DORDRECHT
Johanna Naber-erf 260
€ 985.000kosten koper
Woongenot gegarandeerd! Vrijstaande villa aan de buitenrand van de wijk Stadspolders met inpandig garage, een balkon, dakkapellen, een chique onderheide lounge overkapping met ingebouwde terrasverwarmers en een onderheid verwarmd zwembad van ca. 8.00 x 4.00 m. Een setting waar u zich heel snel zal thuis voelen!...
Woongenot gegarandeerd! Vrijstaande villa aan de buitenrand van de wijk Stadspolders met inpandig garage, een balkon, dakkapellen, een chique onderheide lounge overkapping met ingebouwde terrasverwarmers en een onderheid verwarmd zwembad van ca. 8.00 x 4.00 m. Een setting waar u zich heel snel zal thuis voelen!

U ervaart lucht, ruimte en vrijheid aan de achterzijde en kijkt op de bomenrij die de Bildersteeg formeren. Dit gedeelte van het Johanna Naber-erf zal niet bij iedereen bekend zijn, de woning staat als het ware aan een zijarm van dit erf met diverse vrijstaande woningen. Echt een heel mooi en verrassend stukje!

Door de in ca. 2004 gerealiseerde zij-aanbouw in 2 bouwlagen heeft deze woning een metamorfose ondergaan, waardoor hij nog aantrekkelijker en robuuster is geworden dan hij in de basis al was. Het resultaat mag er zijn, een comfortabele plattegrond van de begane grond met o.a. een fijne ‘chill ruimte’ naast de woonkamer, een slaapkamer en de mogelijkheid voor een 2e badkamer (reeds voorbereid). Op de verdieping bevinden zich verder 4 ruime slaapkamers en een mooie badkamer. De tuingerichte woonkamer is een heerlijke ruimte om in te vertoeven en in de gure perioden van het jaar kunt u de open haard aansteken.

Praktisch is de inpandige garage en de separate was-/ werkruimte. Een ander gemak is de parkeergelegenheid voor 2 auto’s voor de deur.

De tuin is echt fantastisch, groot van opzet met veel privacy en hij is zonnig door de zuidligging. Voor extra comfort en woonplezier zorgen de onderheide lounge overkapping en het onderheide verwarmde zwembad.

De staat van onderhoud is wat u van dit kaliber woning mag verwachten: goed.

Door de ligging aan de buitenrand van de Stadspolders heeft u de natuur ‘om de hoek’. De Dordtse Biesbosch, de Merwelanden, het poldergebied wat het eiland van Dordrecht rijk is en het Wantij zorgen voor de nodige belevingswaarde en geven een rijk gevoel. De golfbanen van De Merwelanden Crayestein bevinden zich ook in de directe nabijheid. Via de Wantijdijk fietst u in ca. 10 minuten naar het centrum. Wijkvoorzieningen zoals winkelcentrum Bieshof en het Palet zijn ook nabij, evenals de uitvalswegen naar randweg N3.


BEKNOPTE OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree, gang, meterkast, trap naar verdieping in combinatie met een trapkast, toilet en deur naar inpandige garage;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (getrommeld marmer), getrommeld marmeren vloer, wit sanitair, hangcloset en hoekfontein;
- Praktische was-/ werkruimte met tuindeur, plavuizen vloer, werkblad met hieronder opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger, vaste kastenwand;
- Open keuken aan de voorzijde met moderne inrichting in u-opstelling (hoogglans wit) met natuurstenen werkblad, 1,5 rvs spoelbak met Quooker kraan, diverse onder en bovenkasten, laden, app. (grotendeels Neff): rvs afzuigschouw, 5-pits gaskookplaat op glas inclusief wok brander, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en een koffiezetmachine;
- Royale tuingerichte woonkamer inclusief ‘chill gedeelte’ in de zij-aanbouw (af te sluiten met schuifdeuren) met schuifpui naar de tuin en een open haard;
- Via de ‘chill ruimte’ bereikbare hal met trap naar verdieping in combinatie met een trapkast, deur naar slaapkamer 1;
- Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde met openslaande tuindeuren in combinatie met een convectorput, een mooie walk-in closet en een deur naar badkamer 1;
- Badkamer 1, voorbereide badkamer die nog voorzien dient te worden van een afwerkvloer, tegels en sanitair. De badkamer is nog vrij in te delen.

Verdieping zij-aanbouw
- Overloop met stookruimte;
- Stookruimte met opstelplaats cv-combiketel (t.b.v. het zwembad);
- Slaapkamer 2 met dakkapel, gesitueerd aan de achterzijde.

Verdieping woning
- L-vorm overloop met stookruimte en (dicht)luik naar vliering;
- Stookruimte met opstelplaats cv-combiketel;
- Slaapkamer 3, gesitueerd aan de voorzijde met woning breed balkon, bergruimte achter knieschotten, een fraai op maat gemaakt vast bedstedemeubel in combinatie met kastruimte;
- Slaapkamer 4, gesitueerd aan de achterzijde;
- Slaapkamer 5, gesitueerd aan de achterzijde met dakkapel, vaste kast en een fraai op maat gemaakte zitbank in combinatie met kastruimte;
- Badkamer 2, gesitueerd aan de rechterzijde met dakkapel, geheel betegelde wanden (getrommeld marmer), getrommeld marmeren vloer, wit sanitair, wastafelblad met 2 waskommen, een luxe duo-bad, een hangcloset en een douche met een hardglazen deur. Verlaagd plafond met inbouwverlichting.

OVERIGE INPANDIGE RUIMTE
Inpandige garage, afm. ca. 5.58 x 2.78 m. met een plaatstalen kanteldeur, een zijkozijn, een tuindeur, plavuizen vloer en een uitstortgootsteen. Opstelplaats techniek zwembad.


BUITENSHUIS
- Voortuin: afm. ca. 6.05 x 10.00 m., gesitueerd op het noorden. Aangelegd met o.a. een beukenhaag, gras en borders. Beregeningssysteem. Oprit: afm. ca. 8.40 x 6.70 m. Parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Aangelegd met split en staptegels van 80 x 80 cm.
- Achtertuin: afm. ca. 12.00 x 17.00 m., gesitueerd op het zuiden. Omheind met hagen en v.v. een achterom. Aangelegd met o.a. een onderheide overkapping (afm. ca. 4.20 x 5.40 m.) met verwarming, een onderheid zwembad met Romaanse trap (afm. ca. 8.00 x 4.00 m. en 1.20 en 1.50 m. diep), een solardeck en jetstreams. Aangelegd verder met o.a. een terras, sierbestrating, gras en borders. Tuinverlichting en elektra aansluitpunten. Beregeningssysteem. Buitenkraan.
- Strook tuin rechts: doorsteek naar de achtertuin. Aangelegd met sierbestrating.
- Strook tuin links: opstelplaats huisafvalcontainers en poortdeur naar de tuin.
- Balkon voorzijde, opp. ca. 0.80 x 3.61 m., gesitueerd op het noorden.


AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
- Entree/ gang: ca. 9 m²
- Toilet: ca. 0.90 x 1.24 m.
- Was-/ werkruimte: ca. 2.08 x 2.25 m.
- Open keuken: ca. 2.79 x 2.40 m.
- Woonkamer: ca. 42 m²
- ‘Chill gedeelte’ woonkamer ca. 27 m²
- Tussenhal: ca. 1.90 x 1.65 m.
- Slaapkamer 1: ca. 4.50/ 3.90 x 3.35 m.
- Walk-in closet: ca. 1.50 x 4.50 m.
- Badkamer 1: ca. 2.50 x 1.90 m.

Verdieping zij-aanbouw
- Overloop: ca. 1.88 x 1.32 m.
- Slaapkamer 2: ca. 4.50 x 2.67/ 3.20 m.

Verdieping woning
- Overloop: ca. 3 m²
- Slaapkamer 3, v/z: ca. 3.40 x 3.61 m.
- Slaapkamer 4, a/z: ca. 2.90 x 3.61 m.
- Slaapkamer 5, az: ca. 5.33 x 4.16 m.
- Badkamer 2, v/z: ca. 2.68 x 2.28 m.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 2121, groot 595 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd;
- Betonnen dakpannen;
- Hardhouten kozijnen;
- Gewapend betonnen vloeren.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 14 groepen, 1 onbenutte groep, een krachtgroep, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening woning via een cv-combiketel van het merk Atag (type Blauwe Engel II, ca. 2002);
- Verwarming en warmwatervoorziening zwembad via een cv-combiketel van het merk Atag (type Blauwe Engel, ca. 2004);
- Begane grond v.v. vloerverwarming (3 groepen), via tussengeplaatste warmtewisselaar;
- Mechanische afzuiging in badkamer 2;
- Telefoon en tv aansluiting;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: glad gestucte en gesausde wanden. Eiken vloerdelen (eronder een natuurstenen vloer/ travertin).
- Verdieping: glad gestucte en gesausde wanden + behang. Vloerbedekking en laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Vrijstaande woning

  • Adres

   Johanna Naber-erf 260

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 HH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1989

  • Inhoud

   770 m3

  • Woonoppervlakte

   246 m2

  • Perceelgrootte

   595 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Johanna Naber-erf 260)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld