DORDRECHT
Hoge Bakstraat 16
€ 319.500kosten koper
Doordat er heel veel belangstelling is voor deze woning, hebben wij een bezichtigingsstop ingelast. We kunnen u wel op de reservelijst zetten, dit kunt u aangeven via Funda of onze eigen site....
Doordat er heel veel belangstelling is voor deze woning, hebben wij een bezichtigingsstop ingelast. We kunnen u wel op de reservelijst zetten, dit kunt u aangeven via Funda of onze eigen site.

Wat een snoepje van een woning!

Ben je op zoek naar een karakteristieke woning nabij de binnenstad mét een heerlijke tuin? Dan is deze super charmante dijkwoning echt iets voor jou! Het buurtje waar de woning deel van uitmaakt is zonder twijfel één van leukste buurtjes rondom het centrum van Dordrecht. De verrassend diepe tuin (met volop zon vanuit het zuiden) in combinatie met de parkachtige beleving aan de achterzijde is erg verrassend!

Het betreft een 3-laags woonhuis met op de begane grond een sfeervolle woonkamer aan de achterzijde en een werk-/slaapkamer aan de voorzijde. Omdat de woonkamer zich een niveau boven de tuinen bevindt, geniet je hier van de groene setting.

In het souterrain bevinden zich een super gezellige woonkeuken waar je heerlijk príve zit en zo de tuin in loopt, alsmede een praktische bijkeuken/ berging en een ruime badkamer met douche en ligbad.

Op de 1e verdieping vind je 2 goede slaapkamers met beide een dakkapel. Ook is er een praktische bergvliering bereikbaar.

Door de gehele woning vind je veel sfeer verhogende details en afwerkingen, zoals authentieke tegelvloeren, hoge ornamentenplafonds, paneeldeuren.

De ligging van de woning is rustig en kindvriendelijk, aan een autoluwe straat met een speeltuin aan het einde van de straat. Op loopafstand bevinden zich het station Dordrecht Centraal, het historische havengebied, de gezellige Voorstraat en winkelcentrum Maasplaza (letterlijk op een steenworp afstand). Uitvalswegen zijn om de hoek gelegen waardoor je snel op de snelweg zit.

Dus wil je sfeervol wonen op een super locatie in de 19e Eeuwse Schil/ randje historische binnenstad? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak met ons kantoor!

INDELING
Begane grond (plafondhoogte ca. 3.01 m.)
- Entree/hal met meterkast, ornamentenplafond en trap naar souterrain;
- Werkkamer/ slaapkamer aan de voorzijde gelegen;
- Sfeervolle woonkamer gelegen aan de achterzijde van het woonhuis, met ornamentenplafond, schouw met kacheltje (ter overname) en grote/hoge schuiframen. Je kijkt hiervandaan mooi over de tuin(en) aan de achterzijde. Een ware parkbeleving midden in de stad.

Souterrain (plafondhoogte ca. 2.46 m.)
- Gezellige, ruime en zeer goed afgewerkte woonkeuken met zwart/beige tegelvloer en strak gestuukte wanden. Keuken in wandopstelling voorzien van gaskookplaat en afzuigkap, keramiek spoelbak, vaatwasser en oven. Vaste servies/ voorraadkast;
- Praktische bijkeuken/ berging met plavuizen vloer, werkblad en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger;
- Doorloop/ halletje met authentieke tegelvloer, toilet en toegang tot de tuin;
- Toilet met lambrisering, fontein en een uitzetraampje;
- Ruime badkamer gelegen aan de voorzijde, met ligbad, wastafelmeubel met waskom, douche en handdoekradiator. De vloer en wanden zijn overwegend neutraal betegeld en een klein gedeelte met mozaïek tegeltjes als accent;

Eerste verdieping (plafondhoogte ca. 2.50 m.)
- Overloop;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde, met dakkapel;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde, met dakkapel en losse trap naar de vliering.

Vliering (nokhoogte ca. 1.50 m)
- Praktische bergvliering van ca. 7 m² vloeroppervlak, met vernieuwd dakvenster en opstelplaats cv-combiketel.

Buitenshuis
- Heerlijk tuin: afm. ca. 14.20 x 3.95 / 2.50 m., gesitueerd op het oosten met zon vanuit het zuiden. De tuin is mooi en natuurlijk aangelegd door een hovenier, met o.a. sierbestrating incl. een bestraat terras, borders, div. stroompunten, verlichting en een pergola. Omheind met houten delen en deels rasters. Achterom aanwezig;
- Houten tuinberging: ca. 2.40/ 3.10 x 2.50 m. , voorzien van sedumdak, elektra en een betontegelvloer.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 4739, groot 64 m²;
- Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6356, groot 38 m²;
- 1/20 onverdeeld aandeel in het recht van opstal ten behoeve van instandhouding van de riolering en bijbehorende voorzieningen.

ALGEMEEN
- Woning is aangewezen als gemeentelijk monument;
- Woning is gelegen in gebied aanwezen als beschermd stadsgezicht;
- Zadeldak gedekt met keramische dakpannen;
- Steensdik gemetselde gevels;
- Nagenoeg geheel v.v. voorzetwanden;
- Betonnen constructievloer t.p.v. souterrain. Verder houten constructievloeren;
- Geheel v.v. houten kozijnen. Alle ramen in hardhout uitgevoerd en v.v. HR++ beglazing (2018).

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, 2 aardlekschakelaar en hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Bosch, 2004);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wanden met spachtelputz. Plavuizenvloer met zwart/beige geblokte plavuizen. Grenen vloerdelen in woonkamer.
- Souterrain: gestucte en gesausde wanden. Plavuizenvloer met zwart/beige geblokte plavuizen.
- Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking. Planken vloeren.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Hoge Bakstraat 16

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 WJ

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1912

  • Inhoud

   280 m3

  • Woonoppervlakte

   87 m2

  • Perceelgrootte

   102 m2

  • Zonligging

   Oost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht, Monument

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hoge Bakstraat 16)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld