DORDRECHT
Generaal S.H. Spoorstraat 341
€ 175.000kosten koper
Starters opgelet! Dichtbij rivier de Wantij, een naar eigen smaak in te richten 2-kamer appartement met tuin!...
Starters opgelet! Dichtbij rivier de Wantij, een naar eigen smaak in te richten 2-kamer appartement met tuin!

Op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex treft u dit te moderniseren appartement met zowel aan de voorzijde als achterzijde vrij uitzicht op een rustig en groen plantsoen. Het appartement beschikt over een royale woonkamer, waardoor er een mogelijkheid is om de woonkamer te splitsen, zodat u een extra slaapkamer kan creëren. Naast de woonkamer is er een slaapkamer, een half open keuken en een stook-/ doucheruimte te vinden.

Ideaal toch? De woning heeft de beschikking over een eigen tuin en een ruime inpandige berging!

De achtertuin is gelegen op het westen, dat betekent dus dat u in de middag heerlijk de zon in uw tuin heeft staan. De tuin is voorzien van sierbestrating en beplanting.

De woning is gelegen in de wijk de staart. In de nabije omgeving zijn er diverse supermarkten, recreatiegebied de ‘Merwelanden’, de haven Westergoot en het natuurgebied ‘de Biesbosch’. Tevens bent u met een minuut of 10 in het centrum van Dordrecht en zijn uitvalswegen als N3, A15 en A16 in de buurt.


INDELING:
Appartement
- Entree, centrale afsluitbare hal met beltableau en brievenbussen, toegang tot de bergingen en toegang tot het appartement;
- Gang, meterkast, gangkast en toilet;
- Toilet met een plavuizen vloer, gedeeltelijk betegelde wanden, wit-sanitair en toilet;
- Half open keuken gelegen aan de achterzijde. Keukeninrichting in rechte keukenopstelling met een betegelde achterwand, een enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden, app; afzuigkap, een 4-pits inductie kookplaat, 15L close-in boiler, koelkast en een oven. Deur naar de achtertuin;
- Stook-/ doucheruimte, gelegen aan de achterzijde, met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, een douchecabine, een wasmachine aansluiting en de cv-combiketel;
- Slaapkamer, gelegen aan de voorzijde met een inbouwkast;
- Royale woonkamer. Door de grote ramen is er veel lichtinval waardoor het hier prettig vertoeven is.


Buiten
- Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de tuin. De tuin is gelegen op het westen, voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en is omheind met een houten schutting.Berging
- Aan de andere kant van de centrale hal is er nog een inpandige berging. De afmetingen van deze berging zijn: 3.0 m. x 3.8 m.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 2251 A2

ALGEMEEN
- Geheel isolerende beglazing;
- Energielabel C;
- Het appartement is geheel v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- Het betreft een gezonde VvE. De bijdrage is €120,-- per maand.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen + een extra kookgroep (2-fase) en 1 aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta 28c, ca. 2010);
- 15L close-in boiler;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk gestuukte wanden, kunststof schrootjes en behang wandafwerking. De vloer is m.u.v. de slaapkamer geheel voorzien van plavuizen. In de slaapkamer is er een laminaatvloer aanwezig.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Generaal S.H. Spoorstraat 341

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3313 AD

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1964

  • Inhoud

   195 m3

  • Woonoppervlakte

   62 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Generaal S.H. Spoorstraat 341)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld