DORDRECHT
Iepenlaan 68
€ 350.000kosten koper
Ontdek deze charmante woning gelegen aan de Iepenlaan in de geliefde wijk Dubbeldam. Met 4 ruime slaapkamers en een dakkapel aan de voorzijde, is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte in een rustige en kindvriendelijke omgeving....
Ontdek deze charmante woning gelegen aan de Iepenlaan in de geliefde wijk Dubbeldam. Met 4 ruime slaapkamers en een dakkapel aan de voorzijde, is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte in een rustige en kindvriendelijke omgeving.

Deze woning kenmerkt zich door de fijne doorzon woonkamer met veel lichtinval en privacy. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en voorziet in een rechte keukenopstelling met inbouwapparatuur. Verder is er bij binnenkomst in de hal een toiletruimte en een functionele trapkast aanwezig.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, douche, 2e toilet en radiator. Op de 2e verdieping is er een ruime overloop/voorzolder welke toegang biedt tot een functionele bergruimte met tevens de opstelplaats van de cv-combiketel én natuurlijk de grote 4e slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde en een Velux dakraam aan de achterzijde.

Vermeldenswaard is dat de begane grond vloer is voorzien van 2-groeps vloerverwarming (bijverwarming). De achterzijde van de begane grond is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en de voorzijde is volledig voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Dan de tuin … zowel de voor- als achtertuin zijn fraai aangelegd. De voortuin is voorzien van antraciet tegels en diverse borders met beplanting. De achtertuin is geheel omheind, beschikt over een achterom en is voorzien van sierbestrating en beplanting. Achterin de tuin staat een praktische stenenberging waar u eventueel al uw tuingereedschap en fietsen makkelijk kwijt kunt.

Deze fijne gezinswoning ligt op een centrale locatie in de wijk Dubbeldam. Voorzieningen als (basis)scholen, sportverenigingen en huisarts/apotheek zijn nabij gelegen. Voor uw dagelijkse boodschappen bent u binnen 5 minuten bij het winkelcentrum Damplein. Daarnaast liggen het Dordtse poldergebied en de Nieuwe Dordtse Biesbosch ‘aan de overkant’.

Bent u opzoek naar een sfeervolle woning, waar u nog uw eigen stempel op het interieur kunt drukken en het volledig naar uw wensen en smaak kunt moderniseren?
Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.INDELING
Begane grond
- Entree van de woning met meterkast, trap naar 1e verdieping, trapkast en toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizenvloer, wit sanitair, toilet en fontein;
- Doorzon woonkamer met veel lichtinval en een deur naar de achtertuin;
- Dichte keuken in een rechte keukenopstelling met een betegelde achterwand, voorzien van een 1,5 rvs-spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden. Apparatuur: rvs-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, losse koelkast, losse vriezer (ca. half jaar oud) en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine. Deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, voorzien van een wastafel en een elektrisch bedienbare screen;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde, met grotendeels betegelde wanden, een tegelvloer en voorzien van een wastafel, toilet en een douche.
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping
- Overloop/ voorzolder met een deur naar de stookruimte/opbergruimte en de 4e slaapkamer;
- Stookruimte/ opbergkamer, opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel en praktische opbergruimte;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde met een dakkapel, een wastafel en een Velux dakraam. Praktische bergruimte achter de knieschotten.


Buitenshuis
- Voortuin, gesitueerd op het zuiden. De voortuin is strak aangelegd met antraciet tegels en borders met beplanting.
- Achtertuin, geheel omheind. Keurig aangelegd met sierbestrating en borders met beplanting. Achterin de tuin staat nog een praktische stenen berging. De tuin heeft de beschikking over een achterom.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 6292, groot 171 m².

ALGEMEEN
- Betonvloeren op de begane grond en de 1e verdieping;
- Dakisolatie;
- Isolerende beglazing;
- Houten kozijnen;
- Dakkapel aan de voorzijde is voorzien van handbediende screen;
- Energielabel C, geldig tot 25-10-2033

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 5 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit proline hrc ca. 2019);
- Begane grond v.v. vloerverwarming (bijverwarming, 2 groepen);
- Achterzijde begane grond v.v. elektrisch bedienbare rolluiken;
- Voorzijde begane grond v.v. elektrisch bedienbaar zonnescherm;
- Voorzijde 1e verdieping elektrisch bedienbare screens;
- Glasvezel aansluiting;


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Vloerafwerking met plavuizen. De wanden zijn afgewerkt met o.a. steen strips en granol.
- Eerste verdieping: Vloerafwerking met laminaat, vinyl en vloerbedekking. Wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en granol.
- Tweede verdieping: Vloerafwerking met vloerbedekking. Wanden zijn afgewerkt met granol en spachtelputz.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580, conform de meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen NVM, VastgoedPro, VBO, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer, versiedatum januari 2013. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij.

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Iepenlaan 68

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 VG

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1972

  • Inhoud

   330 m3

  • Woonoppervlakte

   111 m2

  • Perceelgrootte

   171 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Iepenlaan 68)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld