DORDRECHT
Haringvlietstraat 98
€ 319.000kosten koper
‘Gemak dient de mens’ zeggen we vaak. Dat gaat zeker op voor deze gelijkvloerse patio bungalow. Hier bevinden zich alle vertrekken op één niveau en hoeft u dus niet meer die zwaarbevochten trap op en af. ...
‘Gemak dient de mens’ zeggen we vaak. Dat gaat zeker op voor deze gelijkvloerse patio bungalow. Hier bevinden zich alle vertrekken op één niveau en hoeft u dus niet meer die zwaarbevochten trap op en af.

Op een rustige locatie aan de rand van de bebouwing en verderop het recreatiegebied De Merwelanden is deze gelijkvloerse 4-kamer patio bungalow met inpandige garage annex berging op een prachtig punt gelegen! De woning heeft een keurig afwerkingsniveau. Zo is de hal, keuken en woonkamer voorzien van vloerverwarming en zijn de wanden voorzien van spachtelputz. De woonkamer is ruim en heeft een schuifpui naar de patiotuin. Deze is geheel betegeld. De keuken is voorzien van een neutrale keukenopstelling met diverse apparatuur. Er zijn 3 slaapkamers die eenvoudig gestoffeerd zijn. Sanitaire voorzieningen zijn netjes. Zo is de badkamer voorzien van een wastafel, douchecabine, wandcloset en een handdoekradiator. De aan de voorzijde gesitueerde garage is thans opgedeeld in een fietsenberging en was-/ werkruimte met wasmachine opstelling. De voortuin is ingericht als siertuin en heeft een eigen parkeervoorziening voor de deur.

Kortom een praktische woning met alle voorzieningen op één niveau en ook nog eens gunstig gelegen in een rustige straat op loopafstand van openbaar vervoer (bushalte aan het begin van de straat), basisschool, jachthaven en natuur- en recreatiegebied ‘De Merwelanden’. U kunt hier vanuit de voordeur heerlijk wandelen langs het Wantij. Op korte afstand vindt u de oprit naar de autoweg N3 richting Breda, Rotterdam/Utrecht en supermarkt aan de Merwedestraat.

Enkele specifieke kenmerken zijn:
- Woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming;
- Kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- Houten schuifpui ter plaatse van de woonkamer;
- Wanden voorzien van spachtelputz wandafwerking en structuurverf (op behang);
- Drie slaapkamers met vloerbedekking;
- Dakbedekking uit 2018;

INDELING
Begane grond
- Entree/hal, meterkast, stookkast;
- Toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, staand closet en een fontein;
- Woonkamer voorzien van schuifpui met toegang tot de betegelde patiotuin;
- Open keuken in hoekopstelling met neutrale hoek keukenopstelling uit 2008. De keuken heeft een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast (scharnieren zijn defect) en vaatwasser
- Gang (L-vorm) met toegang naar de slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1;
- Slaapkamer 2;
- Slaapkamer 3 met kastenwand;
- Badkamer uit 1999 met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, elektrische vloerverwarming, wastafelmeubel, douchecabine, wandcloset en verlaagd plafond met spotjes;
- De garage is opgedeeld in een voorste deel met stalen garagedeur en een inpandig bereikbaar deel dat nu dienst doet als wasruimte.


BUITENSHUIS
- Voortuin: ca. 6.50 x 7.50 m., gesitueerd op het oosten, in gebruik als siertuin. Voor de garage is er de mogelijkheid een auto te parkeren;
- Patiotuin: afm. ca. 5.50 x 7.50 m., gesitueerd op het westen voorzien van sierbestrating en elektrisch bedienbare zonwering.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 2017, groot 218 m².


ALGEMEEN
- Kunststof kozijnen (m.u.v. houten schuifpui) met isolerende beglazing;
- In 2018 is de bitumineuze dakbedekking vernieuwd;
- Betonnen begane grondvloer, kruipruimte is voorzien van schoonzand;
- Na-geïsoleerde buitengevels;
- Purschuim begane grondvloer isolatie;
- Buitengevel voorzijde is opnieuw gevoegd.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel van het merk Nefit, productiejaar ca. 2016;
- Vloerverwarming (3 groepen) als bijverwarming in hal, keuken en woonkamer;
- Elektrische vloerverwarming in de badkamer;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Spachtelputz wandafwerking in woonkamer. Slaapkamers met behang. Vloerafwerking hal, keuken en woonkamer met plavuizen. Slaapkamers en gang met vloerbedekking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580, conform de meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen NVM, VastgoedPro, VBO, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer, versiedatum januari 2013. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Geschakelde woning

  • Adres

   Haringvlietstraat 98

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3313 ET

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1975

  • Inhoud

   340 m3

  • Woonoppervlakte

   106 m2

  • Perceelgrootte

   218 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Haringvlietstraat 98)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld