DORDRECHT
Heelalstraat 48
€ 369.000kosten koper
Lucky you als u straks de koper van deze royale woning bent! Smaakvol en tijdloos gerenoveerde eengezinswoning met diverse extra’s en met de achtertuin op het zuiden in de wijk Sterrenburg II. ...
Lucky you als u straks de koper van deze royale woning bent! Smaakvol en tijdloos gerenoveerde eengezinswoning met diverse extra’s en met de achtertuin op het zuiden in de wijk Sterrenburg II.

In 2014 is de woning grondig en grootscheeps gerenoveerd (o.a. muurdoorbraak tussen woonkamer en keuken, kunststof kozijnen met isolatieglas geplaatst incl. een schuifpui t.p.v. de woonkamer, nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet geïnstalleerd, nieuwe plafond -, wand - en vloerafwerkingen aangebracht, elektrische installatie gemoderniseerd etc.). En als klap op de vuurpijl is in 2021 nog de 2e verdieping gerenoveerd waarbij 2 kunststof dakkapellen zijn geplaatst i.c.m. een mooie 2e badkamer. Echt super gedaan!

Verder zijn vermeldenswaard dat de begane grond is v.v. vloerverwarming (ook in 2014 geïnstalleerd), dat de 2e verdieping is v.v. airconditioning, dat de dakkappellen zijn v.v. rolluiken en dat er een chique elektrische bedienbaar zonnescherm aangebracht is t.p.v. de achtergevel. De woning heeft een definitief energielabel A.

Naast de prettige doorzonwoonkamer biedt de woning u een open keuken met diverse apparatuur en een kookeiland, een modern toilet, in totaal 4 prima slaapkamers en maar liefst 2 mooie badkamers, waarvan er 1 deel uit maakt van de slaapkamer op de 2e verdieping. Fijn is dat er een tuin voor de woning ligt, da’s altijd een vriendelijke binnenkomer en de achtertuin is hier heerlijk gesitueerd op het zuiden en wordt aan de achterzijde afgeschermd door een grote stenen berging.

De ligging achterin de straat is perfect, zowel aan de voor - als achterzijde is er sprake van een vrije ligging met veel ‘lucht, groen en ruimte’ en hierdoor ook veel privacy. Nabij de woning ligt een kinderspeelplaats.

Het Sterrenburgpark, winkelcentrum Sterrenburg (waar u terecht kunt voor al uw inkopen en dagelijkse boodschappen), het poldergebied wat het eiland van Dordrecht rijk is en de Nieuwe Dordtse Biesbosch bevinden zich in nabijheid van de woning. Via randweg N3 is er een directe verbinding met de rijkwegen A15 en A16.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, garderobe nis, toilet en de trap naar de 1e verdieping i.c.m. een trapkast;
- Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, hangcloset en een fontein
- Fijne (doorzon)woonkamer met een schuifpui naar de tuin;
- Open keuken met een luxe/ moderne keukeninrichting in 2 secties (wand en spoelsectie en een kookeiland) met composiet werkblad (hardsteen look), enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, app. (Siemens, op de afzuigunit na): rvs afzuigunit, 5-pits gaskookplaat op glas, een vaatwasser, een combimagnetron en een koel-/ vriescombinatie. Verlaagd plafond met spots.

Eerste verdieping
- Overloop met trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met dubbele inbouwkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met dubbele inbouwkast;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde;
- Moderne badkamer, gelegen aan de voorzijde met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel met spiegelcombinatie en wandkast, een inloopdouche met stortkop, thermostaatkraan en drainafvoer en een hangcloset. De badkamer is v.v. elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
- Overloop met bergruimte achter knieschotten;
- Een praktische was-/ werkruimte met dakkapel, opstelplaats cv-combiketel en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achter- en voorzijde door zowel een kunststof dakkapel op het achter - als voordakvlak, waarbij aan de voorzijde een fraaie 2e badkamer is gerealiseerd. Plafond met spots;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde en aansluitend op slaapkamer 4 met geheel betegelde wanden, wit sanitair, een wastafelmeubel met spiegelcombinatie en een ligbad. Plafond met spots.

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het noorden.
- Achtertuin: gesitueerd op het zuiden, omheind inclusief achterom. Aangelegd met sierbestrating en opstandborders met vaste beplanting. Buitenkraan aanwezig. Halfsteens gemetselde schuur met betonvloer, een geïsoleerd dak en v.v. elektra.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 7278, groot 149 m².

ALGEMEEN
- Dakisolatie;
- Isolatieglas;
- Vloerisolatie i.c.m. de aangebrachte vloerverwarming op de begane grond;
- Energielabel A, geldig tot 06-09-2033;
- Kunststof kozijnen met draai-/ kiep ramen en click horren;
- De kunststof dakkapellen zijn in 2021 geplaatst (met rolluiken) i.c.m. de slaapkamer 4 en de 2e badkamer.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Ferroli, ca. 2014) met radiatoren op de verdiepingen;
- Vloerverwarming t.p.v. de begane grond (5 groepen);
- Airconditioning t.p.v. de 2e verdieping (Mitsubishi);
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm met chique antraciet doek;
- Glasvezel - en coax aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Plavuizen vloerafwerking.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Heelalstraat 48

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 GJ

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1971

  • Inhoud

   395 m3

  • Woonoppervlakte

   131 m2

  • Perceelgrootte

   149 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Heelalstraat 48)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld