DORDRECHT
Grote Markt 84
€ 285.000kosten koper
Fantastisch appartement in het centrum van Dordrecht! Vanuit de woonkamer kijkt u over de Grote Markt en woont u met alle centrumvoorzieningen binnen handbereik. Fijne terrasjes en prima restaurants, winkels voor de dagelijkse en niet alle daagse benodigdheden en natuurlijk de weekmarkt....
Fantastisch appartement in het centrum van Dordrecht! Vanuit de woonkamer kijkt u over de Grote Markt en woont u met alle centrumvoorzieningen binnen handbereik. Fijne terrasjes en prima restaurants, winkels voor de dagelijkse en niet alle daagse benodigdheden en natuurlijk de weekmarkt.

Dit oorspronkelijke 4 kamer appartement van bijna 90 m² is helemaal te gek! Op dit moment is het ingericht als 3 kamer woning met een grote woonkamer + eetkamer.

Het appartement ligt op de 1e verdieping en is te bereiken via de galerij aan de achterzijde. Kenmerkend voor dit appartement is de fraaie en verzorgde afwerking. Zo is de vloer voorzien van een mooie laminaat afwerking en is er een strakke wandafwerking gesausd in moderne kleuren. De hal/gang heeft een passende plavuizen vloer. De woonkamer ligt aan de straat zijde met aangrenzend de eetkamer van waar u het zonnebalkon op stapt. Dit balkon ligt op het zuiden waar het al snel heerlijk vertoeven is. Desgewenst kan de eetkamer ook benut worden als slaapkamer of werkkamer.

Er zijn 2 royale slaapkamers. De keuken is lekker ruim en voorzien van een nieuwe keukenopstelling met een composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, vaatwasser en ingebouwde wasmachine. Er is een wandmeubel in 2021 geplaatst met een combi oven en een stoomoven. Bovendien blijft er een losse grote LG Amerikaanse koel-/vriescombinatie achter. De badkamer en het toilet zijn modern en tip top in orde. De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

Het complex is gebouwd omstreeks 1967. De centrale hal is keurig betegeld en het complex beschikt over een lift. In de kelder bevinden zich de individuele bergingen. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren, dus uw geld is/ wordt goed besteed.

Het in 2016 geregistreerde energielabel geeft de letter F aan. Dit is niet meer actueel. Nadien is het appartement geheel v.v. isolerende beglazing en zijn de spouwmuren na-geïsoleerd. De inschatting is dat het huidige energielabel C is. De energielasten zijn prima te doen. Op basis van een 3-persoons huishouden zijn de kosten voor verwarming en warmwater € 56,- per maand en de kosten van elektraverbruik per maand € 54,-.

Het appartement ligt in het centrum van Dordrecht op de grens met het historische havengebied, een aantrekkelijk gebied om te wonen.

Kortom een unieke kans voor de echte binnenstadliefhebber die een instapklare woning in het stadscentrum zoekt. Bent u op zoek? Zoek dan niet verder en maak snel een afspraak. We laten u dit hartstikke leuke appartement graag zien!


INDELING:
Kelder
- Bergingen

Begane grond
- Entree met intercom installatie, lift en trappenhuis;

1e Verdieping
- Entree, gang, vaste kasten en meterkast met 6 groepen, een extra kookgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar.;
- Deels betegeld toiletruimte met wandcloset;
- Badkamer. Betegelde wanden gecombineerd met stucwerk wanden, wastafel en douche;
- Slaapkamer I aan de galerijzijde met vaste kastruimte;
- Slaapkamer II aan de zijde van de Grote Markt;
- Woonkamer met vaste kastruimte en een groot raam. Heerlijke lichtinval en de mogelijkheid om over de gehele Grote Markt te kijken;
- Zijkamer grenzend aan de woonkamer. Deze kamer doet nu dienst als eetkamer maar kan ook gebruikt worden als werkkamer of als extra slaapkamer met een vaste kast. Deur naar balkon gesitueerd op het zuiden;
- Keuken gelegen aan de galerijzijde. Dit is een ruime keuken met nieuwe keukenopstelling voorzien van composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, ventilatiesysteem, vaatwasser en ingebouwd wasmachine. In 2021 is er een nieuw wandmeubel geplaatst voorzien van een combi oven, een stoomoven en een gigantische Amerikaanse koel-/vriescombinatie die achterblijft.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie F nummer 2981, A15.

ALGEMEEN
- Oorspronkelijk 4 kamer appartement waarbij 1 van de slaapkamers thans is toegevoegd tot de woonruimte
- Actieve VvE, bijdrage ca. € 271,- per maand;
- Voorschotstookkosten ca. €90,- per maand (daadwerkelijk ca. € 56,- per maand);
- Kosten energieverbruik ca. € 54,- per maand;
- Isolerende beglazing.
- Gevels zijn na geïsoleerd
- Schilderwerk voorzijde 2022

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar;
- Verwarming via blokverwarming en warmwater via Centrale voorziening;
- Intercominstallatie;

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking in de woonvertrekken met laminaat en in de gang met plavuizen. Wandafwerking met spachtelputz, strak stucwerk en deels behang.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Grote Markt 84

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 BH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1967

  • Inhoud

   255 m3

  • Woonoppervlakte

   85 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Grote Markt 84)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld