DORDRECHT
Jean-Paul Sartre-erf 69
€ 300.000kosten koper
Gezellige en goed onderhouden tussenwoning met een fantastische ligging in de wijk Stadspolders. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde woon je hier vrij wegens de ruime opzet van de wijk en de groene zone met fietspad dat hier loopt. Wil je dus rustig wonen in een comfortabele woning, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. ...
Gezellige en goed onderhouden tussenwoning met een fantastische ligging in de wijk Stadspolders. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde woon je hier vrij wegens de ruime opzet van de wijk en de groene zone met fietspad dat hier loopt. Wil je dus rustig wonen in een comfortabele woning, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

De woning uit 1985 heeft een mooie tuingerichte woonkamer met grote houten schuifpui naar de tuin. Dit zorgt niet alleen voor een hele lichte woonkamer maar ook voor een fijn uitzicht. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken die in open verbinding staat met de woonkamer. Op de 1e verdieping zijn er 3 prima slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is opgedeeld in een voorzolder met opstelplaats voor de cv ketel en een mooie 4e slaapkamer.

De tuin is gelegen op het noordwesten maar wegens de vrije ligging heb je hier echt meer dan voldoende zon. Het is hier dan ook in de zomermaanden goed vertoeven! De tuin is aangelegd met sierbestrating en beplanting

De woonwijk Stadspolders is een prettige wijk om te wonen. Het is er rustig, kindvriendelijk en er zijn goede voorzieningen zoals winkelcentrum Bieshof, scholen, speeltuin en ligging dichtbij recreatiegebied De Merwelanden en Nationaal Park De Biesbosch. Je zult je hier dan ook snel thuis voelen!


INDELING:
Begane grond
- Entree en hal van de woning;
- Meterkast;
- Tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin;
- Keuken gelegen aan de voorzijde met hoek opstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat, schouw afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie. Achterwand boven aanrechtblad voorzien van facet geslepen tegeltjes. Keukenraam voorzien van screen. Handig is de voorraadkast onder de trap;
- Tussenportaal met toiletruimte en trap naar de verdieping;
- Deels betegelde toiletruimte voorzien van fonteintje en laaghangend reservoir.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met kantelraam;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde en voorzien van kantelraam;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde en voorzien van kantelraam;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde. Badkamer is voorzien van douche hoek, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping
- Overloop. Daglicht via een klein dakvenster. Ophanging van de cv ketel;
- Grote zolderkamer met kantelraam.


Buitenshuis
- Mooie, vrije ligging aan de voorzijde. Je kijkt uit over het doorlopende plantsoen dat ligt tussen de Boris Pasternak-erf en de Jean Paul Sartre-erf. Deze vrije woonbeleving ervaar je ook aan de achterzijde en dat is ook echt een groot voordeel van deze woning. De achtertuin is ca. 9 meter diep, netjes aangelegd en voorzien van een stenen berging en achterom.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 753, groot 113 m².

ALGEMEEN
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- Energielabel B;
- Lamelparket op de begane grond kan nog een keer worden opgeschuurd;
- Kantelraam slaapkamer achterzijde moet vervangen worden.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een Remeha gasgestookte cv-combiketel uit 2003;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting;


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: granol wandafwerking en vloerafwerking met lamel parket;
- Eerste verdieping: spack spuitwerk wandafwerking en vloerafwerking met vloerbedekking of linoleum;
- Tweede verdieping: behang wandafwerking en vloerafwerking met vloerbedekking; .Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Jean-Paul Sartre-erf 69

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 CC

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1985

  • Inhoud

   280 m3

  • Woonoppervlakte

   100 m2

  • Perceelgrootte

   113 m2

  • Zonligging

   Noordwest

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Jean-Paul Sartre-erf 69)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld