DORDRECHT
Iroko 202
€ 475.000kosten koper
Geliefd type eengezinswoning met de tuin aan het water in de wijk Oudelandshoek! Deze woning met grote vrijstaande dakopbouw is groter dan de meeste woningen hier doordat hij aan de achterzijde breder ‘uitloopt’ en dat is niet het enige wat deze woning onderscheidt. Zo heeft de woning o.a. een gesloten systeem hoog rendement houtkachel, 12 stuks zonnepanelen, airconditioning in de ‘master bedroom’, totaal 3 toiletten/ hangclosets (waarvan 2 separaat) en een fraai aangelegde tuin op het...
Geliefd type eengezinswoning met de tuin aan het water in de wijk Oudelandshoek! Deze woning met grote vrijstaande dakopbouw is groter dan de meeste woningen hier doordat hij aan de achterzijde breder ‘uitloopt’ en dat is niet het enige wat deze woning onderscheidt. Zo heeft de woning o.a. een gesloten systeem hoog rendement houtkachel, 12 stuks zonnepanelen, airconditioning in de ‘master bedroom’, totaal 3 toiletten/ hangclosets (waarvan 2 separaat) en een fraai aangelegde tuin op het westen.

De begane grond wordt gekenmerkt door een speels niveau verschil tussen de open eetkeuken en de woonkamer, die via een schuifpui direct toegang biedt tot de tuin. Ook treft u een zeer praktische was -/ werkruimte op de begane grond aan. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met o.a. een ligbad, douche en toilet. De 2e verdieping/ dakopbouw is prima ingedeeld met een loggia aan de voorzijde en een dakterras aan de achterzijde, een apart toilet en 2 slaapkamers, waarvan 1 heerlijke ‘master bedroom’ en waarvan de andere kamer desgewenst benut kan worden als was-/ werkruimte. Van 1 samengevoegde slaapkamer op de 1e verdieping kunnen er ook weer 2 gemaakt worden zodat er eventueel sprake is van maar liefst 6 slaapkamers.

De voortuin is ingericht als parking/ carport en ook de stenen berging bevindt zich hier. De mooie achtertuin is voorzien van een terrasgedeelte en een robuust houten vlonderterras aan het water.

Vermeldenswaard is ook zeker dat de woning veel privacy biedt, door de rietkragen ligt de tuin lekker beschut en er zijn geen direct overburen (op de verdiepingen is er een vrije doorkijk richting de Chico Mendesring). Het onderhoud is goed, zo is de begane grond in 2018 ‘opgefrist’, zijn de binnen en buitendeuren in 2019 geschilderd en is het schilderwerk van de binnen en buitenkozijnen in 2020 gedaan. Ook zijn veel leidingen (o.a. cv, water en riolering) uit het zicht weggewerkt.

De woning biedt ook diverse extra’s, zoals bijvoorbeeld de vloer(bij)verwarming op de begane grond die vraag gestuurd is, de vensterbanken die vernieuwd zijn, een praktisch wastafelmeubel in de ‘master bedroom’, zijn de wandcontactdozen laag geplaatst in de woonkamer, is er warmte werend folie aangebracht aan de achterzijde van de ‘master bedroom’ en zijn alle kamers incl. de schuifpui in de woonkamer v.v. horen.

De locatie is ook top met de Nieuwe en Hollandse Biesbosch ‘om de hoek’, winkelcentrum Bieshof is lekker dichtbij en met 10 minuten fietsen bent u in de gezellige Dordtse binnenstad.

OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, trap naar 1e verdieping, toilet en was -/ werkruimte;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (wit), witte tegelvloer, wit sanitair, hangcloset, fontein en een cv-radiator;
- Hele praktische was -/ werkruimte in L-vorm met opstelplaats t.b.v. de wasmachine/ wasdroger, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem en pomp en verdeler 2 groeps vloerverwarming;
- Open eetkeuken met inrichting in U-opstelling (gebroken wit) met antraciet kleurig aanrechtblad, enkele rvs spoelbak, betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, apparatuur: afzuigkap, 5-pits gaskookplaat incl. wok brander, koel-/ vriescombinatie, een vaatwasser en een oven;
- Tuingerichte woonkamer met gesloten systeem hoog rendement houtkachel met tableau en 3 stuks speelse inbouwverlichting, aluminium schuifpui naar de tuin i.c.m. een convectorput en een gordijnkoof met indirecte verlichting. De woonkamer is verdiept gelegen t.o.v. de eetkeuken (niveauverschil ca. 60 cm./ 3 treden) waardoor de plafondhoogte ca. 3.05 m. is. De breedte van de woonkamer loopt van voren naar achteren op van ca. 6.11 m. naar ca. 6.35 m.

Eerste verdieping
- Overloop met inbouwkast, open trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde (voorheen 2 slaapkamers);
- Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde, schuifdeurkast met 2 spiegels;
- Slaapkamer 3, gesitueerd aan de achterzijde;
- Badkamer met geheel betegelde wanden (wit met donkerblauwe accenten) witte tegelvloer, wit sanitair, wastafel met sifonkap met een spiegelcombinatie met verlichting en verwarming, duo-ligbad met thermostaatkraan, een douche met thermostaatkraan en een hangcloset.

Tweede verdieping
- Overloop met deur naar loggia aan de voorzijde;
- 3e toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (wit), witte tegelvloer, wit sanitair, hangcloset;
- Slaapkamer 4 (de ‘master bedroom’), gesitueerd aan de achterzijde met deur naar woning breed dakterras, airconditioning en een praktisch wastafelmeubel met 2 kranen;
- Slaapkamer 5, gesitueerd aan de voorzijde met opstelplaats cv-combiketel (in kastopstelling). Gezien de aanwezige warm en koud wateraansluitingen, rioleringsafvoeren en een aansluiting t.b.v. een opstelplaats voor de wasmachine is deze ruimte desgewenst ook te benutten als was-/ werkruimte.

BUITENRUIMTE
- Voortuin: gesitueerd op het oosten. Parkeergelegenheid voor 1 auto onder carport (staalconstructie met betonnen dakvloer). Buitenkraan aanwezig.
- Halfsteens gemetselde berging aan de voorzijde met betonvloer, v.v. elektra.
- Achtertuin: gesitueerd op het westen en grenzend aan een watergang. Aangelegd (2017) met tegels (terrasgedeelte) en een fraai houten vlonderterras aan de waterzijde. Praktische tuinkast. Buitenkraan aanwezig. De stoere pergola met druivenranken en de leuke appelboom maken de tuin echt compleet.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 5172, groot 169 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd;
- HR++ glas t.p.v. 2 ramen keuken en t.p.v. de dakopbouw;
- Warmte werende folie t.p.v. ramen dakopbouw achterzijde;
- Zonnescherm incl. afstandsbediening;
- In spouw uitgevoerde woning scheidende muren;
- Verduurzaamd vurenhouten kozijnen en meranti kozijnen t.p.v. de dakopbouw;
- Dakopbouw (houtskelet met werzalit gevelbekleding, waarvan de zuidzijde onderhoud behoeft) gerealiseerd in ca. 2002 met Agnes plafondplaten.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaande uit 11 groepen, een kookgroep (niet in gebruik) en 2 aardlekschakelaars;
- Terug levering elektriciteit via 12 stuks zonnepanelen (opbrengst ca. 4.000 kWh, geplaatst in 2019), omvormer van Solar Edge;
- Verwarming en warmwater via een gasgestookte zelf modulerende cv-installatie met radiatoren (AWB cv-combiketel, HR++, 2011);
- Vloerverwarming begane grond (bijverwarming, vraag gestuurd, 2 groepen, te weten 1 groep t.b.v. hal en keuken en 1 groep t.b.v. de woonkamer);
- Vloerverwarming in de badkamer;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Airconditioning in ‘master bedroom’ dakopbouw;
- Waterontharder 2021 (ter overname);
- UTP aansluiting beschikbaar op de 2e verdieping;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Plavuizen vloer in hal en keuken. Woonkamer v.v. een lamel parketvloer (geolied, 4 mm, nooit geschuurd).
- Eerste verdieping: spachtelputz en behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking (2019).
- Tweede verdieping: behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Iroko 202

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 PR

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1997

  • Inhoud

   500 m3

  • Woonoppervlakte

   167 m2

  • Perceelgrootte

   169 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Carport

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Iroko 202)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld