DORDRECHT
Hof de Vriendschap 44
€ 229.500kosten koper
Bijzonder zijn de woonhuizen aan de Hof de Vriendschap. Een doodlopend straatje dat te bereiken is via een poort in de gevelwand van de Toulonselaan. Eenmaal de poort door, dan is het er lekker rustig wonen, en dat op loopafstand van onder meer het stadscentrum, Merwesteinpark, NS station en wijkwinkels aan de Reeweg. Hof de Vriendschap 44 is in zijn geheel een charmante, gemoderniseerde en goed onderhouden woning met heerlijk tuintje en stenen berging. Eigenlijk is alles leuk, comfortabel en...
Bijzonder zijn de woonhuizen aan de Hof de Vriendschap. Een doodlopend straatje dat te bereiken is via een poort in de gevelwand van de Toulonselaan. Eenmaal de poort door, dan is het er lekker rustig wonen, en dat op loopafstand van onder meer het stadscentrum, Merwesteinpark, NS station en wijkwinkels aan de Reeweg. Hof de Vriendschap 44 is in zijn geheel een charmante, gemoderniseerde en goed onderhouden woning met heerlijk tuintje en stenen berging. Eigenlijk is alles leuk, comfortabel en degelijk aan deze woning! Wat dacht je van de betonvloer met vloerverwarming en afgewerkt met een pvc vloer, openslaande deuren naar de tuin, modern toilet met wandcloset en de moderne keuken met inbouwapparatuur waaronder natuurlijk een vaatwasser. Op de verdieping is vorige jaar een nieuwe Quick Step vloer in visgraad motief gelegd. Er zijn 2 slaapkamers die gezellig zijn ingericht. De badkamer is voorzien van moderne betegeling, inloopdouche en wastafelmeubel. De niet dagelijkse spulletjes kunnen worden opgeborgen op de bergvliering. Nagenoeg alle wanden in de woning zijn glad gestuukt; helemaal van deze tijd dus.

De knusse achtertuin is voorzien van schutting van zwarte Zweedse potdekseldelen. Hier zijn ook de plantenbakken van gemaakt. Achter in de tuin is er een gemetselde berging.

Kortom, een aantrekkelijke en ‘instapklare’ woning. Maak dus snel een afspraak en laat je verrassen!

INDELING
Begane grond
- Entree/ hal, meterkast, garderobe en deur naar woonkamer;
- Hele gezellige woonkamer met wit geschilderde open trap naar de verdieping. De wanden zijn glad gestuukt en geschilderd in een moderne kleur. Openslaande deuren naar de tuin en doorgang naar de keuken;
- Open keuken in de uitbouw achter de woning. De neutrale keukenopstelling met witte frontjes en grijs aanrechtblad is heel compleet en voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie;
- Portaal met toegang naar toilet en was-/stookruimte. Deur naar de tuin;
- Toiletruimte met wandcloset en fontein. Deels betegelde wanden in donkere kleur met lichte gestuukte wanden;
- Wasruimte met uiteraard wasmachine opstelling en ophanging van de Intergas hre CV ketel.

Verdieping
- Overloop;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde met dakkapel en deur zodat het platte dak boven de keuken kan worden bereikt;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde met dakkapel;
- Moderne badkamer met donkere vloertegels en witte - groot formaat - wandtegels, inloopdouche met glazen scherm en wastafel. Verlaagd plafond met inbouwspots en afzuiging.

Bergvliering
- Vliering t.b.v. opslagdoeleinden.

BUITENSHUIS
- Zeer verzorgde tuin met nieuwe schutting van Zweedse potdekselplanken. Plantenbakken van Zweedse potdekselplanten en stenen berging in de achtertuin. ?

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 1686, groot 78 m².

ALGEMEEN
- Gefundeerd ‘op staal’;
- Geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming op begane grond;
- Vloer van de bergvliering is geïsoleerd;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing;
- ‘Doorgemetselde’ achtergevel en zijkanten dakkapel voorzijde ook gemetseld dus zeer degelijk;
- Onderhoud waaronder buitenschilderwerk in goede staat;

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas hre uit 2018);
- Vloerverwarming begane grond.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: betonvloer met vloerverwarming en pvc afwerking. Wanden zijn voorzien van glad stucwerk.
- Verdieping: vloerafwerking met Quickstep visgraad laminaat. Wandafwerking met glad stucwerk en behang.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Hof de Vriendschap 44

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 EK

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1890

  • Inhoud

   220 m3

  • Woonoppervlakte

   65 m2

  • Perceelgrootte

   78 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hof de Vriendschap 44)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld