DORDRECHT
Jacob van Heemskerckstraat 36
€ 325.000kosten koper
Speelse split level woning met inpandige garage en eigen parkeerplaats achter de woning. Het betreft een goed onderhouden jonge 4- kamerwoning, verdeeld over 4 etages. Ieder niveau heeft zo zijn eigen functie en is daarmee duidelijk afgebakend....
Speelse split level woning met inpandige garage en eigen parkeerplaats achter de woning. Het betreft een goed onderhouden jonge 4- kamerwoning, verdeeld over 4 etages. Ieder niveau heeft zo zijn eigen functie en is daarmee duidelijk afgebakend.

Op de begane grond heeft de woning een ruime én lichte entree met meterkast en de toiletruimte. Enkele traptrede naar beneden ga je de garage/berging in. Via de trap omhoog komt u op de woonverdieping met lichte woonkamer en toegang tot het terras. Wederom 7 treden hoger ligt de woonkeuken met moderne keuken in rechte wandopstelling, v.v. graniet aanrechtblad/achterzijde en vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en combi magnetron. Er zijn 2 slaapkamers op de 2e woonlaag, waar ook de moderne badkamer (2019) is met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel inclusief spiegel. Er is een ook separate toiletruimte aanwezig. Op de 5e en tevens hoogste woonlaag is er een slaapkamer en inpandige berging met cv opstelling.

Op loopafstand is het bruisende winkelplein “Het Admiraalsplein” waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen of een bakje koffie kunt doen. Tevens is de woning gelegen nabij de uitvalsweg A16 en rijdt er een bus door de wijk die u binnen 10 minuten naar het Centraal station Dordrecht brengt. Sportfaciliteiten, basisscholen en de speeltuin vindt u ook in de nabije omgeving.

Direct achter de woning is uw eigen parkeerplaats gelegen. Dit is een appartementsrecht waarbij men gezamenlijk zorg draagt voor het onderhouden van het afgesloten binnenterrein. Hiervoor betaalt u een maandelijkse bijdrage ( servicekosten) van € 25,41.

INDELING:
Begane grond/ garage
- Entree, hal met meterkast, toilet, trap naar woonverdieping of naar de inpandige garage;
- Toilet deels betegeld en fontein;
- Inpandige garage met elektrische deur en afstandsbediening, Bergvliering, wasmachine opstelling en droger. Deur naar buiten en de parkeerplaatsen.

Eerste/ tweede woonlaag (Woonverdieping verdeeld over 2 niveau’s)
- Trap naar boven;
- Woonkamer aan de achterzijde met schuifpui naar terras, gelegen op het zuiden en leuke doorkijk naar de woonkeuken;
- Terras op het zuiden voorzien van houten vloerdelen;
- Trap naar woonkeuken;
- Keuken aan de voorzijde in rechte wandopstelling in kleur donkerrood. Graniet aanrechtblad plus achterwand. Vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en combi magnetron.

Derde en vierde woonlaag (slaapverdiepingen verdeeld over 2 niveau’s)
- Trap naar de 3e en 4e woonlaag. Overloop;
- Separate toiletruimte met duobloc en fontein. Wanden zijn deels betegeld;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde op de 3e woonlaag;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde op de 4e woonlaag;
- Royale badkamer (2019). Geheel betegeld en voorzien van ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

Vijfde woonlaag
- Trap naar de bovenste woonlaag met overloop en lichtkoepel (kan open);
- Slaapkamer, gelegen aan de achterzijde’;
- Berging met cv opstelling, Remeha Calenta 2017;
- Airco uinit.

Buitenshuis
- Balkon: ca. 3.00m. x 4.14m.
- Inpandige garage van ca. 24 m². Voldoende ruimte dus om de spulletjes droog op te bergen, uw auto te stallen of een hobby uit te voeren.

KADASTER
1. de eengezinswoning, kadastraal bekend als Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 2934, groot 24m2 woning (gedeeltelijk belast met recht van opstal tbv Stedin Netten BV)
2. de parkeerplaats, kadastraal bekend als Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 2635 A9
3. het 1/63 onverdeeld aandeel in mandelige binnenterrein inclusief toegangspoorten, kadastraal bekend als Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 2898, groot 15 m², nummer 2923 groot 16 m², nummer 2930 groot 8 m² en 2953 groot 727 m²

ALGEMEEN
- Geheel geïsoleerde woning (vloer-, dak-, gevelisolatie en dubbel glas);
- Kozijnen van overwegen aluminium en hout voordeur pui.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel Remeha Calenta uit 2017
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting
- Airco unit boven (2021).

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Alle woonlagen: gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Jacob van Heemskerckstraat 36

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3317 VM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2008

  • Inhoud

   440 m3

  • Woonoppervlakte

   115 m2

  • Perceelgrootte

   24 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Jacob van Heemskerckstraat 36)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld