DORDRECHT
Hermann Hesse-erf 52
€ 295.000kosten koper
Pak je huisraad maar in en verhuis direct naar deze super mooie tussenwoning. Aan deze 2-laagse woning, gelegen in de wijk Stadspolders, hoef je zelf niets meer te verspijkeren. Werkelijk alles klopt aan de modern ingerichte woning waar neutrale materialen en moderne kleuren in zijn gebruikt. Uiteraard is het onderhoud hier goed. ...
Pak je huisraad maar in en verhuis direct naar deze super mooie tussenwoning. Aan deze 2-laagse woning, gelegen in de wijk Stadspolders, hoef je zelf niets meer te verspijkeren. Werkelijk alles klopt aan de modern ingerichte woning waar neutrale materialen en moderne kleuren in zijn gebruikt. Uiteraard is het onderhoud hier goed.

Op de begane grond zijn alle wanden strak gestuukt en is de vloer voorzien van een laminaatvloer met brede planken. De toiletruimte is geheel betegeld met witte wandtegels en een antraciet tegelvloer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is geplaatst in een hoekopstelling met inbouwapparatuur.
Op de verdieping zijn er 3 goede slaapkamers die allen keurig zijn gestoffeerd met nagenoeg nieuwe laminaatvloer en wanden met behang. Badkamer met neutrale betegeling, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.
Verder is vermeldenswaardig dan alle kozijnen van kunststof zijn waardoor schilderwerk tot het verleden behoort! Zowel op de begane grond als ook op de verdieping is er een airco aanwezig die zowel kan koelen als verwarmen.

De woning heeft een leuk voortuintje waardoor het iets van de openbare straat ligt en een charmante uitstraling heeft. De achtertuin is gesitueerd op het oosten. Praktisch de gehele achtertuin is bestraat met groot formaat terrastegels. Gecombineerd met de juiste terrasmeubels creëer je hier je eigen lounge plekje of speelplekje voor de kinderen. Achter in de tuin is er een stenen berging en de schuttingen zijn nagenoeg nieuw.

De centrale ligging in de wijk is ideaal. In de direct nabijheid vindt u niet alleen winkelcentrum Stadspolders aan het Pearl Buck-erf, maar ook het grotere winkelcentrum Bieshof en het NS Station Stadpolders zijn nabij gelegen. Ook scholen, huisartsposten en andere wijkvoorzieningen zijn ruimschoots voorhanden in de wijk. Verder ben je met de fiets zo in De Nieuwe Dordtse Biesbosch en recreatiegebied De Merwelanden. De auto brengt u snel op de N3, welke aansluit op de A15 en A16.

INDELING:
Begane grond
- Entree en hal;
- Meterkast;
- Moderne toiletruimte. Antraciet vloertegels. Witte wandtegels tot aan het plafond;
- Woonkamer met voldoende plaats voor een eettafel en een grote hoekbank. De bekende trapkast voor het opbergen van de voorraad en de stofzuiger. Deur naar de tuin. De woonkamer kan gekoeld en verwarmd worden door de Daikin airconditioning;
- Neutrale keuken in hoekopstelling gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koel-vriescombinatie en vaatwasser;
- Cv kast met ophanging van de cv ketel (merk Remeha uit 2021).Eerste verdieping
- Overloop. Toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Ophanging van airco unit waardoor het hier lekker koel is in de zomer;
- Vaste kast met wasmachine en wasdroger aansluiting alsmede ophanging van de mechanische ventilatie box;
- Slaapkamer I gelegen aan de achterzijde;
- Kleinere slaapkamer II eveneens gelegen aan de achterzijde;
- Grote slaapkamer III gelegen aan de voorzijde en voorzien van televisieaansluiting;
- Mooie en neutraal uitgevoerde badkamer. Antraciet vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond. Kunststof ligbad inclusief douchegarnituur met handdouche en stortdouche. Breed wastafelmeubel met daarboven een spiegel. Wandcloset en handdoekradiator.

Buitenshuis
- Zeer verzorgde voortuin;
- Royale en keurig aangelegde achtertuin van maar liefst ca. 11.30 meter diep bij ca. 5.30 breed. De tuin is geheel bestraat met fraaie terrastegels van groot formaat. Aan weerszijden zijn de schuttingen in 2022 vervangen door antraciet betonpalen met houten schuttingdelen.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 261, groot 123 m².

ALGEMEEN
- Zéér goed onderhouden woning en zo te betrekken;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Airco overloop uit 2020 en airco van de woonkamer uit 2022. Airco’s zijn van het merk Daikin. Deze kunnen koelen én verwarmen;
- Buitenkraantje in de achtertuin;
- Handbediend uitvalscherm in licht grijze kleur;
- Alle slaapkamers voorzien van horren.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel van het merk Remeha uit 2021;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: alle wanden op de begane grond zijn gestuukt. De vloer is afgewerkt met mooie brede laminaat vloerdelen;
- Eerste verdieping: de wanden op de overloop zijn gestuukt. Overige wanden in de slaapkamers zijn allen voorzien van behang.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Hermann Hesse-erf 52

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 BJ

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1982

  • Inhoud

   276 m3

  • Woonoppervlakte

   86 m2

  • Perceelgrootte

   123 m2

  • Zonligging

   Oost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Hermann Hesse-erf 52)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld