtergelegen parkeerterrein.

Het Crescend is energiezuinig qua opzet, zo is er ca. 19 m² aan zonnepanelen (t.b.v. de stroomvoorziening van de algemene ruimten) geïnstalleerd in de voorgevel en ca. 54 m² aan zonnecollectoren op het dak van het gebouw (t.b.v. het leveren van een bijdrage van de zon in de opwarming van tapwater). De VvE is actief, betrokken en goed georganiseerd.

In de wijk treft u alle wijkvoorzieningen aan die je nodig hebt zoals winkels, busverbinding en NS station. Wel zo praktisch! Maar ook voor het recreëren is dit een ideale locatie want De Nieuwe Dordtse Biesbosch, Merwelanden en het polderlandschap bevinden zich in de directe nabijheid.


INDELING:
Begane grond
- Entree met intercom installatie, elektrisch bedienbare deur, lift en trappenhuis;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling met toegang tot vuilcontainerruimte en de bergingen van de appartementen. Eigen berging. Parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex op eigen terrein.

Begane grond
- Entree/hal, toilet, technische ruimte, meterkast;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte, duobloc toilet en fontein;
- Technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, mechanisch ventilatiesysteem en mogelijkheid om hier je wasmachine te plaatsen;
- Ruimtelijke woonkamer met deur naar buitenruimte;
- Open keuken aan de voorzijde met hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie;
- Slaapkamer 1 betreft een grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deur naar buitenruimte;
- Slaapkamer 2 aan de voorzijde;
- Betegelde badkamer met ligbad inclusief glazen douchescherm, wastafelmeubel en opstelplaats voor de wasmachine.
- Betegelde buitenruimte.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 2425, A-2


ALGEMEEN
- Gezonde en actieve VvE, bijdrage ca. € 194,- per maand;
- Voorlopig energielabel C;
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Houten kozijnen.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas, 1999);
- Intercominstallatie;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezelaansluiting;
- Het Crescend is voorzien zonnepanelen en zonnecollectoren.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met laminaatvloer. Wandafwerking met structuurverf.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Johanna Naber-erf 429

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 HM

  • Status

   VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

  • Bouwjaar

   1999

  • Inhoud

   240 m3

  • Woonoppervlakte

   80 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Johanna Naber-erf 429)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld