DORDRECHT
Grote Markt 84
€ 239.000kosten koper
Wonen in het centrum van Dordrecht, hoe gezellig is dat! Dit oorspronkelijke 4 kamer appartement is helemaal te gek! Op dit moment is het ingericht als 3 kamer woning met grote woonkamer + eetkamer. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de Grote Markt en woon je met alle voorzieningen binnen handbereik. Heerlijk om ‘s zaterdags even naar de markt te lopen of om in de zomer een terrasje te pikken; je zit er zo! ...
Wonen in het centrum van Dordrecht, hoe gezellig is dat! Dit oorspronkelijke 4 kamer appartement is helemaal te gek! Op dit moment is het ingericht als 3 kamer woning met grote woonkamer + eetkamer. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de Grote Markt en woon je met alle voorzieningen binnen handbereik. Heerlijk om ‘s zaterdags even naar de markt te lopen of om in de zomer een terrasje te pikken; je zit er zo!

Het appartement ligt op de 1e verdieping en is te bereiken via de galerij aan de achterzijde. Kenmerkend voor dit appartement is de fraaie afwerking. Zo is de vloer voorzien van een mooie laminaat afwerking en strakke wandafwerking geschilderd in moderne kleuren. De hal/gang heeft een gezellige plavuizen vloer. De woonkamer ligt aan de voorzijde. Aangrenzend is er een kamer waar thans de eettafel staat. Desgewenst kan deze kamer ook gebruikt worden als slaapkamer of werkkamer. Er zijn 2 royale slaapkamers. De keuken is ruim en voorzien van nieuwe keukenopstelling met composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, ventilatiesysteem, vaatwasser en plaats voor de wasmachine opstelling. De badkamer is voorzien van wastafel en douche en de wanden zijn voorzien van stucwerk of tegelwerk.

Het complex is gebouwd omstreeks 1967. De centrale hal is keurig betegeld en het complex beschikt over een lift. In de kelder bevinden zich de individuele bergingen. De Vereniging van Eigenaren is actief. De bijdrage is € 274 per maand.

Het appartement ligt in het centrum van Dordrecht. Even naar een restaurant of terrasje lopen is zo gedaan. Ook andere voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer (bus en trein) tref je natuurlijk in de nabijheid.

Wil je in de stad wonen en zoek je een appartement waar je zo in kan? Zoek dan niet verder en maak snel een afspraak. We leiden je graag rond!


INDELING:
Kelder
- Bergingen

Begane grond
- Entree met intercom installatie, lift en trappenhuis;

1e Verdieping
- Entree, gang, vaste kasten en meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaar.;
- Deels betegeld toiletruimte met wandcloset;
- Badkamer. Betegelde wanden gecombineerd met stucwerk wanden, wastafel en douche;
- Slaapkamer I aan de galerijzijde met vaste kastruimte;
- Slaapkamer II aan de zijde van de Grote Markt;
- Woonkamer met groot raam. Heerlijk die lichtinval en de mogelijkheid om over de gehele Grote Markt te kijken;
- Zijkamer grenzend aan de woonkamer. Deze kamer doet nu dienst als eetkamer maar kan ook gebruikt worden als werkkamer of als extra slaapkamer. Deur naar balkon gesitueerd op het zuiden;
- Keuken gelegen aan de galerijzijde. Dit is een ruime keuken met nieuwe keukenopstelling voorzien van composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, ventilatiesysteem, vaatwasser en oven.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie F nummer 2981, A15.

ALGEMEEN
- Actieve VvE, bijdrage ca. € 274,- per maand;
- Isolerende beglazing.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming via blokverwarming en warmwater via boiler;
- Intercominstallatie;
- Glasvezelaansluiting;

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking in de woonvertrekken met laminaat en in de gang met plavuizen. Wandafwerking met spachtelputz en strak stucwerk.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij.
Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Grote Markt 84

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 BH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1967

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   87 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Grote Markt 84)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld