DORDRECHT
Hooftstraat 94
€ 162.500kosten koper
Starters opgelet! Karakteristieke benedenwoning met achtertuin! Het woonhuis heeft een fraaie gevel met mooi metselwerk en leuke detaillering. In de basis is dit een erg leuke en goede benedenwoning maar inwendig dient er te worden gemoderniseerd. Aan de voorzijde is de woning uitgerust met kunststof kozijnen met dubbel glas en aan de achterzijde houten kozijnen met dubbel glas. Het woonhuis heeft een fijne en riante woonkamer aan de straatzijde en een slaapkamer aan de tuinzijde. De keuken is...
Starters opgelet! Karakteristieke benedenwoning met achtertuin! Het woonhuis heeft een fraaie gevel met mooi metselwerk en leuke detaillering. In de basis is dit een erg leuke en goede benedenwoning maar inwendig dient er te worden gemoderniseerd. Aan de voorzijde is de woning uitgerust met kunststof kozijnen met dubbel glas en aan de achterzijde houten kozijnen met dubbel glas. Het woonhuis heeft een fijne en riante woonkamer aan de straatzijde en een slaapkamer aan de tuinzijde. De keuken is voorzien van eenvoudige keukenopstelling. Er is een badkamer met douche gelegenheid plus wastafel en er is een separatie toiletruimte aanwezig. Achter de woning is een serre aangebouwd. Aangrenzend bevindt zich de achtertuin. Wil je een grotere tuin? Je zou de serre af kunnen breken omdat deze in vrij slechte staat verkeerd.

De Hooftstraat is een hele fijne en rustige straat gelegen in de wijk Krispijn. Op loopafstand treft u diverse voorzieningen aan zoals het prachtige Weizigtpark, winkels aan de Krijspijnseweg en de Brouwersdijk. Ook het historische centrum, het NS-station, de A16 en de N3 zijn eenvoudig en snel te bereiken.

INDELING:
Begane grond
- Entree/ hal;
- Meterkast met 4 groepen, fornuisgroep, aardlekschakelaar. Slimme meters voor elektra en gas, glasvezel aansluiting;
- Gang;
- Trapkast;
- Douche met douchebak, wastafelmeubel. Antraciet vloertegels en witte wandtegels;
- Toiletruimte met laaghangend reservoir. Natuurlijke ventilatie en deels betegelde wanden. Laminaat op de vloer;
- Keuken met rechte opstelling en voorzien van eenvoudig keukenblok. Geen apparatuur aanwezig. Ophanging van de cv ketel. Vloer met underlayment houten platen;
- Slaapkamer aan de achterzijde met vinyl vloer. Openslaande deuren naar de tuin/uitbouw. Houten kozijnen met dubbel glas.
- Woonkamer gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer en wanden met structuurverf
- Serre/ aanbouw gelegen achter de woning. Deze is bouwkundig in slechte staat en zou wellicht beter kunnen worden afgebroken om een grotere tuin te krijgen.

Buitenshuis
- Achtertuin: ca. 3.00 m. diep bij een breedte van 5.20m.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 8715, appartementsindex 1

ALGEMEEN
- Kunststof kozijnen met dubbel glas aan de voorzijde. Achterzijde houten kozijnen met dubbel glas:
- Houten vloer;
- Fundering ‘op staal’;
- Vereniging van Eigenaren is niet actief;
- Energielabel C.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen, fornuisgroep aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel Remeha Avanta uit 2006;

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wandafwerking met structuurverf. Vloerafwerking met laminaat, underlayment, vinyl en plavuizen
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Hooftstraat 94

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 BG

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1908

  • Inhoud

   175 m3

  • Woonoppervlakte

   54 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hooftstraat 94)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld