DORDRECHT
Johanna Naber-erf 400
€ 295.000kosten koper
Schitterende tussenwoning met zéér vriendelijke uitstraling. Door de witte breuksteen en het frans balkon is dit een zeer aansprekende woning. Maar ook van binnen is dit een werkelijke beauty. Wat dacht u van een riante en tuingerichte woonkamer met fraaie parketvloer met een eiken white wash toplaag. Moderne keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn er 3 grote en goed gestoffeerde slaapkamers én een keurige badkamer met ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet....
Schitterende tussenwoning met zéér vriendelijke uitstraling. Door de witte breuksteen en het frans balkon is dit een zeer aansprekende woning. Maar ook van binnen is dit een werkelijke beauty. Wat dacht u van een riante en tuingerichte woonkamer met fraaie parketvloer met een eiken white wash toplaag. Moderne keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn er 3 grote en goed gestoffeerde slaapkamers én een keurige badkamer met ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet. De wanden van de badkamer zijn geheel betegeld. Op de 2e verdieping is er een ruime overloop met opstelling voor de wasmachine en ophanging van de cv ketel. De 4e slaapkamer is lekker ruim en voorzien van een velux dakraam. De ligging van deze woning kunnen we omschrijven als (kind)vriendelijk, groen en ruimtelijk. De achtertuin is gigantisch. Wat dacht u van een dik 14 meter diepe achtertuin (hierdoor is er altijd een stuk waar de zon schijnt)? Zelfs als je de woonkamer uitbouwt blijft er nog een grote tuin over!

Goede locatie in de wijk Stadspolders, nabij winkelcentrum Bieshof, NS station Stadspolders, recreatiegebied De Merwelanden, Nationaal Park De Biesbosch en natuurlijk een kinderspeelplaatsje en de Bildersteeg in de nabijheid. De directe woonomgeving is ruim opgezet en u zult zich hier dan ook snel thuis voelen!

Kortom, een prachtige tussenwoning zowel van binnen als van buiten en bovendien gelegen op een toplocatie in de wijk!

OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree/hal met garderobe, meterkast, stookkast met hangplaats cv-combiketel, toiletruimte;
- Modern toilet met geheel betegelde wanden (gebroken wit), plavuizenvloer (grijs), wit sanitair, hangcloset, fontein en een valraampje;
- Ruime en tuingerichte woonkamer met tuindeur, houten sierplafond, 2 voorraadkasten (trapkast en inbouwkast) en trapopgang naar 1e;
- Halfopen keuken gesitueerd aan de voorzijde, met moderne, strak vormgegeven keuken in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en meubelwand met koelkast, vriezer en combi-magnetron. Het aanrechtblad is van composiet.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer alsmede trapopgang naar 2e verdieping
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde. Deze grote – bijna vierkante- slaapkamer laat zich makkelijk inrichten en heeft aan de voorzijde een frans balkon:
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde is de ouderslaapkamer en daarmee ook de grootste kamer;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde;
- Badkamer gelegen aan de voorzijde. De wanden zijn geheel betegeld en er is een raam om te ventileren. Fijn is dat! Er is een ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet

Tweede verdieping
- Ruime en praktische voorzolder met bergruimte en ophanging van de cv ketel. Tevens treft u hier de wasmachine aansluiting. Het veluxraam is zeer prettig voor wat (dag)lichtinval. ;
- Slaapkamer 4 met veluxraam

BUITENSHUIS
- Prima voortuin van ca. 2.50 diep. Fraai zijn de tegels van natuursteen waarmee de voortuin is betegeld. Dit geeft een luxe uitstraling;
- Achtertuin van dik 14 meter diep. Achter in de tuin is er een stenen berging aanwezig. Er is een terras voor en achter in de tuin. Daartussen is er een stukje gras met staptegels. Aan rechterzijde is er een erfscheiding met betonpalen, stenen opvulstukken met houten schuttingen. Aan de linkerzijde een met hedera begroeide erfafscheiding.
- Stenen berging (vrijstaand): ca. 5 m².

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 2156, groot 138 m²

ALGEMEEN
- Prima ingedeelde woning met tuingerichte woonkamer en open keuken;
- 4 Royale slaapkamers;
- Dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Betonvloeren;
- Kunststof kozijnen;
- Het perceel leent zich prima voor een eventuele uitbouw van de woonkamer;
- De tuin is zo diep dat hier altijd in een deel van de tuin de zon schijnt.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra woning bestaande uit: 5 groepen, 2-fase (kook)groep en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een cv-combiketel (Nefit);
- Mechanische ventilatiesysteem;
- Glasvezelaansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: strakke wandafwerking. Parket vloer met toplaag van eiken white wash.
- Eerste verdieping: wandafwerking met o.a. gesausde wanden en glasvlies. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: De wanden zijn gesausd. Vloerafwerking met sterke vlas vloerbedekking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Johanna Naber-erf 400

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 HL

  • Status

   INGETROKKEN

  • Bouwjaar

   1990

  • Inhoud

   325 m3

  • Woonoppervlakte

   108 m2

  • Perceelgrootte

   138 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Johanna Naber-erf 400)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld