DORDRECHT
Haringvlietstraat 101
€ 225.000kosten koper
Wonen in de Merwedepolder met uitzicht op de Wantij! Dit 3 (voorheen 4) Kamer appartement is gelegen op de 4e verdieping van dit keurig onderhouden appartementencomplex in de Merwedepolder. Dat is fijn wonen met de Biesbosch binnen handbereik! Vanaf de woonkamer en het balkon is er fraai uitzicht naar het Wantij. Met zijn vergrootte woonkamer, open keuken en fraaie uitzicht is dit een ontzettend leuk appartement. ...
Wonen in de Merwedepolder met uitzicht op de Wantij! Dit 3 (voorheen 4) Kamer appartement is gelegen op de 4e verdieping van dit keurig onderhouden appartementencomplex in de Merwedepolder. Dat is fijn wonen met de Biesbosch binnen handbereik! Vanaf de woonkamer en het balkon is er fraai uitzicht naar het Wantij. Met zijn vergrootte woonkamer, open keuken en fraaie uitzicht is dit een ontzettend leuk appartement.

Er ligt een mooie vloerafwerking met v-groef laminaat en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De open keuken is voorzien van een oudere maar nette hoekopstelling met o.a. keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De grote slaapkamer aan de galerijzijde is voorzien van kastenwand en van een airco. De andere slaapkamer ligt aan de achterzijde. De badkamer is fraai uitgevoerd met douchecabine, wastafelmeubel met spiegel en handdoekradiator. De zwarte vloertegels zijn in de douche doorgezet op de wand. De overige wandtegels zijn wit.

Parkeergelegenheid is er volop voor het complex. Het centrum van Dordrecht ligt op ca. 5 autominuten en recreatiegebied de Merwelanden en de Hollandse Biesbosch liggen 'om de hoek'. De op- en afrit van de N3 (aansluiting A15 en A16) bevindt zich in nabijheid van het appartement.

INDELING:
Eerste verdieping
- Entree/hal met vaste kast en garderobe-nis;
- Meterkast met nieuwe groepenkast voorzien van 4 groepen;
- Woonkamer met fraaie v-groef laminaat en wandafwerking met spachtelputz;
- Open keuken met hoekopstelling uitgerust met keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De combi oven is defect;
- Aan de woonkamerzijde is er toegang tot groot balkon met uitzicht naar de Wantij. De woonkamer is vergroot door er 1 slaapkamer bij te betrekken;
- Gang met toegang tot sanitaire ruimtes en slaapkamers. Vloer met laminaat en spachtelputz;
- Grote slaapkamer aan de galerijzijde met kastenwand en airco;
- Slaapkamer aan de achterzijde;
- Geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, grote spiegel met verlichting en handdoekradiator en wasmachine aansluiting;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met laaghangend reservoir en fonteintje;

Buitenshuis
- Balkon aan de achterzijde: ca. 4.85 x 2.35;
- Externe berging van ca. 6 m² op de begane grond voorzien van elektra.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, complexnummer 2256, appartementsindex 45.


ALGEMEEN
- Leuk appartement maar op diverse plaatsen is onderhoud of modernisering wenselijk/ nodig;
- Riant balkon op het westen;
- Woonkamer met dubbel glas;
- Goed functionerende Vve met maandelijkse bijdrage van ca. € 160,- plus voorschot stookkosten van ca. € 90,-;
- Kozijnen vallen buiten de VvE;
- Op diverse plaatsen zijn rolluiken aanwezig;

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen;
- Glasvezelaansluiting.


WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Hal, woonkamer, kleine slaapkamer en keuken voorzien van laminaat. Wanden in woonkamer met spachtelputz. Overige ruimtes met kurkvloer en vloerbedekking en wanden met behang.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Haringvlietstraat 101

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3313 EB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1974

  • Inhoud

   280 m3

  • Woonoppervlakte

   93 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Haringvlietstraat 101)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld