DORDRECHT
Hoekenessestraat 10
€ 278.500kosten koper
Ben je op zoek naar karakteristieke eengezinswoning met diepe tuin, gelegen op korte afstand van de Dordtse binnenstad en het centraal station? Dan is deze sfeervolle 3-kamer jaren ‘30 woning een zeer goede optie!...
Ben je op zoek naar karakteristieke eengezinswoning met diepe tuin, gelegen op korte afstand van de Dordtse binnenstad en het centraal station? Dan is deze sfeervolle 3-kamer jaren ‘30 woning een zeer goede optie!

De woning beschikt over authentieke elementen, waaronder fraaie glas-in-lood bovenlichten, paneeldeuren, een marmeren schouw, diverse plankenvloeren, balkenplafonds op de 1e verdieping enzovoort.

De woonkamer is voorzien van hoge plafonds en openslaande tuindeuren. De dichte keuken is sfeervol en praktisch ingericht. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Eén van deze kamers is voorzien van een vide met open vliering (super leuke kamer!). De badkamer is modern en smaakvol uitgevoerd met een o.a. een fijne inloopdouche en een waskom op plank. Tot slot geeft overloop toegang tot een terrasje en is er een vliering t.b.v. opslagdoeleinden.

In de bijna 14.00 meter diepe achtertuin is het goed toeven! Er is hier altijd wel een zon- of schaduwplekje te vinden. In de tuin bevindt zich een praktische stenen berging die afgewerkt is met composiet delen.

De woning is gelegen aan een rustige straat in de geliefde wijk “Land van Valk”, aan de rand van het centrum. Alle nodige voorzieningen liggen op enkele minuten fietsafstand. De randweg N3, met aansluiting op de Rijkswegen A15 en A16, is ook nabij gelegen.

Kortom, een unieke kans voor o.a. starters om een sfeervolle woning met heerlijk diepe tuin te kopen, en dat op een geliefde en centrale locatie! Woonplezier is hier gegarandeerd!

INDELING
Begane grond (vrije hoogte ca. 2.76 m.)
- Entree met glas-in-loodruiten, hal met meterkast, trapopgang, trapkast en toiletruimte;
- Toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden (originele tegels), plankenvloer, wit sanitair, toilet met stortbak;
- Sfeervolle woonkamer met hoge plafonds (en gunstige lichtinval!), fraaie glas-in-lood bovenlichten, marmeren schouw, openslaande tuindeuren en een vrije doorkijk aan de voorzijde;
- Dichte keuken met authentieke servieskast en Bruynzeel keukeninrichting in wandopstelling met extra blok. Wandopstelling met div. praktische onderladen, composiet werkblad, spoelbak en mengkraan. Extra blok t.b.v. vaatwasser en extra werkruimte (handig!). Schouw met losstaand fornuis incl. oven en gaskookplaat. Gedeeltelijk betegelde wanden en tuindeur.

Eerste verdieping
- Overloop met balkenplafond, was-/stookkast met opstelplaats cv-combiketel en wasmachine, balkondeur;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde, met inbouwkast en 3 te openen ramen;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde met inbouwkast, vide, trap naar open vliering t.b.v. een slaapplek of opslagruimte. Super leuke kamer!;
- Moderne badkamer gelegen aan de voorzijde, met inloopdouche op verhogen (Texence douchevloer), mengkraan en glaswand, wastafel op plank, plankenvloer, balkenplafond en te openen raam.


Vliering (vrije hoogte ca. 1.30 m.)
- Vliering t.b.v. opslagdoeleinden.


BUITENSHUIS
- Diepe achtertuin gesitueerd op het noordoosten, afm. ca. 13.80 x 5.40 m. + ca. 1.50 x 2.50 m. Aangelegd met 2 betegelde terrassen (voor- en achterin de tuin) en een pad, knotwilgen, gazon en een kippenren. Omheind met houten delen, deels composiet delen en een beuken haag. In de tuin is altijd een zon- en schaduwplek te vinden, ideaal.
- Houten berging, ca. 1.96 x 2.94 m., bekleed met composiet delen en voorzien van stenen opstand, elektra, betonvloer, houten dakvloer en golfplaten dakje.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 9066, groot 161 m² (incl. brandpoort).

ALGEMEEN
- De woning is gefundeerd op houten palen (positief funderingsrapport beschikbaar);
- Overwegend houten kozijnen;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing (behoudens glas-in-lood ruiten);
- Dakisolatie;
- Tuile du Nord dakpannen;
- Energielabel E.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 4 groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel (Remeha Avanta, 2010);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gladde wanden en overwegend houten planken vloeren & geschilderde pvc tegels (keuken).
- Eerste verdieping: gladde wanden en houten planken vloeren.
- Vliering: geen noemenswaardige wand- en vloerafwerkingen.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Hoekenessestraat 10

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 PJ

  • Status

   INGETROKKEN

  • Bouwjaar

   1931

  • Inhoud

   237 m3

  • Woonoppervlakte

   66 m2

  • Perceelgrootte

   161 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hoekenessestraat 10)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld