DORDRECHT
Gevaertsweg 12
€ 598.000kosten koper
Velen kennen de Gevaertsweg als een lommerrijke straat tussen de Oranjelaan en de Groenedijk met het prachtige park Merwestein in directe nabijheid. In de straat staan zowel vrijstaande als 2-1 kapwoningen uit de jaren-20 van de vorige eeuw. Een aansprekende en geliefde bouwperiode (beschermd stadsgezicht). ...
Velen kennen de Gevaertsweg als een lommerrijke straat tussen de Oranjelaan en de Groenedijk met het prachtige park Merwestein in directe nabijheid. In de straat staan zowel vrijstaande als 2-1 kapwoningen uit de jaren-20 van de vorige eeuw. Een aansprekende en geliefde bouwperiode (beschermd stadsgezicht).

Nummer 12 is een type 2-1 kap jaren-20 woning, maar niet zomaar één. Nee, deze woning is recent gemoderniseerd en voorzien van een luxe interieur en afwerking met behoud van de aanwezige stijlkenmerken van de jaren 20, zoals glas in lood aan de voorzijde van de woning, granito vloer in de gang met marmeren lambrisering en facet geslapen glas in de diverse panelen.

Tijdens de verbouwing zijn er geen halve maatregelen genomen! Zo zijn bijvoorbeeld de keuken en de badkamer vernieuwd (de nieuwe keuken is gerealiseerd in een onderheide zij-aanbouw met aan de buitenzijde gepotdekselde delen i.c.m. zinken afwerkingen). De houten begane grondvloer is vervangen door een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming, ook is er een rookkanaal weggebroken en hiervoor in de plaats een gesloten systeem gashaard geïnstalleerd. De aan de woning gebonden installaties (g/w/e/rio/cv) zijn vernieuwd, er is een mechanisch ventilatiesysteem aangebracht. De kozijnindeling aan de achterzijde van de begane grond is spectaculair gewijzigd en zoveel mogelijk in de oude staat hersteld. De trapopgang van de 1e naar de 2e verdieping is verplaatst om een extra toilet te kunnen realiseren op de 1e verdieping en ‘last but not least’ zijn de voor-, zij- en achtertuin opnieuw aangelegd. De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten.

U leest het, deze karaktervolle woning is een nieuwe levensfase ingegaan met alle comfort van vandaag de dag. Een prettige bijkomstigheid is dat de woning zowel aan de voor als achterzijde een ‘doorkijk’ heeft.

De locatie brengt veel goeds met zich mee; park Merwestein ligt op een steenworp afstand, schouwburg Kunstmin ligt om de hoek, NS station Dordrecht Centraal bevindt zich op loopafstand, evenals de gezellige Dordtse binnenstad. Woonplezier verzekerd!

INDELING:
Begane grond
- Entree, glas-in-lood aan voorzijde, vestibule met granito vloer en marmeren lambrisering, meterkast, hal met granito vloer en marmeren lambrisering, deur naar kelder, toilet;
- Vernieuwd toilet met gedeeltelijk authentiek betegelde wanden, wit sanitair, fontein;
- Sfeervolle woonkamer in L-vorm met openslaande tuindeuren en doorlopende kozijnen/ ramen in de achtergevel en een fraaie gesloten systeem gashaard, welke naast de keuken een echte ‘eye-catcher’ is;
- Open keuken met ‘custom-made’ luxe/ moderne inrichting (Frako) in 2 secties met gezoet hardstenen blad, enkele spoelbak, een Quooker kraan, diverse laden en een vaatwasser t.p.v. het spoelgedeelte (incl. een eetbar) en t.p.v. de wandsectie praktische laden en kastruimte, een geïntegreerde afzuigunit, een 5 zone inductiekookplaat (Novy) en verder een hetelucht oven, een vriezer en een koelkast (alles Miele). Het keukengedeelte is voorzien van een gietvloer.

Eerste verdieping
- Overloop met nieuw aangelegde trap naar 2e verdieping, toilet;
- Groot modern toilet met gestucte en gesausde wanden, gietvloer, wit sanitair, hangcloset. Verlaagd plafond met spots;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met balkon (met openslaande deuren) en een inbouwkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met inbouwkast;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Luxe badkamer met gedeeltelijk gestucte wanden en gedeeltelijk geheel betegelde wanden, wit sanitair, stoer eiken wastafelmeubel, inloopdouche met in het plafond geïntegreerde douchekop en een designradiator. Praktische opbergruimte. Verlaagd plafond met spots.

Tweede verdieping/ zolder
- Open slaapzolder met dakkapel aan de voorzijde en een Velux dakvenster aan de achterzijde, bergruimte rondom achter op maat gemaakte schuifpanelen. Technische ruimte met unit mechanische ventilatie, opstelplaats cv-combiketel en opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger.

Kelder
- Praktische kelderruimte met een betonnen vloer. Plafondhoogte ca. 1.65 m.

Buitenshuis
- Voortuin, gesitueerd op het zuidwesten. Aangelegd met o.a. sierbestrating, keramische tegels en borders. Een handige overkapping zorgt ervoor dat u uw fiets en afvalcontainers gemakkelijk kwijt kunt. De gemetselde bloembakken en het houten bankje tegen de voorgevel maken het plaatje compleet.
- Zijtuin, gesitueerd op het zuidoosten. Aangelegd met o.a. grind en borders.
- Achtertuin, gesitueerd op het noordoosten. Omheind met zij-achterom. Aangelegd met o.a. keramische tegels, grind, houten vlonderplanken en borders.
- Gehele tuin is in 2020 onder architectuur van Stam Hoveniers aangelegd.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie C, nummer 5213, groot 172 m².

ALGEMEEN
- Dakisolatie van binnenuit;
- Isolerende beglazing;
- Geïsoleerde begane grondvloer (beton);
- Keuken zijaanbouw is onderheid en geheel geïsoleerd;
- Energielabel C;
- Beschermd stadsgezicht.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit Topline HR, ca. 2011);
- Vloerverwarming begane grondvloer;
- Mechanisch ventilatiesysteem t.b.v. 2 toiletten en de badkamer;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wandafwerking. Granito vloerafwerking vestibule, hal en toilet, massief eiken visgraat gelegde parketvloer in de woonkamer en een gietvloer t.p.v. de keuken.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wandafwerking. Vloerbedekking en laminaat vloerafwerking en een gietvloer in de badkamer.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Gevaertsweg 12

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 DA

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1928

  • Inhoud

   400 m3

  • Woonoppervlakte

   122 m2

  • Perceelgrootte

   172 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Gevaertsweg 12)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld